eliasbbl Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Ενδιαφερομαι για αγορα του 14'αρη,καποιος που πιθανον τον εχει,μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αποδοση,θορυβο,θερμοκρασιες? Η χρηση του θα ειναι surfing,office, multimedia.
panos2000gr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ενδιαφερομαι για αγορα του 14'αρη,καποιος που πιθανον τον εχει,μπορει να μου δωσει πληροφοριες για αποδοση,θορυβο,θερμοκρασιες? Η χρηση του θα ειναι surfing,office,multimedia. Μου άρεσε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη σειρά...πάντως θεωρώ πρακτικότερο μοντέλο αυτό με τις 13". Από θόρυβο και θερμοκρασία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί χρησιμοποιεί ultra low voltage επεξεργαστές. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πολύ καλή αυτονομία με την μπαταρία (μέχρι και 7ωρες με wifi on) και πολύ καλή θερμική συμπεριφορά, αλλά θα έχεις επίσης σημαντική υστέρηση αν οι απαιτήσεις σου από τον επεξεργαστή είναι μεγαλύτερες από αυτές που περιγράφεις.
dfilok Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αγόρασα εδώ και μία εβδομάδα το δεκατριάρη, τον ήθελα μόνο για δουλειά γραφείου και τον επέλεξα δίνοντας βάση στη φορητότητα αλλά και τις διαφημιζόμενες χαμηλές θερμοκρασίες (το προηγούμενο φορητό μου ήταν ένας amilo fs ο οποίος ανέπτυσσε ενοχλητικές θερμοκρασίες στην επιφάνεια όπου ακουμπούσαν οι καρποί). Μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα πρόβλημα. Σε απλή χρήση μπορείς να το κρατάς στα γόνατά σου χωρίς να ζεσταίνεσαι. Είναι εξάλλου ελαφρύ. Το πληκτρολόγιο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο και το touchpad ανταποκρίνεται με επάρκεια. Δίνει την αίσθηση γενικότερα ότι έχει δοθεί έμφαση από τον κατασκευαστή στην ποιότητα κατασκευής. Σε ότι αφορά το λειτουργικό, τα vista, από τη στιγμή που απενεργοποίησα όλα εκείνα τα προειδοποιητικά της ασφάλειας και τα περιττά των γραφικών, μου φαίνονται ιδιαίτερα φιλικά. Να τονίσω τέλος ότι το e shop παρέχει εγγύηση για δύο χρόνια έναντι του ενός έτους από άλλα καταστήματα.
Nightstrike Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Μου άρεσε ιδιαίτερα η συγκεκριμένη σειρά...πάντως θεωρώ πρακτικότερο μοντέλο αυτό με τις 13". Από θόρυβο και θερμοκρασία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα γιατί χρησιμοποιεί ultra low voltage επεξεργαστές. Αυτό σημαίνει ότι θα έχεις πολύ καλή αυτονομία με την μπαταρία (μέχρι και 7ωρες με wifi on) και πολύ καλή θερμική συμπεριφορά, αλλά θα έχεις επίσης σημαντική υστέρηση αν οι απαιτήσεις σου από τον επεξεργαστή είναι μεγαλύτερες από αυτές που περιγράφεις. και πως ξέρεις ότι είναι ultra low voltage? Ρωτάω γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για έναν Vaio 13’’ αλλά θέλω να έχει την απόδοση του υψηλή σχετικά..για αυτόν με τα 2.4GHz συγκεκριμένα
arkas2004 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 και πως ξέρεις ότι είναι ultra low voltage? Ρωτάω γιατί εγώ ενδιαφέρομαι για έναν Vaio 13’’ αλλά θέλω να έχει την απόδοση του υψηλή σχετικά..για αυτόν με τα 2.4GHz συγκεκριμένα ειναι οι καινουργιοι επεξεργαστες της intel που ονομαζονται CULV.Ο συγκεκριμενος δεν ειναι διπιρινος αλλα core solo.απλα εχει μεγαλη cache σε σχεση με τους atom και τους pentium coreduo.επισης φοραει το καινουργιο chipset της intel GS45. και μπορει λογω οτι φοραει καρτα γραφικων πολυ καλυτερη(intel 4500) απο intel 950 που εχουν οι atom επεξεργαστες να αναπαραγει βιντεο 1080p με ευκολια και χωρις κοψιματα.πραγμα που τα νετβοοκς δεν μπορουν να κανουν.ελπιζω να σου ελυσα τις αποριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.