Προς το περιεχόμενο

Νεο case--ακουω προτασεις

kokaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης hardware και θελω να αγορασω ενα ευρυχωρο case για να μην εχω καποιο σημαντικο προβλημα με τις θερμοκρασιες....

Δεινω μεχρι και 90 ευρω

Intel Core 2 Duo E8500

ASUS P5n-e sli

Corsair 2gb DDR2-800 mhz ram kit 4-4-4-12

LG DVD SATA BLACK BULK

Wester Digital 160 gb SATA 2

EVGA Geforce GTX 260

THERMALTAKE W0106 TOUGHPOWER CABLE MANAGEMENT

Δημοσ.

δεν μας λες εαν θελεις ενα full tower Η ενα midi case...

επισης θα βαλεις μετα watercool , και λοιπα καλουδια.

θετικο το οτι εχεις modular psu , ετσι θα συμαζεψεις λιγο το χαος...

Δημοσ.

midi case θελω αλλα αρκει να ειναι λιγο ανετο το hardware μεσα σε αυτο....

Full tower αποκλειεται γιατι τα περισσοτερα ξεκιναν απο 100 ευρω και πανω...

water-cooling δεν προκειται να βαλω.(καλος ειναι και ο αερας)

το μονο που μπορει να βαλω ειναι ενα συστημα ψυξης στις μνημες...

κατι σαν αυτο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553116

Δημοσ.

Παρεμφερή κουτιά και τα δύο,άλλα θα προτιμούσα τo Scout.Πέρα απο τους 140mm ανεμιστήρες,έχει καλύτερες δυνατότητες cable management απο το Cm690 (λίγο μεγαλύτερες τρύπες)

Δημοσ.
αργοτερα σκοπευω να βαλω και ενα συστημα ψυξης στις μνημες ...

συγκεκριμενα αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553116

θα χωρεσει κανονικα στο κουτι ή ισα ισα???

οσο για την καρτα γραφικων, θα χωραει στο κουτι??

Στο Cm690 χώρεσα άνετα 4870 (4870χ2 τώρα) και TRUE Black.

dsc00554cd5.jpg

Kαι με το fan module εγκατεστημένο, οι μνήμες δέν νομίζω οτι υπερβαίνουν τα 160mm (που έχει η Thermalright πχ.).Ακόμα και έτσι το Scout είναι πιο πλατύ απο το Cm690 οπότε no worries.

Και το Lian-Li του eSATA είναι αξιόλογο κουτάκι.

Δημοσ.

Το θέμα είναι εσύ τι θες!Και τα 3 κουτιά είναι πολύ καλά για τα χρήματά τους.

Το Lian-li έκανε ~95 πρίν μερικούς μήνες οπότε είναι δέλεαρ.Full αλουμίνιο και πολύ καλή θερμική συμπεριφορά,άλλα λίγο..."κλασικό" για τους περισσότερους επειδή έχει λιτές γραμμές.

Το Cm690 είναι καλό κουτί,θα ήθελα όμως να εχει μεγαλύτερες τρύπες για τα καλώδια.Χωράει όμως τα πάντα *no questions asked*,GTX295,4870X2,ακόμα και την Thermalright ifx-14 (χωρίς το ifx-10 backside cooler).

To Storm Scout ειναι λίγο πιο μεγάλο σε μέγεθος,άλλα ενδέχεται ο 140mm της οροφής να εμπιδίζει σε περίπτωση που θές να χρησιμοποίησεις μεγάλες ψύκτρες (η Thermalright Ultra extreme εμφανίζεται ώς συμβατή πάντως,άλλα μερικοί αναφέρουν οτι πρέπει να αφαιρεθεί ο top fan).Εχει καλύτερες δυνατότητες cable management απο το cm690,έχει άνοιγμα ώστε να προσαρμόσεις heatshink backplate στην μητρική χωρίς να χρειαστεί να την βγάλεις απο το κουτί και απο εκεί και πέρα είναι λίγο πιο "εφετζίδικο" με τα φωτάκια του και το σχήμα του.

Προσωπικά όπως είπα,αν ήταν να πάρω κουτί τώρα θα πήγαινα για το Storm,χωρίς αυτό να σημαίνει οτι και τα άλλα δύο δέν είναι καλές λύσεις.

Δημοσ.
Στο Cm690 χώρεσα άνετα 4870 (4870χ2 τώρα) και TRUE Black.

dsc00554cd5.jpg

Kαι με το fan module εγκατεστημένο, οι μνήμες δέν νομίζω οτι υπερβαίνουν τα 160mm (που έχει η Thermalright πχ.).Ακόμα και έτσι το Scout είναι πιο πλατύ απο το Cm690 οπότε no worries.

Και το Lian-Li του eSATA είναι αξιόλογο κουτάκι.

Tenshi μου κάνεις μια μικρή χάρη??? Θέλω να δω πόσος είναι χώρος πάνω από τη μητρική στο Cm690 για να βάλω 2πλο ψυγείο με ανεμιστήρες (~7 εκατοστά). Μπορείς να το δεις????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...