Προς το περιεχόμενο

[PSP]Χρησιμοποιείστε τα custom waves χωρις flashing

nikomania--

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

screenshot2vpf.png

Τεσταρισμένο σε psp με:

CFW 5.00 M33, CFW 5.02 GEN-A, 5.03 ChickHEN R2 και CFW 5.50 GEN (A/B)...

-Σημείωση-

* Δεν υπάρχει κίνδυνος brick-αρίσματος

* Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και με cxmb θέματα

* Τα custom waves(system_plugin_bg.rco) τα τοποθετείτε μέσα στον φάκελο RCOS ms0:\RCOS\

* Μόνο ένα custom wave τη φορά

-Ξεκινάμε-

1.: Κατεβάζετε το RCO_Patcher Package(δίνω λινκ παρακάτω) και τον κάνετε unrar

2.: Αντιγράφετε τους φακέλους seplugins & RCOS στο root(ΟΧΙ MP_ROOT) (ms0:\)... Σημείωση: εάν χρησιμοποιείτε και άλλα plugins απλά αντιγράψτε το rco_patcher.prx στο φάκελο seplugins και προσθέστε στο vsh.txt τη γραμμή "ms0:/seplugins/rco_patcher.prx 1"

3.: Ακυρώστε τη "usb σύνδεση"(αν χρησιμοποιήτε usb) και μετά κάντε reboot το psp

4.: Τώρα πάτε στα θέματα και επιλέψτε το "classic"(Settings -> Theme Settings -> Theme ->"classic")

-Tip-

Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν υποφάκελο στον οποίο θα βάζετε μέσα τα custom waves και μετά χρησιμοποιώντας κάποιον file explorer μπορείτε να τοποθετήσετε το custom wave που θέλετε στον φάκελο RCOS folder...

snap003y.png

-Download-

=>Download RCO-Patcher Package<=

=====================================================

αυτος ο οδηγός είναι γραμμένος από εμένα(nikomania-$) και χώρις την άδεια μου απαγορεύετε η ολική ή η μερική τπυ αντιγραφή

=====================================================

Δημοσ.

Φυσικά...Είναι κάποια κινούμενα σχέδια τα οποία εμφανίζονται στο background το psp...Για να τα έχουμε όμως χρειάζετε να φλασάρουμε κάποια αρχεία στη μνήμη flash του psp μας...Αν φλασάρουμε τα αρχεία σε hackable psp δεν θα έχουμε πρόβλημα αλλά αν φλασάρουμε τα αρχεία σε unhackable psp(πχ 3000) το μόνο που θα πετύχουμε είναι να το μπρικάρουμε...Με αυτόν τον οδηγό έχουμε τα custom waves(που υπάρχουν χιλιάδες από αυτά) και σε unhackable psp χώρις κίνδυνο brick...Ελπίζω να είμαι κατανοητός... :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...