Προς το περιεχόμενο

Sata δίσκοι και overclocking

johnykim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Θα ήθελα να μου πείτε, αν γνωρίζετε, για το αν θα έχω πρόβλημα στο overclocking λόγου sata δισκων στην μητρική μου.Είχα πάρει ενα sata recorder και με ανέβασμα των ρολογιών δεν άνοιγε καν το pc..Θα συμβεί μήπως και τώρα με sata δίσκους;

Η μητρική είναι αυτή :

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2670#anchor_os

Δημοσ.

Δεν νομίζω πως το overclock μπορεί να επηρρεάσει την λειτουργία των sata συσκευών σου με οποιονδήποτε τρόπο.

Ειδικά το "φτωχό" overclock που θα καταφέρει η συγκεκριμένη μητρική.

Δημοσ.

Με το recorder πάνω και με ελάχιστο ανέβασμα του FSB(της 1 μονάδας:P) δεν άνοιγε καν.Με το που έβαζα αρχικά την τιμή του, δούλευε κανονικά.

Για τον Athlon 4400 Χ2 που έχω, μια χαρά πλούσιο είναι το overclock :P

Δημοσ.

Δηλαδή αποσυνδέεις το recorder, clock-άρει κανονικά, και μόλις το έχεις συνδεδεμένο δεν μπορεί καν να post-άρει;

WtF;

Κλείδωσε σε default συχνότητες τα PCi freq., αυτό θυμάμαι σαν bug σε μεγάλα fsb, όπου έχανε καμμιά φορά σκληρούς..

Δημοσ.
Δηλαδή αποσυνδέεις το recorder, clock-άρει κανονικά, και μόλις το έχεις συνδεδεμένο δεν μπορεί καν να post-άρει;

WtF;

Ακριβώς αυτό.

Κλείδωσε σε default συχνότητες τα PCi freq., αυτό θυμάμαι σαν bug σε μεγάλα fsb, όπου έχανε καμμιά φορά σκληρούς..

Τις συχνότητες που μπορώ να πειράξω είναι PCIE, οπου έχω 100Mhz.

Με άλλης μάρκας recorder δοκίμασες;

Οχι, δεν έχω άλλο sata recorder.Εξάλλου δεν φταίει αυτό ,μια χαρά λειτουργεί χωρίς o/c!

Δεν έχω όμως πρόβλημα τώρα με αυτό, έχω ένα IDE στο μηχάνημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...