linkin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Καλησπερα παιδες,εχω στο pc μου 2 δισκους,εναν 320gb και εναν 250.Τους σκληρους τους εχω με βιδα(δυστυχως μονο μια μπορω να βαλω) στις θηκες που ειναι για 3,5 συσκευες(νομιζω,dvd-rom κλπ κλπ).Κουτι ειναι ενα απο αυτα της πλακας απο το Πλαισιο.Στον 250 εχω φορτωσει το λειτουργικο αλλα το προβλημα ειναι πως οταν γραφει δεδομενα στον δισκο ή γυρναει με διαφορετικη ταχυτητα ή δεν ξερω κι εγω τι δημιουργουνται τριγμοι και ενας ενοχλητικος θορυβος....χειροκινητα τον κουναω ελαφρα αλλαζοντας την κλιση του(αφου συγκρατειται απο μια βιδα) και σταματαει ο θορυβος αλλα μετα απο λιγο...παλι τα ιδια.... Καμια ιδεα,τι μπορω να κανω?
eSATA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 οχιιιιι ατιμε... μη κουνας το δισκο οταν δουλευει θα τον καταστρεψεις... απλα προσπαθησε να τον στερεωσεις καλυτερα
linkin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 οχιιιιι ατιμε...μη κουνας το δισκο οταν δουλευει θα τον καταστρεψεις... απλα προσπαθησε να τον στερεωσεις καλυτερα τον κουναω απειροελαχιστα,οταν δεν γραφει δεδομενα και με ελαχιστη κλιση,δεν τον κανω κουνια μπελα!χεχε!ρε πριν τον ειχα σε ενα ειδικο (ας πουμε) χωρο του κουτιου και δεν ακουγοταν τιποτα...αλλα εβαλα 4870 και για να χωρεσει τον ξηλωσα αυτο το ''ραφακι'' και απο τοτε που τους εβαλα τους σκληρους στις 3,5αρες τις θεσεις μου εχει παρει τα αυτια....
johnykim Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δοκίμασε να τους σφηνώσεις με ένα διπλωμένο χαρτονάκι.
gandalf_the_white Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 απλά μωρέ έτσι όπως τον έχεις επέρχεται συντονισμός με το σασί. Πάλεψε το,κ με λίγες δοκιμές θα βρείς το κατάλληλο σημείο.
linkin Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 βασικα τον τριγμο ρε παιδια τον δημιουργει ο ενας δισκος ο αλλος ειναι παναγια.στο μεταξυ βρηκα σωστη θεση ωστε να μην τριζει αλλα εχει 20 μοιρες κλιση...αυτο δεν θα επηρεασει μακροπροθεσμα τον δισκο??
nick#18 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 οχι δεν εχει απολυτος κανενα προβλημα....υπαρχουν κουτια που βαζεις τους σκληρους και εντελος καθετα...
mariosLM Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 βρες ενα κοματι αρμαφλεξ αν μπορεις και βαλε κατω τους δισκους για να μην σου πεσουν κατω καμια μερα και ειναι ασχημα τα πραγματα. Οι δισκοι δεν παθενουν τιποτα και αναποδα να δουλευουν. Αρκει να δουλευουν ακουνητα.
Tenshi Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ροδελτίτσες σιλικόνης για υδραυλικά.Τις βάζεις σάν πατούρα μεταξύ βίδας και case και απλά βιδώνεις όσο πάει. Για πιο extreme καταστάσεις... πετονιά και κρέμασμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.