Προς το περιεχόμενο

μαγαζια για overclocking

hiphopas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εγω μενω ιλιον και θελω να κανω overclock στον intel Core i7-920 ξερετε κανενα μαγαζι στο ιλιον η κοντα στο ιλιον.αν μπορειτε πειτε και τις τιμες και αν εκαναν overclocking στον cpu σας χωρις κανενα προβλιμα

Δημοσ.
παιδια εγω μενω ιλιον και θελω να κανω overclock στον intel Core i7-920 ξερετε κανενα μαγαζι στο ιλιον η κοντα στο ιλιον.αν μπορειτε πειτε και τις τιμες και αν εκαναν overclocking στον cpu σας χωρις κανενα προβλιμα

δεν νομιζω να υπαρχουν τετοια μαγαζια....

υπαρχουν απειροι οδηγοι στο νετ με οδηγους για o/c καθως και πολλα φορουμ οπως και αυτο για να σου λυσουν τυχον αποριες...;)

Δημοσ.

Γιατί όλοι φοβούνται τόσο πολύ το O/c ? ! :-) . Aπλά πρέπει να διαβάσεις 5 πράματα, και να είσαι ήρεμος, προσεχτικός τι νούμερα βάζεις, και φυσικά να έχεις υπομονή. Εμένα μου πήρε 2-3 βδομάδες να τελειώσω με τον 720... Αλλά εκεί μέσα συμπεριλαμβάνονται και δουλειά, βαρεμάρα κτλ..

Δημοσ.
λεω μιπος ξερις κανενα μαγαζι γιατι μπορει να τα σκατοσο

ενα cmos τα defauλταρει ολα...απλα μη δωσεις ρευματα με το κιλο και εχουμε τπτ καπνους:-)

Δημοσ.

Αυτο που λες το κανουν στο multirama extreme στον πειραια,εχουν και τιμοκαταλογο κι`ολας για ο/c για υδροψυξη,βεβαια προσωπικα πιστευω οτι σε καμια περιπτωση δεν αξιζει,πεντε πραγματα αν διαβασεις θα καταφερεις να τον ανεβασεις αρκετα.

Δημοσ.

Μαγαζί για Overclocking????????:shock:

Καλό! Μου άρεσε! Και υπάρχει κιόλας!:cry:

Σου βάζουν και λάμπες νέον?:devil:

Λοιπόν, στους υπολογιστές, αντίθετα με τα αυτοκίνητα(?), η χαρά του κάγκουρα είναι να το κάνει μόνος του. Γιατί μπορεί. Δεν θέλει να το έχεις κάνει 200 φορές και να γεμίσεις γράσο.

Γενικά, την καγκουριά που στη φτιάχνει κάποιος άλλος δεν την έχω καταλάβει και γι αυτό και το τουτου μου είναι φλώρικο. :-D:-D

Δημοσ.

τα παιδια κατω κανουν καλη δουλεια παντως στα multirama..

αν και μονος σου ειναι πιο καλα.. μαθαινεις κιολας

καγκουρας αμα κανεις oc?

Δημοσ.

καγκουρας αμα κανεις oc?

Ε, τι άλλο είναι εκτός από αυτό δηλαδή?

Ναι, ναι, ξέρω. Βελτιώνεις την απόδοση. Εξοικονομείς χρήματα και χρησιμοποιείς όλη την απόδοση αυτού που αγόρασες.

Τεσπά, ξέρει κανείς τιμές? Έτσι για να δω πως κοστολογείται αυτός ο τομέας.

Δημοσ.

Αναλαμβάνω άμα θες, μένω και κοντά.

(10€ την ώρα) :P

Δημοσ.
λεω μιπος ξερις κανενα μαγαζι γιατι μπορει να τα σκατοσο

αχ ατιμα greeklish..... τι κανατε στην κοινωνια..

Δημοσ.

Διεύθυνση ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 6-ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Τ.Κ. 18531

Τηλέφωνο 2104175629

Fax 2104171662

Υπεύθυνος ΜΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

email [email protected]

Ώρες λειτουργίας ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-21:00 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-20:00

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...