Προς το περιεχόμενο

μαγαζια για overclocking

hiphopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναλαμβάνω άμα θες, μένω και κοντά.

(10€ την ώρα) :P

το ψήνει ο Γιώργος να το κάνουμε εδώ στο μαγαζί Customιες και clockια :P

Δημοσ.
παιδια εγω μενω ιλιον και θελω να κανω overclock στον intel Core i7-920 ξερετε κανενα μαγαζι στο ιλιον η κοντα στο ιλιον.αν μπορειτε πειτε και τις τιμες και αν εκαναν overclocking στον cpu σας χωρις κανενα προβλιμα

Και εγω στο Ιλιον μενω...δεν υπαρχουν τετοια μαγαζια...εκτος εαν ζητησεις απο το κεντρο(λιοσα) σε ενα δυο με διαφορα περι υπολογιστων που υπαρχουν(θα σου πιασουν τον ....):lol:...αλλα οπως σου ειπαν και τα παιδια,κατσε διαβασε καποια αρθρα για μια βδομαδα και θα δεις οτι θα μπορεις να το κανεις για πλακα μονος σου..και με την βοηθεια παιδιων απο εδω βεβαια..

Να ρωτησω,ψυχτρα καλη εχεις στον επεξεργαστη;

Ή ειναι με την μαμισια;

Δημοσ.

Καλη:-)

Παντως απ'το να χαλασεις ποσα χρηματα για να στον υπερχρονισουν αλλοι...καλυτερα να ψαχτεις μονος σου;)

Δημοσ.
το ψήνει ο Γιώργος να το κάνουμε εδώ στο μαγαζί Customιες και clockια :P

Αν αναλαμβάνει και την χρηματοδότηση δέχομαι. :P

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι τιμές κάνουν τα Multirama για overclocking, χθες έτυχε να είμαι εκεί για να πάρω ένα laptop για πελάτη και επειδή είχα ώρα πήγα για πρώτη φορά στο υπόγειο, που έχουν τα extreme για να χαζέψω.

Από τα "έτοιμα" cases εντυπωσιάστηκα, τουλάχιστον το ένα, που μοιάζει με στρατιωτική γραφομηχανή πρέπει να τους έφαγε πολλές ώρες.

attachment.php?attachmentid=19248&stc=1&d=1247845215

Μέχρι και τρύπα από σφαίρα είχε στο γυαλί lol...

Ποιος τα φτιάχνει; φαίνεται να ξέρει.

post-138039-12906301599_thumb.jpg

Δημοσ.
Δεν ξέρω τι τιμές κάνουν τα Multirama για overclocking, χθες έτυχε να είμαι εκεί για να πάρω ένα laptop για πελάτη και επειδή είχα ώρα πήγα για πρώτη φορά στο υπόγειο, που έχουν τα extreme για να χαζέψω.

Από τα "έτοιμα" cases εντυπωσιάστηκα, τουλάχιστον το ένα, που μοιάζει με στρατιωτική γραφομηχανή πρέπει να τους έφαγε πολλές ώρες.

attachment.php?attachmentid=19248&stc=1&d=1247845215

Μέχρι και τρύπα από σφαίρα είχε στο γυαλί lol...

Ποιος τα φτιάχνει; φαίνεται να ξέρει.

Αααααα για τοσο extreme μιλαμε ε:lol::lol::lol::lol:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Αααααα για τοσο extreme μιλαμε ε:lol::lol::lol::lol:

Εντάξει εμένα με εντυπωσίασε πάντως η προσοχή στη λεπτομέρεια... έδειχνε μεράκι. Το συγκεκριμένο PC δεν είχε τίποτα εντυπωσιακό από πλευράς σωθικών, δεν πρόσεξα κάτι εγώ τουλάχιστον, αλλά ήταν αν μη τι άλλο εντυπωσιακό ως concept...

Δημοσ.

Στα ποσα θες να πας το pc και

α) τι ψυκτρα εχεις;

β) τι κουτι;

γ) και βασικοτερο τι μητρικη;

δ) τι μνημες;

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 20:23 ----------

Πηγαινε παρε μια καλη ψυκτρα αν δεν εχεις και ενα full tower γιατι ο 920 βραζει. Εγω εχω cooler master 932 HAF και ειναι αψογα ολα με την V8 για ψυτρα. Απο το BIOS δινεις:

BCLK 190

DRAM FREQ 1600

CPU Volt 1.312

CPU PLL Volt 1.96

QPI/DRAM Volt 1.312

DRAM Voltage 1.66

Και κλεινεις το Turbo V

Και θες DDR3 στα 1600 για αυτα που σου ειπα...

Το μηχανημα παει στα 3.8 το μονο που ειναι απαραιτητο ειναι η καλη ψυξη οπως σου ειπα. Απο εκει και περα το να πας να σκασεις τοσα λεφτα για να στο κανει καποιος αλλος... καλυτερα πηγαινε παρε καλυτερες μνημες η καλυτερη ψυκτρα και κουτι... ή φατα σε στραγαλια... :P καλυτερα θα ειναι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...