lala2334 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 καλημερα, εχω συνδεση με την ον και επειδη το ρουτερ μου εσπασε και να αγορασω αλλο εχει ογδοντα ευρω αποφασισα να βαλω ενα δικο μου που ειχα ηδη.πηρα τηλεφωνο στην ον και μου λενε τους κωδικους δε τους βλεπω καπου ψαξτε σε κανα φορουμ για το τι να κανετε....με λιγα λογια τι να κανω??
poulinos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 αναλογως το ρουτερ το σεταρεις .στα site της καθε ετερειας εχει και καποια ρουτερακια.σε καποιο θα εχει και το δικο σου .τωρα ειτε οn ειτε forthnet ειτε οτενετ μονο user5name kai pass αλλαζει.για ολα ειναι pleon pppoe/llc vpi 8 vci 35.username και pass.πες μας τι ρουτερ εβαλες
liopyr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αν κατάλαβα καλά, επειδή στην διατύπωση υπάρχει ένα θέμα με κάποια κόμματα, σου είπαν: -Δεν μπορούμε να δούμε τα username/pass, ψάξου σε κάνα φόρουμ να βρεις λύση; Ok. GodLike.
poulinos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 αν δεν τ αλενε ειναι βλακεια.τι θα πει δεν τα λενε.εγω μπροει να γουσταρω να παιξω με αλλο ρουτερ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.