Προς το περιεχόμενο

ξαφνικό σβήσιμο PC

maniac89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γειά σας παιδιά,

το πρόβλημα που παρουσιάζει εδώ και δυο εβδομάδες

ο υπολογιστής μου(laptop) είναι ότι σβήνει

ξαφνικά...

δηλαδή εκεί που μπορεί να τρέχω μια εφαρμογή ή να

βλέπω ένα video κλείνει απότομα...

τί μπορεί να φταίει...(υποψιάζομαι κάτι με το σκληρό

με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google)

κάθε βοήθεια πολύτιμη...(η εγγύηση δεν έχει λήξει ακόμα

οπότε αν γνωρίζεται ότι πρέπει κάτι να αλλαχτεί

και το παρέχει η εγγύηση να το αναφέρετε)

ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Δημοσ.

Συνήθως αυτό συμβαίνει λόγω της υπερθέρμανσης του υπολογιστη σου...Αλλά δε χρειάζετε να πεδεύεσαι.χρησιμοποίησε την εγγύηση.

Δημοσ.

Το χω ακούσει και εγώ να το παθαίνουν όταν παίζουν παιχνίδια σε Laptop και ιδιαίτερα Απαιτητικα παιγνίδια.

Οντως ειναι η θερμοκρασια αλλα το συγκεκριμενο ειναι χοντρο, τραβα στην εγγυηση.

Υ.Γ.

Έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια μια κάθεκτη Snoob κουλτούρα κατά των Towers η οποία όμως καθοδηγουμενη απο άσχετους δεν λαμβάνει υπόψη τα προτερήματα και μειονεκτήματα του καθενός.

Πέρα απο τις χαμηλές τιμές των Towers σε σχέση με την ποιότητα και ισχυη του Hardware, το άλλο είναι ότι τα Towers είναι συστήματα σχεδιασμένα ακόμη και για 24ωρη χρήση (αν και οχι τοσο οσο οι servers που φερουν διπλα τροφοδοτικα κλπ...) ικανα να μείνουν και 4 μηνες ανοιχτα χωρίς πρόβλημα (το χει κανει φίλος μου φανατικος tracker-downloader)

Δημοσ.

Πέρα απο τις χαμηλές τιμές των Towers σε σχέση με την ποιότητα και ισχυη του Hardware, το άλλο είναι ότι τα Towers είναι συστήματα σχεδιασμένα ακόμη και για 24ωρη χρήση (αν και οχι τοσο οσο οι servers που φερουν διπλα τροφοδοτικα κλπ...) ικανα να μείνουν και 4 μηνες ανοιχτα χωρίς πρόβλημα (το χει κανει φίλος μου φανατικος tracker-downloader)

ΧΕΧΕΧΕ... Τον έφαγα λάχανο τον φανατικό tracker-downloader... 14 ΜΗΝΕΣ

συνεχώς αναμένος ήταν μέχρι να έρθει το ιδιόκτητο της 4νετ στην περιοχη μου.

Τώρα για το πρόβλημα πολύ απλα δες αν έχει από κάτω στις τρύπες σκόνη. Επείσης πες μας τί vga έχει το λαπτοπ γιατί κάποιες είχαν πρόβλημα με overheating σε laptop (nvidia series8 )

Δημοσ.

οχι ενταξυ για 6 μηνες ηταν αυτο που χα ακουσει εγω τωρα το πρωσοπικο του ρεκορ δε ξερω ποιο ηταν

ο τυπος ειχε μια βιβλιοθηκη γεματη με καμενες ταινιες 1080i

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...