yin yang Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Καλησπερα! Μολις τελειωσα φαρμακευτικη και ειμαι στη φαση που ψαχνω φαρμακειο και νοσοκομειο για την πρακτικη μου. Αυτο που θα ηθελα να ρωτησω, αν καποιος εχει την εμπειρια, ποια βιβλια χρειαζονται για να δωσω σε ενα χρονο στα μαθηματα Φαρμακευτικης τεχνολογιας,Φαρμακοτεχνίας, Νομοθεσίας κτλ, Φαρμακολογίας , Τοξικολογίας... Ειναι και κανενα αλλο? Καθε ποτε εχει εξεταστικη? Θαθελα να αρχισω να ριχνω απο τωρα καμια ματια, τουλαχιστον να δω πως θα κατανειμω το χρονο μου,οποτε η οποια βοηθεια θα εκτιμηθει παρα πολυ! Επισης, αν και με το φαρμακειο του κοινου θαναι πιο ευκολο, εχει κανεις περασει το σταδιο αιτησεων σε νοσοκομειο να με κατατοπισει καθολου? Ευχαριστω προκαταβολικα
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Καλωσόρισες. Μπορείς να ρωτήσεις εδώ. Είναι forum φαρμακοποιών. PS. Απ ότι ξέρω, τα βιβλία της σχολής σου αρκούν. Τουλάχιστον για τη σχολή στη Θεσσαλονίκη. Δες και εδώ την ανακοίνωση του καποδιστριακού...
yin yang Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση! Οποιος αλλος ξερει κατι συγκεκριμενο καλοδεχουμενος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.