Προς το περιεχόμενο

Avg Internet Security και ένας E-mail Client

vumba

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα φίλοι και φίλες της κοινότητας. Θα ήθελα λίγο την βοήθειά σας εάν γνωρίζετε.

Έχω αγορασμένο το Internet Security της Avg είμαι πολύ ευχαριστημένος αλλά έχω ένα προβληματάκι που θα ήθελα να λύσουμε εάν μπορούμε... ;

Έχω στον υπολογιστή μου Microsoft Windows Vista και δουλεύω το Windows live mail της Microsoft κυρίως για το Hotmail μου το Gmail και για τα RSS είμαι αφάνταστα ευχαριστημένος αλλά ο AVG δεν ελέγχει τα email...

Γνωρίζει κάποιος πως μπορούμε να ρυθμίσουμε τον AVG για να κάνει αυτήν την δουλειά;

Πριν λίγο έκανα εγκατάσταση και τον Mozilla Thunderbird και αυτός είναι ωραίος Client με αρκετές δυνατότητες αλλά εντάξει το καθένα έχει την χάρη του...

Στον Thunderbird δεν ξέρω πως να κάνω το avg να κάνει ελέγχο τα email που κατεβάζω στον υπολογιστή.

Τώρα τι θέλω:

α. Εάν μπορώ να ρυθμίσω τον Windows Live Mail με λογαριασμούς ( Hotmail, Gmail ) και να κάνει έλεγχο το avg.

β. Εάν δεν μπορώ να κάνω "α" τότε εάν μπορώ να έχω και τους δύο λογαριασμούς στον Thunderbird και να κάνει ο Avg έλεγχο τα email.

γ. Εάν δεν μπορώ να κάνω το "α" και το "β" τότε θα ήθελα εάν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα που να μπορώ να κάνω αυτήν την δουλειά !

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...