nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Έχω σπάσει το κεφάλι μου να θυμηθώ πως λέγεται μια σειρά που έδειχνε ο ΑΝΤ1 παλιά ξημερώματα με έναν πιτσιρικά σε σχολείο που γινόταν λυκάνθρωπος ψιλοκωμωδία;
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 το κοιταξα στο imdb.Η υποθεση ειναι ίδια..αλλά δεν είναι αυτό. Καθαρή κωμωδία είναι αυτό που ψάχνω.Με έναν τύπο με μαλλί καρφάκι τέρμα.. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:48 ---------- Κατα λάθος λυκάνθρωπος λέγεται η μετάφραση την είδα σε παλιό πρόγραμμα του ANT1..Στα αγγλικά πως είναι όμως;
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μηπως λες το An American Werewolf in London ;
Moderators Praetorian Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Στην τύχη. Werewolf ? Επίσης υπάρχει και το Big Wolf on Campus Και το πιο παιδικό (αλλά αυτό το θυμάμαι σε ελληνική TV): "Woof!"
nikos21aek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Κανένα από αυτά.. Ένα με έναν τύπο στο στύλ του πρωταγωνιστή του scrubs ο χαρακτήρας.Και μου φαίνεται ότι ψιλοέμοιαζε κιόλας εμφανισιακά άλλα με καρφάκια το μαλλί. Λίγο φλωράκος που προσπαθούσε να κερδίσει την προσοχή από μια γκόμενα στο σχολείο και ο φίλος του επίσης φλωράκος που το έπαιζε μάγκας και τους έμπλέκε σε διάφορα. Ψιλοπαιδικό κωμωδία Όχι τόοοοσο παλιό..Πριν 2 3 χρόνια το θυμάμαι στάνταρ.Λογικά γύρω στο 2000-2004 θα ήταν η παραγωγή. Χαζομαρούλα σειρά..μην ψάχνετε για τίποτε ποιοτικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.