evilnanouk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ..γεια και χαρα.. εδω και 2 βδομαδες εχω το εξης προβλημα: 2-3 φορες...το PC κατα την εκκινηση αρχισε να κανει εναν υπερβολικο θορυβο και φυσικα παρεμεινε εκει....χωρις να προχωρησει σε "Φορτωμα" πληροφοριων στην οθονη - η οποια παρεμεινε σβηστη - και αναγκαστικα να τον κλεισω ( κρατωντας πατημενο το κουμπι του power ) και να τον ξαναανοιξω... Εκτος απο αυτο...κανει - επισης σπανια restart μονος...του.. Μπορειτε να με καθοδηγησετε καπως....για να μπορεσω να εντοπισω και να λυσω το προβλημα?? Thanx
eSATA Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 μαλλον θα ειναι υπερβολικες θερμοκρασιες αφου κανει rr και σε συνδυασμο με τη σκονη και τα foul rpm του cooler το αποτελεσμα θα ειναι σπαστικο... καθαριζεις σκονες, αλλαζεις παστα...
GiorGhino Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ενα παρόμοιο περιστατικο που είχα. ήταν ότι κόλλαγε στο SplashScreen του ΒΙΟS. Τελικα βρήκα ότι είχαν φρακάρει οι μνήμες και έπρεπε να τις βγαλω και να τις ξαναβαλω μια μια καθε φορα. Για να μη σου δειχνει καν το σπλας σκριν ισως να ναι οι θερμοκρασιες που λεει το παλικαρι, (Higher Hardware Error οπως και αν ξεχασεις να συνδεσεις την τροφοδοσία ανεμιστήρα στην VGA οπου κανει συνεχεια ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ αμα τον αναψεις) αυτό απλα στο πα να το χεις υποψη σου.
caution Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 ...να τις βγαλω και να τις ξαναβαλω μια μια καθε φορα. Αυτή η ανωμαλία μου έκατσε και εμένα πρόσφατα
alex89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 ενα παρόμοιο περιστατικο που είχα. ήταν ότι κόλλαγε στο SplashScreen του ΒΙΟS. Τελικα βρήκα ότι είχαν φρακάρει οι μνήμες και έπρεπε να τις βγαλω και να τις ξαναβαλω μια μια καθε φορα. Για να μη σου δειχνει καν το σπλας σκριν ισως να ναι οι θερμοκρασιες που λεει το παλικαρι, (Higher Hardware Error οπως και αν ξεχασεις να συνδεσεις την τροφοδοσία ανεμιστήρα στην VGA οπου κανει συνεχεια ΤΟΥΤ ΤΟΥΤ αμα τον αναψεις) αυτό απλα στο πα να το χεις υποψη σου. Και εγώ στις μνήμες θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά. Υπάρχει το memtest. Ή όπως λέει ο φίλος παραπάνω βγάλε τη μία μνήμη κάθε φορά και δες αν θα διορθωθεί το πρόβλημα. Επίσης αν θέλεις κάνε και ένα reset στο bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.