Προς το περιεχόμενο

Tower με 8+ καρτες


ahh1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερει κανεισ κανα κουτι με παραπανω απο 7 θυρες επεκτασης. το ρωταω διοτι οι σχεδειαστες τις asus στην rampage extreme βαλανε την pci-e τερμα κατω και δεν μπενουν καρτεσ γραφικων. αναγκαστικα εβαλα τις καρτες την μια μετα την αλλη και η επανω περνει φωτια η καιμενη.

Δημοσ.

ναι κουτι που να εχει 8+ εκσοδους για καρτες

πχ http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1214217&CASE_TYPE=Full+Tower&category=69977695&catalog=20

αποτι φενετε περνει 8 καρτες εχει κενο κατω για καρτα γραφικων αραγε η η μητρικη 8α πιανει την τελευταια θυρα και θα βρισκει στο τροφοδοτικο η καρτα?

Δημοσ.

Μάλλον εννοείς την rampage 2 extreme, γιατί στην rampage extreme δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

(άλλωστε έχει 2 PCi-x).

 

Όταν λες "παίρνει φωτιά" για τι θερμοκρασίες κάνεις λόγο;

Δημοσ.

δεν αναβαζει 8ερμοκρασεις τρελες απλα τα ανεμηστηρακια της δεν ριχνουν τις στροφες σε χαμηλα επιπεδα ενω η κατω τα δουλευει στο 4Ο% η πανω ειναι στο 50% βασικα δεν την ζωρισα και πολυ ωρα να δω ποσο 8α φτασει μιας και το συστημα το εστησα χτες.

Ναι για την rampage 2 extreme λεω

Δημοσ.

Φυσιολογικό είναι η πρώτη να ανεβάζει μεγαλύτερες θερμοκρασίες, γιατί στην ουσία αυτή είναι που τραβάει τα περισσότερα ζόρια.

 

Από εκεί και πέρα, η τρίτη PCI-x θύρα προορίζεται για triple Sli, και συνήθως triple Sli = bench table.

 

Πριν ψαχτείς για case που μπορεί να φιλοξενήσει dual slot στην κάτω PCi-x, δοκίμασε (έστω εκτός case) να δεις αν δουλεύει απλό SLi χρησιμοποιώντας την συγκεκριμένη θύρα, γιατί κάτι με κάνει να αμφιβάλλω και γι'αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...