Vassilis_X Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Καλησπερα παιδια...... εχω καποιο προβλημα με το winrar.. καταρχιν εχω 4 σκληρους.. κατεβασα απο το νετ ενα μεγαλο αρχειο το ιποιο ειναι αρκετα μεγαλο και σε μορφη πολλων rar αρχειων .. κανω αντιγραφη ολο το φακελο σε αλλο σκληρο και παω να κανω extract.. μου βγαζει σφαλμα.. CRC failed file ic corrupt.. εχω δοκιμασει φορματ αλλα [αντοτε συμβαινει αυτο με τα μεγαλα αρχεια.. ακουστε ποιο ειναι το περιεργο.. οταν παταω να κανω extract απο τον αρχικο σκληρο που ειχε κατεβει το αρχειο, το κανει extract μια χαρα.. τι συμβαινει????????????
ss13 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=182119 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=224811
xania4ever Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Καλησπερα παιδια...... εχω καποιο προβλημα με το winrar.. καταρχιν εχω 4 σκληρους.. κατεβασα απο το νετ ενα μεγαλο αρχειο το ιποιο ειναι αρκετα μεγαλο και σε μορφη πολλων rar αρχειων .. κανω αντιγραφη ολο το φακελο σε αλλο σκληρο και παω να κανω extract.. μου βγαζει σφαλμα.. CRC failed file ic corrupt.. εχω δοκιμασει φορματ αλλα [αντοτε συμβαινει αυτο με τα μεγαλα αρχεια.. ακουστε ποιο ειναι το περιεργο.. οταν παταω να κανω extract απο τον αρχικο σκληρο που ειχε κατεβει το αρχειο, το κανει extract μια χαρα.. τι συμβαινει???????????? Aκυρο με πρόλαβε ο πάνω....
Vassilis_X Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Γιατι συμβαινει αυτο ομως δε καταλαβαινω.. ξερει κανεις?
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Ίσως να φταίει κάποιο antivirus ή ακόμα και ο δίσκος στον οποίο αντιγράφεις. Αν είναι εξωτερικός και δεν κάνεις ασφαλή κατάργηση, μπορεί και να φταίει αυτό. Αν αντιγράψεις κάτι μικρότερο, δουλεύει μετά;
Vassilis_X Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 δεν ειναι εξωτερικος ο δισκος.. εσωτερικοι ειναι οι δισκοι..
micos000 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Έλεγξε μήπως ο δίσκος που δημιουργεί πρόβλημα είναι FAT32 και όχι NTFS. Μπορεί να δημιουργείται θέμα με το ownership των αρχείων και τα δικαιώματα χρήσης. Αν και θα σου έβγαζε μήνυμα κατά την αντιγραφή. Μια άλλη περίπτωση είναι να έχει πρόβλημα ο δίσκος ή η μνήμη και παρουσιάζονται προβλήματα κατά την αντιγραφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.