Προς το περιεχόμενο

Den exo ixo sto Blade 2

Erazer_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon vazo kai ego perixaris na do to blade 2(mou to edose ena filaraki)kai den exo ixo oute apo windows media player oute apo bsplayer oute apo microdvd eno mporo kanonika na anebaso tin edasi tou ixou den akouo tipota any suggestions?

Δημοσ.

Loipon Ayta moyu evgale:

File : 699 Mb (699 Mb), duration 0:59:47, type AVI, 1 audio stream(s), quality 85 %

Video : 507 Mb, 1187 Kbps, 23.976 fps, res. 640*352 (16:9), div3 = DivX ;-) MPEG-4 (Low-Motion), supported

Audio : 191 Mb, 448 Kbps, 48000 Hz, 5 chan., 0x2000 = AC3 DVM, unsupported

ti codec prepi na ketebaso?

Δημοσ.

ΟΧΙ ΟΧΙ μην βάλεις με τίποτα το Νimo. Θα στα κάνει σκ@τ@ όλα. Αν θες πήγαινε στο http://xvalex.hotbox.ru/programs/ac3filter/ac3filter_eng.html και κατέβασε το AC3 filter 0.54b.

Τι πρέπει να γίνει ρε παιδιά για να πάψετε να χρησιμοποιήτε αυτόν τον παλιοπ***τη τον Nimo;

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Astakos:</font><hr> ΟΧΙ ΟΧΙ μην βάλεις με τίποτα το Νimo. Θα στα κάνει σκ@τ@ όλα. Αν θες πήγαινε στο http://xvalex.hotbox.ru/programs/ac3filter/ac3filter_eng.html και κατέβασε το AC3 filter 0.54b.

Τι πρέπει να γίνει ρε παιδιά για να πάψετε να χρησιμοποιήτε αυτόν τον παλιοπ***τη τον Nimo; <hr /></blockquote>

er, emena mou leitourgei apsoga pantws kai den exei parousiasei kati problem i na exw akousei xontra parapona peri Nimo

Δημοσ.

Παιδιά,ο Nimo λέει,ότι για να εγκαταστήσεις το πακέτο του πρέπει πρώτα να βγάλεις ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ CODECS!!!Πόσοι από μας το έχουμε κάνει με επιτυχία;

Δημοσ.

Να παραθέσω και εγώ με τη σειρά μου ότι ποτέ δεν είχα προβλήματα με το nimo codec pack και πραγματικά μου κάνει εντύπωση που τόσοι πολλοί από εσάς συναντήσατε...

Δημοσ.

Ο Nimo δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πακέτο που περιλαμβάνει τα πιο γνωστά codecs όλα μαζι.

Η λύση για να ακούς AC3 ήχο είναι ένα φίλτρο (όχι μαγικό, ούτε του Πανοραμίξ) το οποίο κάνει decode AC3 streams.

Το πιο γνωστό είναι το iviaudio.ax της Intervideo αλλά και το πιο προβληματικό.

Εγώ προτείνω το Moonlight Odio Dekoda.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...