spid_x Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μου εχει σπασει τα νευρα ειλικρινα.... Χαλασε το wifi.... Σημα εχει οποτε του καπνισει... Το 3g της Vodafone ειναι ανυπαρκτο.... Το itunes θελει να φας μερες για να το καταλαβεις...και παλι δε θα γινει η δουλεια σου... Του λειπουν ολα τα βασικα που πρεπει να εχει ενα κινητο....(mms, record camera, κτλ.., ημερολογιο ξυπνητηρι κτλ δεν το συζητω καν....) Κανει 1 λεπτο για να ανοιξει....... Ολες τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρωσεις...(και μην πειτε υπαρχουν free και το Cydia...ειναι για τα μπαζα....) Παιρνεις τηλεφωνο και με το μαγουλο σου μπορουν να πατηθουν 5 αλλες εφαρμογες.... Για δουλεψει οταν το αγορασεις καινουργιο πρεπει να εχεις υπολογιστη, ιντερνετ, itunes... Για να το παρεις χρειαζονται 500 ευρω........ Για να το παρεις χρειαζεται να κανεις προγραμμα Iphone...με 3g που δε δουλευει φυσικα.. Τα κολληματα ειναι καθημερινο φαινομενο........ Μπλεκεις με update και ιστοριες.... Θελετε κι αλλα? Ειμαι ετοιμος να το πεταξω στο δρομο..... Εχετε να αντιπροτεινετε κατι?
Lemuria Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μου εχει σπασει τα νευρα ειλικρινα....Χαλασε το wifi.... Σημα εχει οποτε του καπνισει... Το 3g της Vodafone ειναι ανυπαρκτο.... Το itunes θελει να φας μερες για να το καταλαβεις...και παλι δε θα γινει η δουλεια σου... Του λειπουν ολα τα βασικα που πρεπει να εχει ενα κινητο....(mms, record camera, κτλ.., ημερολογιο ξυπνητηρι κτλ δεν το συζητω καν....) Κανει 1 λεπτο για να ανοιξει....... Ολες τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρωσεις...(και μην πειτε υπαρχουν free και το Cydia...ειναι για τα μπαζα....) Παιρνεις τηλεφωνο και με το μαγουλο σου μπορουν να πατηθουν 5 αλλες εφαρμογες.... Για δουλεψει οταν το αγορασεις καινουργιο πρεπει να εχεις υπολογιστη, ιντερνετ, itunes... Για να το παρεις χρειαζονται 500 ευρω........ Για να το παρεις χρειαζεται να κανεις προγραμμα Iphone...με 3g που δε δουλευει φυσικα.. Τα κολληματα ειναι καθημερινο φαινομενο........ Μπλεκεις με update και ιστοριες.... Θελετε κι αλλα? Ειμαι ετοιμος να το πεταξω στο δρομο..... Εχετε να αντιπροτεινετε κατι? Away from apple...δεν μαθαινετε...αγοραζετε μια συσκευη που κανει μονο οσα λεει...και δεν σας δινει περιθωρια πειραγματος..και σκατε και του κοσμου τα λεφτα..για μια πατεντα... πετα το!
forgotten Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μην το πεταξεις κανε μου το δωρο περα απο την πλακα το Iphone εχει το ονομα αλλα οχι την χαρη απο οτι φαινεται καθοτι η εταιρια τωρα προσφατα μπηκε στην αγορα κινητης τηλεφωνιας
ibiza_fr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Χαλασε το wifi....πως χαλασε ενας θεος το ξερει Σημα εχει οποτε του καπνισει... Το 3g της Vodafone ειναι ανυπαρκτο....δεν εχει σχεση το iphone Το itunes θελει να φας μερες για να το καταλαβεις...και παλι δε θα γινει η δουλεια σου... Του λειπουν ολα τα βασικα που πρεπει να εχει ενα κινητο....(mms, record camera, κτλ.., ημερολογιο ξυπνητηρι κτλ δεν το συζητω καν....)μαλλον δεν ξερεις τι λες Κανει 1 λεπτο για να ανοιξει....... Ολες τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρωσεις...(και μην πειτε υπαρχουν free και το Cydia...ειναι για τα μπαζα....)αν εισαι ασχετος ναι τις πληρωνεις Παιρνεις τηλεφωνο και με το μαγουλο σου μπορουν να πατηθουν 5 αλλες εφαρμογες....τελικα εισαι ασχετος Για δουλεψει οταν το αγορασεις καινουργιο πρεπει να εχεις υπολογιστη, ιντερνετ, itunes... Για να το παρεις χρειαζονται 500 ευρω........ Για να το παρεις χρειαζεται να κανεις προγραμμα Iphone...με 3g που δε δουλευει φυσικα..μπορεις και σκετη συσκευη Τα κολληματα ειναι καθημερινο φαινομενο........τραβα παρε windows mobile Μπλεκεις με update και ιστοριες....ξανα οτι ειπα για τα windows mobile Θελετε κι αλλα? Ειμαι ετοιμος να το πεταξω στο δρομο..... οταν ειναι στειλε μου που μενεις να το παρω εγω αυτα απο μενα
Radiatedsoul Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μου εχει σπασει τα νευρα ειλικρινα....Χαλασε το wifi.... Σημα εχει οποτε του καπνισει... Το 3g της Vodafone ειναι ανυπαρκτο.... Το itunes θελει να φας μερες για να το καταλαβεις...και παλι δε θα γινει η δουλεια σου... Του λειπουν ολα τα βασικα που πρεπει να εχει ενα κινητο....(mms, record camera, κτλ.., ημερολογιο ξυπνητηρι κτλ δεν το συζητω καν....) Κανει 1 λεπτο για να ανοιξει....... Ολες τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρωσεις...(και μην πειτε υπαρχουν free και το Cydia...ειναι για τα μπαζα....) Παιρνεις τηλεφωνο και με το μαγουλο σου μπορουν να πατηθουν 5 αλλες εφαρμογες.... Για δουλεψει οταν το αγορασεις καινουργιο πρεπει να εχεις υπολογιστη, ιντερνετ, itunes... Για να το παρεις χρειαζονται 500 ευρω........ Για να το παρεις χρειαζεται να κανεις προγραμμα Iphone...με 3g που δε δουλευει φυσικα.. Τα κολληματα ειναι καθημερινο φαινομενο........ Μπλεκεις με update και ιστοριες.... Θελετε κι αλλα? Ειμαι ετοιμος να το πεταξω στο δρομο..... Εχετε να αντιπροτεινετε κατι? Ακυρα ολα αυτα που λες, εισαι ασχετος και παραπληροφορεις στο μεγιστο. Η πλακα ειναι οτι οι απο πανω συμφωνουν κιολας..οτι να ναι..
ApoelAndreas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μου εχει σπασει τα νευρα ειλικρινα....Χαλασε το wifi.... Σημα εχει οποτε του καπνισει... Το 3g της Vodafone ειναι ανυπαρκτο.... Το itunes θελει να φας μερες για να το καταλαβεις...και παλι δε θα γινει η δουλεια σου... Του λειπουν ολα τα βασικα που πρεπει να εχει ενα κινητο....(mms, record camera, κτλ.., ημερολογιο ξυπνητηρι κτλ δεν το συζητω καν....) Κανει 1 λεπτο για να ανοιξει....... Ολες τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρωσεις...(και μην πειτε υπαρχουν free και το Cydia...ειναι για τα μπαζα....) Παιρνεις τηλεφωνο και με το μαγουλο σου μπορουν να πατηθουν 5 αλλες εφαρμογες.... Για δουλεψει οταν το αγορασεις καινουργιο πρεπει να εχεις υπολογιστη, ιντερνετ, itunes... Για να το παρεις χρειαζονται 500 ευρω........ Για να το παρεις χρειαζεται να κανεις προγραμμα Iphone...με 3g που δε δουλευει φυσικα.. Τα κολληματα ειναι καθημερινο φαινομενο........ Μπλεκεις με update και ιστοριες.... Θελετε κι αλλα? Ειμαι ετοιμος να το πεταξω στο δρομο..... Εχετε να αντιπροτεινετε κατι? Οπως ειπαν και 2-3 αλλα ατομα αν θες μπορεις να μας το κανεις δωρο. Για τα Windows Mobile που ειπε ο προηγουμενος διαφωνω, πρεπει να το ψαξεις ακομα περισσοτερο απο το Itunes και κατι ιστοριες που λες... Αν ηθελες καποια βοηθεια, ας το εγραφες εδω και τα προβληματα σου θα λυνονταν(εχτος αν ειναι κατι που δεν ειναι απορεια ή τεχνικο προβλημα). Ψαξε το λιγο το θεμα, μην σπαταλησεις αδικα τοσα λεφτα...
ibiza_fr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Οπως ειπαν και 2-3 αλλα ατομα αν θες μπορεις να μας το κανεις δωρο. Για τα Windows Mobile που ειπε ο προηγουμενος διαφωνω, πρεπει να το ψαξεις ακομα περισσοτερο απο το Itunes και κατι ιστοριες που λες... Αν ηθελες καποια βοηθεια, ας το εγραφες εδω και τα προβληματα σου θα λυνονταν(εχτος αν ειναι κατι που δεν ειναι απορεια ή τεχνικο προβλημα). Ψαξε το λιγο το θεμα, μην σπαταλησεις αδικα τοσα λεφτα... περι windows mobile ηταν ειρωνικα τα οσα ειπα...ειχα και εννοειτε οτι ειναι χειροτερα....
Whiteyez Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Πρώτα ψάχνουμε αν μας κάνει το κινητό και μετά το αγοράζουμε...όχι το παίρνουμε βλέπουμε ότι δεν μας βολευεί και μετά το κράζουμε. That's it that's all..
ArisG88 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Η παραπληροφορηση στο full. Ολα τα παραπανω δεν ισχυουν
blk88memorz Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μου εχει σπασει τα νευρα ειλικρινα....Χαλασε το wifi.... Πήγαινε το για service. Σημα εχει οποτε του καπνισει...Το 3g της Vodafone ειναι ανυπαρκτο.... Τα παράπονα σου στη Vodafone. Το itunes θελει να φας μερες για να το καταλαβεις...και παλι δε θα γινει η δουλεια σου... Αν το μάθεις, μια χαρά θα γίνει η δουλειά σου. Του λειπουν ολα τα βασικα που πρεπει να εχει ενα κινητο....(mms, record camera, κτλ.., ημερολογιο ξυπνητηρι κτλ δεν το συζητω καν....) Έχει και MMS και ημερολόγιο και ξυπνητήρι. Video recorder το 3GS μόνο. Κανει 1 λεπτο για να ανοιξει....... 45 δευτερόλεπτα το δικό μου. Αλλά και πάλι το χω περίπου χρόνο και το χω κλείσει 5 φορές περίπου. Ολες τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρωσεις...(και μην πειτε υπαρχουν free και το Cydia...ειναι για τα μπαζα....) Αυτά είναι πνευματικά δικαιώματα. Και τα πληρώνεις. Παιρνεις τηλεφωνο και με το μαγουλο σου μπορουν να πατηθουν 5 αλλες εφαρμογες.... Μάλλον έχει πρόβλημα το μάγουλο σου. Για δουλεψει οταν το αγορασεις καινουργιο πρεπει να εχεις υπολογιστη, ιντερνετ, itunes... Εμ, δεν κοίταξες τις απαιτήσεις του πριν το αγοράσεις.. Δεν σου φταίει κανείς.. Για να το παρεις χρειαζονται 500 ευρω........ Και πάλι καλά να λες.. Για να το παρεις χρειαζεται να κανεις προγραμμα Iphone...με 3g που δε δουλευει φυσικα.. Μπορούσες να το αγοράσεις και χωρίς συμβόλαιο. Τα κολληματα ειναι καθημερινο φαινομενο........ Έχεις δουλέψει ποτέ με Windows Mobile; Όοοχι; Μπλεκεις με update και ιστοριες.... Στα Nokia δεν είχατε updates και σου φαίνεται παράξενο, ε; Θελετε κι αλλα? Όχι, νταξ, το 'πιασα. Ανήκεις στην κατηγορία των άσχετων που αγοράζουν μια συσκευή απλά για να ανήκουν στη μάζα. Τώρα μπορείς να το σπάσεις το ρημάδι το iPhone.
DJ_WOODY Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μου εχει σπασει τα νευρα ειλικρινα....Χαλασε το wifi.... Σημα εχει οποτε του καπνισει... Το 3g της Vodafone ειναι ανυπαρκτο.... Το itunes θελει να φας μερες για να το καταλαβεις...και παλι δε θα γινει η δουλεια σου... Του λειπουν ολα τα βασικα που πρεπει να εχει ενα κινητο....(mms, record camera, κτλ.., ημερολογιο ξυπνητηρι κτλ δεν το συζητω καν....) Κανει 1 λεπτο για να ανοιξει....... Ολες τις εφαρμογες πρεπει να τις πληρωσεις...(και μην πειτε υπαρχουν free και το Cydia...ειναι για τα μπαζα....) Παιρνεις τηλεφωνο και με το μαγουλο σου μπορουν να πατηθουν 5 αλλες εφαρμογες.... Για δουλεψει οταν το αγορασεις καινουργιο πρεπει να εχεις υπολογιστη, ιντερνετ, itunes... Για να το παρεις χρειαζονται 500 ευρω........ Για να το παρεις χρειαζεται να κανεις προγραμμα Iphone...με 3g που δε δουλευει φυσικα.. Τα κολληματα ειναι καθημερινο φαινομενο........ Μπλεκεις με update και ιστοριες.... Θελετε κι αλλα? Ειμαι ετοιμος να το πεταξω στο δρομο..... Εχετε να αντιπροτεινετε κατι? Αυτο http://europe.nokia.com/find-products/devices/nokia-5800-xpressmusic δεν ηξερες δεν ρωταγες ;;
ibiza_fr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ειναι κριμα να το σπασει...ασ το πεταξει απο το παραθυρο και να ειμαι απο κατω ..... το πειρε για να λεει οτι πειρε iphone και να το παιξει μουρη και μετα δεν ξερει να το δουλευει γιατι μαλλον δεν ξερει και απο υπολογιστες....οπως πανε και αγοραζουν ferrari,lamborghini κτλ και τα πανε με 120 αριστερη στην αττικη και στην εθνικη γιατι φοβουντε και τις καμερες(λεσ και δεν εχουν λεφτα να τις πληρωσουν) και την ταχυτητα...
Nomikaria Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 OK ρε παιδιά,δηλαδή όποιον δεν βολεύει το itunes ή τολμά να πει κάτι αρνητικό για οποιαδήποτε συσκευή Apple είναι ταυτόχρονα και άσχετος;; Δεν παρότρυνε κανέναν να μην το αγοράσει,είπε απλά πως δεν τον βόλεψε... Υπάρχουν πολλοί που είναι φανατικοί οπαδοί της Apple/τους βολεύουν σαν συκευές και σε άλλους που απλά δεν τους αρέσουν..Από πότε η προτίμηση ή όχι σε μια συσκευή σε καθιστά και λιγότερο σχετικό με υπολογιστές είναι απορίας άξιο..
Merdock Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Αν τελικά το σπάσεις τουλάχιστον κάνε το με πρωτότυπο τρόπο και βάλε και το βίντεο στο YouTube να το δούμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.