LHGMENOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 έχω ένα pc με windows 95 και επειδή είναι παλιός δεν έχει ούτε usb θύρα ούτε dvdrw.θέλω να μεταφέρω 128mbyte από αυτόν.ξέρετε τι να κάνω?τον έβαλα σε εξωτερικό κουτί τον αναγνώρισαν τα vista αλλά δε μου βγαλε φάκελο,οπότε δεν μπορώ να βρω τα περιεχόμενα.βοηθήστε με.
accipio Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Κάρτα δικτύου έχει; Θα μπορούσες μέσω αυτής να πάρεις τα αρχεία που θέλεις συνδέοντάς τον με τον άλλο υπολογιστή. Ή αν δεν έχει, θα μπορούσες να του βάλεις μία (π.χ. μία εσωτερική pci που βέβαια πρέπει να έχει και τους κατάλληλους drivers για Win95). Όπως αυτή εδώ.
LHGMENOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 είναι πολύ παλιός!!!σκέψου ότι μπορεί να είναι 100hz.και έχει καν dvdrom.
liopyr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ρε συ LHGMENOS, με έχει φάει η περιέργεια, τι data θες να τραβήξεις από αυτό το Pc;
LHGMENOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 4016 αρχεία word.Ο πατέρας μου είναι δικηγόρος και του αγόρασα λαπτοπ και θέλω να του τα περάσω από τον παλιό στον νέο.με πιάνεις έτσι?
liopyr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Γαμώτ, εγώ πόνταρα σε τίποτα εκθέσεις δημοτικού φάση... Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον άλλο τρόπο. Ή προσπαθείς τον τρόπο του accipio με ότι πιθανότητα υπάρχει για να βρεις drivers για Win95, ή σε περίπτωση που μπορεί να δεχθεί δευτερη IDE συσκευή του βάζεις πάνω ένα IDE-CDRW. Όταν έβαλες τον σκληρό σε εξωτερικό case, δεν βρήκες μόνο τον συγκεκριμένο φάκελο, ή οτιδήποτε; Αφού boot-άρουν τα Win95, γιατί δεν δοκιμάζεις να αντιγράψεις τον φάκελο σε κάποια τοποθεσία που θα δει μέσω του εξωτερικού στα Vista; Mία άλλη ιδέα, πάλι με το αγκάθι των drivers των win95, είναι να βάλεις κάποιο usb hub σε pci θύρα. Αλλιώς οπλίζεσαι με floppy και χ128 υπομονή. Χα, και μία ακόμη σκέψη, είναι αν παίρνει κάνα 56άρι modem, να συνδεθείς και να τα ανεβάσεις κάπου, με χ-άπειρο υπομονή και τύχη.
LHGMENOS Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 έχω δοκιμάσει το usb αλλά δε το σηκώνει.το δίσκο δεν τον έβλεπε αλλά έκανε τον χαρακτηριστικό ήχο.μένει αυτό με το ide.δεν παλεύεται παίδες.έχω σαλτάρει.
SOWHAT Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Εμένα 2 λύσεις μου έρχονται στο μυαλό... 1. Φαντάζομαι ότι θα έχει floppy σωστά; Βάλε τα σε μία δισκέτα και στην τελική αγόρασε ένα floppy για το πισι σου(εξωτερικό ή εσωτερικό, ό,τι σε βολεύει) και πέρασέ τα σε σένα... 2. Αν μπορεί το πισί να συνδεθεί στο ίντερνετ, στείλε τα στο μέιλ σου και κατέβασέ τα μετά από εκεί... Τέλος, στην περίπτωση που έχεις και πρόβλημα και με το format του αρχείου, κάνε μία "έκπτωση" στις μορφοποιήσεις του κειμένου και σώσε τα σε txt....Kαι μετά κάνε ή το 1 ή το 2... Τώρα βέβαια, είναι και αρκετά τα αρχεία από όσο μόλις είδα ότι λες, αλλά είπα να πω και αυτό αν σε ενδιαφέρει... Στα office, στο word υπάρχει στο Files-->New-->Templates-->On my computer-->Other Documents-->Batch Conversion Wizard, που είναι όπως καταλαβαίνεις οδηγός μαζικής αρχείων από μία μορφή σε μία άλλη...Αν και τόσες χιλιάδες αρχεία είναι πολλά φαντάζομαι, μα είπα να στο πω αν σε ενδιαφέρει...Ελπίζω, πως θα υπάρχει και στα παλιά όφφις!
alex89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Όπως τον έχεις στο κουτί σαν εξωτερικό, βάλε το paragon advanced recovery cd. Είναι πιθανόν να δει τα αρχεία του σκληρού. Αν θέλεις δοκίμασε ένα live cd των linux (η ubuntu 9.04 είναι καλή έκδοση). Τέλος αν μπορείς πάρε ένα image του σκληρού όπως τον έχεις στο κουτί σαν εξωτερικό, στα vista και από εκεί δες αν μπορείς να δουλέψεις τα αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.