npaolo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Τριτη το βραδι μετα απο αρκετη ακινησια πηγα να το βαλω μπροστα αλα ειχε πεση η μπαταρια φωναξα την οδικη βοηθεια,και με καλωδιο μου εδωσε ρευμα,και πηρε μπροστα εκαξα κανενα εικοσαλεπτο ,οταν πηγα να αναξω τα φωτα εσβησε η μηχανη,καταλαβα οτι η μπαταρια βγηκε off.Τεταρτη αγορασα μια μπαταρια οπου τοποθετησα οταν ανοιξα το διακοπυη μου εβγαλε στο ταμπλο ενα κλειδι και δεν επαιρνε εμπρος η μηχανη.ξαναφωναξα την οδικη βοηθεια το πηγαμε στο συνεργειο .την επομενη μερα με πηρανε τηλεφωνο απο το συνεργειο ,και μου ειπανε οτι θα το πανε στο γιανητσα που εχει την δυνατοτητα να περασει κωδικο για να ξεκλειδωσει το immobilizer Σημερα που πηγα απο εκει μου ειπε οτι περασε τους κωδικους αλλα δεν τους επαιρνε και μαλον το προβλημα δεν προηλθε απο την αλαγη μπαταριας,και ειναι ποιο σοβαρω μου προτηνε να το αφησω εκει γιατι την δευτερα θα ερθει απο αδεια καποιο παιδι που ειναι ποιο ειδηκος.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ εχω τρελαθει το αμαξι ειναι του 2005 με 13000χλμ μονο.το κακο ειναι οτι απο σημερα ξεκιναει η αδεια μου μαλον αντιο διακοπες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.