Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με GOM Player

altkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους και σε όλες!!

Έχω εγκαταστήσει τον GOM Player στο λαπτοπ μου Vista στο οποίο μπορώ και ανοίγω τους DVD Movie δίσκους μου χωρίς πρόβλημα , ενώ στο WXP μου βγάζει προειδοποιήσει ότι το GOM Player δεν λειτουργεί.

Αν ξέρει κανείς τι φταίει..

Ευχαριστώ

ΥΓ.Τους div-x τους ανοίγει κανονικά

Δημοσ.
Αν δεν θέλεις σώνει και καλά το GOM, δοκίμασε και το KMPlayer. Είναι κορυφαίο για αναπαπαραγωγή multimedia υλικού.

Υποθετω οτι εννοεις αυτο που ειναι στο παρακατω link:

http://download.cnet.com/The-KMPlayer/3000-13632_4-10659939.html

Εαν ναι μπορεις να μου πεις αν μπορει να παιξει και div-x ταινιες???:confused:

Σε ευχαριστω πολυ.

ΑΑ

Δημοσ.

Ναι αυτό εννοώ και η 1434 έκδοση είναι η πιο πρόσφατη.

Όσον αφορά τα divx... απλά θα σου πω ότι δεν έχω βρει ακόμα κάποιο video format που να μην το παίζει (δεν ξέρω για real video, δεν έχω κάτι τέτοιο).

Παίζει ακόμα και μέσα από rar/zip αρχεία ή και από χωρισμένα σε πολλά rar. Οπότε δεν χρειάζεται καν να αποσυμπιέσεις ότι έχεις από rapid ή να περιμένεις να τελειώσει για να δεις τι είναι και αν αξίζει. Μόλις τελειώσει το 1ο μέρος το πετάς στο km και βλέπεις τι είναι.

Δημοσ.

vlc media player > gom player

Που σημαινει οτι καποια πραγματα οταν δεν πεζουν στον gom player θα παιξουν οποσδηποτε με τον vlc media player(βγηκε η version 1.0)

Δημοσ.

Δεν πιστεύω οτι μπορείς να βρεις πολλά τέτοια αρχεία πάντως. Σίγουρα όμως, σε ποιότητα ήχου/εικόνας ο kmplayer είναι μίλια μπροστά. (δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι δραματικά στον vlc 1.0)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...