Προς το περιεχόμενο

Εκδοση Βιβλιου. Ιδεες για το πως να κινηθω.

stormrain

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Καλησπερα, εχω γραψει ενα βιβλιο, κοινωνικο μυθιστορημα θα το ελεγα και σκεφτομουν την πιθανη εκδοση του. Μηπως εχουμε καμια ιδεα για το πως πρεπει να κινηθω? Εχω ηδη βγαλει το ISBN και εκανα μια μικρη εκδοση δικη μου για φιλους κλπ για να παρω κ καποιες κριτικες.

Δημοσ.

Γιατι δεν περνας απο κανενα Πατακη, Καστανιωτη κτλ να δεις τι παιζει? Συζητα μαζι τους και παρε προσφορες και δες τι σε συμφερει. Ειμαι βεβαια ασχετη με το θεμα και δεν ξερω αν ηδη χρειαστηκε να κανεις κατι τετοιο για να παρεις το ISBN. Ειναι κριμα να το χαντακωσεις παντως, μπορει να γινεις διασημος μαυτη τη δουλεια σου μια μερα!

• Moderators
Δημοσ.
Γιατι δεν περνας απο κανενα Πατακη, Καστανιωτη κτλ να δεις τι παιζει? Συζητα μαζι τους και παρε προσφορες και δες τι σε συμφερει. Ειμαι βεβαια ασχετη με το θεμα και δεν ξερω αν ηδη χρειαστηκε να κανεις κατι τετοιο για να παρεις το ISBN. Ειναι κριμα να το χαντακωσεις παντως, μπορει να γινεις διασημος μαυτη τη δουλεια σου μια μερα!

Οχι, για να παρεις το ISBN απλα προσκομιζεις 3 αντιτυπα στην εθνικη βιβλιοθηκη. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι τι γινεται με τα πνευματικα δικαιωματα και πως κινουνται συνηθως οι εκδοτικοι οικοι. Οποτε πηγαινοντας να γνωριζω ηδη πως μπορω (αν μπορω) να παζαρεψω τα δεδομενα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...