Προς το περιεχόμενο

Q9550 vs i7

benZiDirK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω εναν Q9550 Quad Core και σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση σε i7... Ποιος i7 πιστευετε πως ειναι αρκετα καλυτερος ωστε να αξιζει η αναβαθμιση...; Ο λογος που θελω να τον αλλαξω ειναι γιατι εχω και κατι μνημες ddr3 της Cellshock οι οποιες καθονται ειναι κριμα..

Δημοσ.

Πες μας ποιες Cellshock κάθονται, να σου πούμε πόσο κρίμα είναι... :P

Πάντως όπως και να έχει, δεν αξίζει να κάνεις τέτοια κίνηση.

Δημοσ.

Απο οτι ειδα δεν αξιζει οντως... Η Cellshock που καθονται ειναι η εξης :

Capacity : 2GB-Kit (2x 1GB) 1800 Mhz

Configuration: 128Mx64

DRAM : Micron

Device Config : 128Mx8

PCB : 240pin

Module Info : unbuff. non-ECC, DDR3 DIMM

Speed : PC14400

CAS Latency: 8-7-6-21

VDIMM: 1,7 - 1,9V

Warranty: 5years

Δημοσ.

Νταξ, από άποψη ταχύτητας είναι καλά κομμάτια οι cellshock.

Αλλά 2χ1; Και να μπεις στον κόπο να αλλάζεις μητρική-cpu + format με την συναφή ταλαιπωρία;

Ενώ έχεις ήδη έναν όχι πολύ χειρότερο επεξεργαστή από τον προσιτό i7, μία high end 775 mobo που μπορεί να ανεβάσει όχι και λίγο τον Q9550, και 8Gb DDR2@1066;

No way man.

Πούλα τις Cellshock σε κανένα που bench-άρει με i7.

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος είναι αυτές με τις μαύρες ψύκτρες σωστά; Όπως είπε και ο liopyr, δεν αξίζει...πούλα τες, θα φύγουν αμέσως, είναι πολύ καλά κομμάτια για o/c ;)

Δημοσ.

ασε που στους i7 οι μνημες ειναι καλυτερα να ειναι triple channel και max voltage 1.65 οποτε δεν λεει να τις βαλεις σε i7 με τιποτα..

επειδη ειχα τον Q9550 ειναι τεραστια διαφορα σε σχεση με τον 950 που εχω τωρα αλλα συνολικα δεν αξιζει τοσα λεφτα να δωσεις μιας και ειναι καλος ακομα ο επεξεργαστης σου

Δημοσ.

εάν δεν bεnchareis δεν έχει κανένα νόημα αυτή η κίνηση...σε καθημερινές εφαρμογές και παιχνίδια χλωμό να δεις καμμιά μεγάλη διαφορά...άσε που όπως είπαν ανεβαίνει άνετα με το συγκεκριμένο mobo τουλάχιστον μέχρι τα 3,6 με καλή ψύξη...για μένα αν θες να αναβαθμίσεις κάτι τότε πούλα τις μνήμες και την κάρτα που έχεις και πάρε kammia gtx 275 ή 4890..εκεί θα δεις μεγαλύτερη διαφορά απο την αλλαγή που θες να κάνεις...αλλά αν είσαι ευχαριστημένος δεν κάνεις τίποτα και μένεις όπως είσαι

Δημοσ.

εχω τον Q9550 επο περισι τον οκτωβριο, και δεν σκευτομαι να τον αλαξω ακομα γιατι δεν μου εχει φρεναρει σε καμια εφαρμογη ακομα. ποιος ο λογος που θες να τον αλαξεις????????????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...