Προς το περιεχόμενο

συμπληρωμα λαδιων σε accent 2001

departed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια το αμαξι μου βγαζει που και που λαμπακι για τα λαδια την τελευταια αλλαγη την εκανα πριν 10000 χλμ και μαλλον θελει συμπληρωμα στα λαδια ξερει κανεις τι τυπο λαδιου θελει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

παιδια το αμαξι μου βγαζει που και που λαμπακι για τα λαδια την τελευταια αλλαγη την εκανα πριν 10000 χλμ και μαλλον θελει συμπληρωμα στα λαδια ξερει κανεις τι τυπο λαδιου θελει?

Ρώτησε εκεί που έκανες αλλαγή λαδιών.

δεν θελει συμπληρωμα...καινουρια λαδια θελει! γενικα τα λαδια καλο ειναι να τα αλλαζουμε καθε 5-6 χιλιαδες χιλιομετρα ιδιως σε αυτοκινητα με αρκετα χιλιομετρα.

Αναλογα το λαδι που βαζεις θελει αλλαγμα στα σωστα χιλιομετρα,πρεπει να αλλαξεις επειγωντος λαδια,γιατι το λαμπακι δεν λεει θελω συμπληρωμα αλλα οτι εχω επικυνδινα χαμηλη σταθμη λαδιων,και οταν αλλαξεις να δεις τι λαδια θα βαλει,να ρωτισεις στα ποσα χιλιομετρα να τα αλλαξεις,και καλο θα ηταν οταν συμπληρωνεις να το κανεις με τα ιδιας μαρκας λαδια και ιδιας πυκνοτητας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...