freedomst Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Αυτές τις μέρες καταπιάστηκα να φτιάξω το Spiderman με GordianKnot και Divx5 ακολουθώντας τις οδηγίες του everwicked, ενώ όλα φαινομενικά ήταν καλά και δεν αντιμετώπισα προβλήματα με τη διαδικασία... στο τελικό avi υπήρχε πρόβλημα συγχρονισμού ήχου και εικόνας όχι όμως σε ολόκληρη την ταινία αλλά σε λίγες μόνο σκηνές, πχ κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς στο κτίριο ο ήχος προηγούνταν της εικόνας ενώ κατά της πρώτης επίθεσης του Green Gomblin η εικόνα προηγούνταν του ήχου!!!!!, μετά το τέλος της κάθε σκηνής η εικόνα και ο ήχος ήταν και πάλι συγχρονισμένοι!!!! Ξέρει μήπως κανείς τι φταίει και πως διορθώνεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Χμμ...δεν έχεις άδικο. Σου προτείνω 2 πράγματα. 1. Χρησιμοποίησε τον Windows Media Player Classic 6.4.0.5 ή τον BSPlayer. Τον 1ο θα τον βρεις στο http://vobsub.edensrising.com/mpc.php ενώ τον 2ο στο http://www.bsplay.com/ 2. Γράφε τα avi σου σε χαμηλότερη ταχύτητα...π.χ. <16x. Αυτό μου έχει φέρει αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Ti mixanima exeis? isws an allakseis tin analysi kai ti xamilwseis na eksafanistei to problima. ta divx se megales analyseis kai bitrate eloun arketa dynato mixanima >1Ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δεν νομίζω να φταίει η ανάλυση. Ο λόγος που το λέω είναι γιατί μου ψιλοέκανε και μένα ότι λέει ο freedomst, αλλά μόνο όταν τα έπαιζα από CD. Το original avi που είχε προκύψει από GKnot έπαιζε μια χαρά. ʼρα το πρόβλημα έγκειται πρωτίστως στην ταχύτητα εγγραφής και στα δισκάκια. Όταν το ξαναέγραψα σε 8x όλα ήταν μια χαρά. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να μην βιαστείτε όλοι εσείς οι burners και αρχίζετε να αναλύετε τα πάντα περί ταχύτητας εγγραφής κλπ, λέω ότι αυτό που εξηγώ παραπάνω δεν είναι κανόνας. Μου έχει συμβεί σε 10-15 ταινίες το πολύ από τις αρκετές ( ) που έχω. Και σε αυτό έχει να κάνει το στυλ της ταινίας. Το Spiderman είναι σίγουρα μια πολύ φωτεινή ταινία με αρκετές γρήγορες σκηνές. Την ταινία αυτή την είχα γράψει σε 24x και μοθ εμφάνιζε περίπου το ίδιο πρόβλημα με του φίλου πιο πάνω (και δοκίμασα και αρκετούς players), αλλά μόλις την έγραψα σε 8x όλα διορθώθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedomst Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Το αρχείο που προέκυψε δεν το έχω αντιγράψει ακόμη σε CD's, βρίσκεται ακόμη στο σκληρό, έχει μέγεθος περίπου 1300 ΜΒ και έχω μετατρέψει τον ήχο σε mp3. Το μηχάνημα που έχω είναι: PIII 600Mhz 384 RAM Creative GeForce 16MB SoundBlaster live! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Δηλαδή εννοείς ότι από τον σκληρό έχεις αυτά τα προβλήματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toporanger Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 File freedomst mallon xreiazesai mia anavathmisoula gia na blepeis tainies pou exoun ginei me divx 5.0.2, kai ego peripou to mhxanhma sou eixa kai tainies pou exoun ginei me 5.0.2 me analysh megalyterh apo 640 x (xxx) eixan provlima sygxronismou hxou eikonas. Opote eite kaneis tainies me "xamhlh"(<640) analysh, eite kaneis anavathmisi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Ωχ, φίλε δεν κοίταξα τα specs του PC σου. Έχει δίκιο ο toporanger. Μάλλον φταίει αυτό...μάλλον!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pseira Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2002 Em otan milaei o mastoras........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedomst Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Αναβάθμιση θέλει ούτως ή άλλως το μηχάνημά μου ανεξάρτητα από τα divx, αλλά έχω μια απορία: ΄Αλλες ταινίες που έφτιαξα στο ίδιο μηχάνημα π.χ. Ocean's 11, Lord of the rings κλπ, γιατί δεν είχαν κανένα πρόβλημα?! σημειωτέον ότι χρησιμοποίησα μεγάλη-παρόμοια ανάλυση και σε αυτές τις ταινίες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Astakos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δοκίμασες να παίξεις το avi με τους players που σου πρότεινα; Αν ναι, τι έγινε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedomst Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Δοκίμασα αλλά ήταν ακόμη χειρότερα, γιατί ο ήχος είναι ασυγχρόνιστος από την αρχή της ταινίας. Με το MicroDVD ήταν που ο συγχρονισμός χαλούσε μόνο σε ορισμένα σημεία. Θα δοκιμάσω να το τρέξω στο PC ενός φίλου που έχει 1Ghz επεξεργαστή και θα σας πω αποτελέσματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toporanger Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2002 Ti hxo exeis balei stis tainies? Paizei megalo rolo ean exeis ac3 h mp3. Kai kati akoma tainies me grhgores skhnes theloun megalyterh epeksergstikh isxy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2003 paidia to ksethabo... exo kai ego to idio problima problima se 2-3 tainies tora teleytaia.... o ixos stin arxi tis tainias einai sygxronismenos alla an metakiniso ti mpara sti mesi px. tis tainias o ixos exei ksefygei teleios... to mixanima pou exo einai p4 sta 2 ----> 2.6 GHz , mnimi 515 ktl..... ti mporei na ftaiei?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindtrapper Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2003 http://www.insomnia.gr/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB10&Number=284980&page=0&view=collapsed&sb=5&o=&fpart=11&vc=&PHPSESSID= Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.