nikolas8141 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Χθες εβαλα ενα φλασακι στο pc....και μολις το εβγαλα αρχισαν ολα.... Χαθηκε το βελακι απο το taskbar και αρχισε να τρεμοπαιζει ο κερσορας! Εσβησα τους drivers της καρτας γραφικων-ποντικι-πληκτρολογιο....αλλα το προβλημα παρεμενε.....Μετα εβαλα το cd των windows για επαναφορα αλλα μου εβγαζε μονο 3 ημερομηνιες(δεν μου φενεται λογικο γιατι πριν καιρο που το ειχα ξανακανει ειχα πιο πολες επιλογες),βαζω την τελευταια επιλογη ημερομηνιας που ειχε που ηταν 9-7-09.. τελειωσε και οταν εκανε restart το pc βλεπω την ενημερωση που εγραφε οτι η επαναφορα εγινε επιτυχως στις 10-7-09!!!!!!!!!Το ξανακανω μηπως εκανα καπιο λαθος......αλλα παλι τα ιδια...... Τελος αυτο που παρατηρησα στο taskmanager,το αρχειο dllhost.exe χανεται και εμαφανιζεται συνεχως και οταν εμφανιζεται τοτε τρεμοπαιζει ο κερσορας!!!! Ελπιζω να μην χρειαζεται format γιατι δεν θα την παλεψω με τα update.... (os vista-64)
ss13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δες αυτά !! http://www.liutilities.com/products/wintaskspro/processlibrary/dllhost/ http://www.neuber.com/taskmanager/process/dllhost.exe.html
nikolas8141 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δυστυχως μετα απο αρκετα format το προβλημα παραμενει.......θα σκασω αν δεν βρω λυση!!!!!!! Τελος με τον Kaspersky δεν εγινε τπτ......χανω τις ελπιδες μου.....τι μπορει να φταει????
guardianx71 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Όταν λες format εννοείς ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση έχοντας διαγράψει τα πάντα απο partion απόλους τους δίσκους που έχεις πάνω ή εγκατάσταση win πάνω στην παλλιά . Γιατί α) Εάν έχεις πρόβλημα με ιό και κάνεις καθαρή εγκατάσταση αλλά κρατήσεις κκάποιο δίσκο-partition με τα αρχεία του και έχουν και αυτά ιό πολύ απλά θα ξανακολλήσεις πριν προλάβεις να κάνεις οτιδήποτε. Δοκίμασε επείσης σκανάρισμα με κάποιο antispyware τύπου malware bytes ή spyware doctor ή sunbelt counterspy β)αν κάνεις εγκατάσταση τα win πάνω σε παλιά εγκατάσταση πολύ πιθανό η καινούρια να κληρονομίσει τα προβλήματα της παλιάς. γ) Αν τα έχεις κάνει όλα όπως ανέφερα στην αρχή πάμε τότε σε hardware προβλημα πχ μνήμη ή δίσκος
JohnnyB Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Πάντως στο δικό μου σύστημα δεν βλέπω το dllhost.exe να τρέχει στα processes του task manager. Σαν αρχείο υπάρχει μέσα στο system32 των windows αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να το βλέπεις στον task manager. Δες ημερομηνία τροποποίησης του αρχείου μήπως κάποιος ιός το έχει πειράξει. Σε εμένα το συγκεκριμένο αρχείο έχει μέγεθος 5.120 bytes με modified date Απρίλη 2008. Επίσης, αφού κόλλησες από USB, τσέκαρε για κρυφά αρχεία στο root των σκληρών σου. Αν δεις κάτι σαν autoplay εκεί είναι το πρόβλημά σου. Δες και στο startup folder των windows για προγράμματα που δεν αναγνωρίζεις.
nikolas8141 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Όταν λες format εννοείς ΚΑΘΑΡΗ εγκατάσταση έχοντας διαγράψει τα πάντα απο partion απόλους τους δίσκους που έχεις πάνω ή εγκατάσταση win πάνω στην παλλιά . Γιατί α) Εάν έχεις πρόβλημα με ιό και κάνεις καθαρή εγκατάσταση αλλά κρατήσεις κκάποιο δίσκο-partition με τα αρχεία του και έχουν και αυτά ιό πολύ απλά θα ξανακολλήσεις πριν προλάβεις να κάνεις οτιδήποτε. Δοκίμασε επείσης σκανάρισμα με κάποιο antispyware τύπου malware bytes ή spyware doctor ή sunbelt counterspy β)αν κάνεις εγκατάσταση τα win πάνω σε παλιά εγκατάσταση πολύ πιθανό η καινούρια να κληρονομίσει τα προβλήματα της παλιάς. γ) Αν τα έχεις κάνει όλα όπως ανέφερα στην αρχή πάμε τότε σε hardware προβλημα πχ μνήμη ή δίσκος Μαλλον εχεις δικιο εκανα 3 απανοτα φορματ ακομα και δισκακι αλλαξα (ενος φιλου μηπως και εφταιγε το δικο μου) τελικα το προβλημα εξακολουθουσε να υπαρχει!Ειχα φτασει στα ορια μου........Χθες εφαγα ολη την μερα μου γι αυτο το θεμα........Τελικα αποφασισα με το τελευταιο φορματ να περασω τα βασικα προγραμματα και drivers, περασα το kaspersky, μετα απο πολυ ωρα βρηκε καποια αρχεια περιεργα και τα εβαλε σε καραντινα,μετα εμφανιστηκε και το βελακι (show hidden icons).....Ομως το προβλημα με τον κερσορα να τρεμοπαιζει παρεμενε και φυσικα εφταιγε το dllhost.exe που εμφανιζοταν στο task manager......Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το dllhost.exe εμφανιζοταν οταν αλλαζαν οι οικονες στο gadget των vista,το εβγαλα απο την sidebar και σταματησε να εμφανιζεται......Αν το βαλω ομως παλι τα ιδια.....!!!! Τελος αν κανω αναζητηση στον φακελο των windows σε vista-64 βρισκει (4 dllhost, a. system32 C:\windows,b. amd_64microsoft-windows..........c.syswow64 c:\windows και χ86_microsoft-windows...........................ολα εχουν ιδια ημερομηνια.α και β ιδια ωρα. γ και δ ιδια ωρα αλλα αβ-γδ διαφορετικη ωρα.....??????Ο kaspersky δεν βρισκει κατι σε αυτα......Με ημερομηνια 2-11-2006.
JohnnyB Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Για δοκίμασε το παρακάτω μήπως δώσει λύση και στο δικό σου πρόβλημα: Πάμε στο Control Panel > System > Advance System Settings Click στο Settings > Διάλεξε "Turn On DEP" Click Add, πήγαινε με browse στο c:\windows\system32\dllhost.exe Πάτα Ok
nikolas8141 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Για δοκίμασε το παρακάτω μήπως δώσει λύση και στο δικό σου πρόβλημα: Πάμε στο Control Panel > System > Advance System Settings Click στο Settings > Διάλεξε "Turn On DEP" Click Add, πήγαινε με browse στο c:\windows\system32\dllhost.exe Πάτα Ok Sοrry φιλε μου αλλα το μονο που μου λεει ειναι να το ανοιξω(open) που δεν κανει και τπτ... εκτος και αν κανω κατι λαθος!!!!και σου λεει (you can not set dep attributes on 64-bit executables) οποτε ακυρο στα 64-bit!!!
guardianx71 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Με antispyware έψαξες που σου είπα? Μια χαρά το Κaspersky αλλά κανένα antivirus-internet security δεν τα πάει και πολύ καλά με τα spyware
nikolas8141 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Με antispyware έψαξες που σου είπα? Μια χαρά το Κaspersky αλλά κανένα antivirus-internet security δεν τα πάει και πολύ καλά με τα spyware Το εκανα και αυτο, κατεβασα το superantispyware βρηκε κατι αλλα και παλι τπτ!!!!Η λυση τελικα ειναι να μην ξαναβαλω το gadget με τις εικονες!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.