Προς το περιεχόμενο

youtube api για .net ╥

Evgenios1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

ναι ε;;;

πρώτο αποτελεσμα με τη φράση "youtube api .net"...μάλλον δεν έψαξες καλά...

Δημοσ.

pff... Ρε μαν, σου λεω εχει 500 api. Εγω εκανα την ερωτηση για να μην καταβασω καμια αηδια..... ελεος.... :-(

Η ειρωνια σας μαρανε.

Δημοσ.

Evgenios1, you overreact......

το λινκ που εδωσε ο natural_sgf φαινεται να ειναι το ιδανικο, ειδικα για μια γενικη ερωτηση οπως "youtube api για .net"

Εκτος και αν ηθελες κατι πολυ συγκεκριμενο, οποτε εκανες λαθος που δεν το ανεφερες....

Δημοσ.

Το κατεβασα, και βλεπω ο,τι δεν ειναι μονο youtube αλλα και αλλα api της google (?)..

Δε μου φενετε και πολυ καλο, οταν "δηλωνεις" το απι σου λεει να δωσεις id client. Το εψαχνα 123123 ωρες (αυτο το cliend id) μεχρι που βρισκα καπου στα docs ο,τι δεν υπαρχει, ειναι ξεπερασμενο.. εεε λολ.:lol:

Δημοσ.

Ξερει κανεις, πως μπενει το video σε autoplay?

Να γινω ποιο σαφης. Εκανα το προγραμμα να τρεχει flash video σε shockwave object (COM).

post-103086-129063016006_thumb.jpg

Αλλα βλεπετε και στην εικωνα ο,τι πρεπει να πατισω play για να παιξει. Το url που φορτωνω στο shokwave ειναι τυπου http://www.youtube.com/v/videoID ξερετε αν μπενει καμια παραμετρος στο τελος που θα μου κανει να παιζει με το που θα το καλεσω

Δημοσ.

Thz☻

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Δημοσ.
Το youtube API δεν το κάνεις, το χρησιμοποιείς.

Το xlinq (.net) που εβγαλε η google για το youtube, το εχεις δοκιμασει;

Μεχρι σημερα εχω παιξει με 3 api, facebook, flickr και youtube. Τα μεν δυο πρωτα ειναι εξαιρετικα, το youtube οχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...