slipknot Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ακριβώς ό,τι είπε ο marantonis, καλύτερα να λέμε "ταινίες τρόμου". Απ' τις παλιές με είχαν στιγματίσει τα The Omen, A Nightmare on Elm Street και ταινίες του Hitchcock. Αυτά όταν ήμουν μικρότερος, τώρα πια δεν είναι το ίδιο. Αφήστε δε που όλες τις παλιές, καλές ταινίες τις κάνουν remake τώρα. Έκανα το λάθος να δω το πρόσφατο -σχετικά- The Omen. Δύο ταινίες κατάφεραν να με κάνουν να χεστώ τελευταία, ισπανικές και οι 2. [Rec] και The Baby's Room. Ειδικά το δεύτερο προτείνεται ανεπιφύλακτα, δείτε το μόνοι σας, αργά τη νύχτα, με ακουστικά.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Ακριβώς ό,τι είπε ο marantonis, καλύτερα να λέμε "ταινίες τρόμου". Απ' τις παλιές με είχαν στιγματίσει τα The Omen, A Nightmare on Elm Street και ταινίες του Hitchcock. Αυτά όταν ήμουν μικρότερος, τώρα πια δεν είναι το ίδιο. Αφήστε δε που όλες τις παλιές, καλές ταινίες τις κάνουν remake τώρα. Έκανα το λάθος να δω το πρόσφατο -σχετικά- The Omen. Δύο ταινίες κατάφεραν να με κάνουν να χεστώ τελευταία, ισπανικές και οι 2. [Rec] και The Baby's Room. Ειδικά το δεύτερο προτείνεται ανεπιφύλακτα, δείτε το μόνοι σας, αργά τη νύχτα, με ακουστικά. To The Baby's Room ειναι το ισπανικο slipknot?
Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αυτό είναι: http://www.imdb.com/title/tt0430164/
panagos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Με κάλυψαν πολλοί απο πάνω. Να προσθέσω το Martyrs. Αγωνία και φόβος την περισσότερη ώρα της ταινίας, με τις ανατροπές της και ένα αμφιλεγόμενο τέλος.
slipknot Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Αυτό είναι: http://www.imdb.com/title/tt0430164/ Ναι, αυτό είναι.
..MementoMori.. Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Πολλες νυχτες αυπνιας στις αρχες της ζωης μου μετα απο "Το Σμηνος". Αφρικανικες μελισσες που σκοτωναν ο,τι εβρισκαν μπροστα τους Δυστυχως δεν βρισκω τον αγγλικο τιτλο γιατι εχει κολλησει το μυαλο μου αυτην την στιγμη Edit: Το βρηκα
zastrifel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 "Wolf Creek". Αυστραλία, ηλίθιοι τουρίστες με κατεστραμμένα συκώτια, creepy psycho δολοφόνος. Δεν μπορώ να πω πως έχασα τον ύπνο μου (μετά τον Εξορκιστή που είδα στα 12 μου χρόνια, καμμιά ταινία δεν το χει καταφέρει) αλλά αξίζει, πραγματικά. Σίγουρα σε πείθει να μην πας ποτέ στον μεγάλο Νότο.
kostas_crete Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 the thing (1981), απιστευτη φαντασια ο καρπεντερ. +1. Τελειώνει και δεν ξέρεις τι σου γίνεται... Κοιτάς τον διπλανό σου με μισό μάτι...... Ωραίες εποχές, τότε που τον φόβο δεν τον προκαλούσαν τα 5000 ειδικά εφέ μαζί με έναν τελείως απίθανο τρόπο θανάτου, αλλά η ατμόσφαιρα.....
mikente Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2009 Προσωπικά,το πρώτο θρίλερ που είδα και πραγματικά με έκανε να νιώσω φόβο ήταν η Λάμψη και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ εκείνη την έκφραση και το σαρδόνιο χαμόγελο του Τζακ Νίκολσον.Ένα άλλο επίσης που έχω να θυμάμαι είναι μια πρόσφατη ταινία," Το Ορφανοτροφείο".Αρκετά προσεγμένη και ατμοσφαιρική.Ήταν η πρώτη ταινία που με έκανε να φωνάξω μέσα στην αίθουσα του σινεμά και να γίνω ολίγον ρεζίλι...
Dimitris_1988 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Hannibal, P2, Resident Evil, SAW, Re-cycle, Sweeney Todd, The Cell, The Exorcist, The eye (2002), The last house on the left, The Omen, The Ring, UNDERWORLD, Final Destination, Θανάσιμος επισκέπτης, Ο εξορκισμός της Emily Rose, Ο Μύθος Του Ακέφαλου Καβαλάρη, Ταυτότητα, Το στοίχημα του Σλέβιν...
slygeo87 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Επιτρέψτε μου να αντιπροτείνω για το ''blair witch project''. Μια αηδία και μισή ήταν. Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει μια ταινιούλα που είχα δει πιτσιρικάς και μου άρεσε; Λοιπόν... Ήταν μια οικογένεια (ζευγάρι και κόρη) που μετακόμισαν σε ένα μεγάλο σπίτι το οποίο είχε και ένα τρομακτικό άγαλμα του Σατανά. Ήταν και μια τρίτη γυναίκα στη ''μέση'' αν θυμάμαι καλά (καμαριέρα; καθαρίστρια;...hmmmm...)Η γυναίκα άρχισε να χάνει τα λογικά της, έβλεπε ποντίκια σε πρώτη φάση και μετά πάνω στη τρέλα της φαντάστηκε μια ερωτική σκηνή μεταξύ του άντρα της και της κοπέλας. Στο τέλος δαιμονίστηκε (υπαίτιος ήταν το άγαλμα στο σπίτι =ρ) και την έσωσε νομίζω ο άντρας της καρφώνοντας της ένα μαχαίρι στη καρδιά. Ο τίτλος έχει σχέση με ''το σπίτι του σατανά'', ''το σπίτι του τρόμου'' κάτι τέτοιο μη σας πάρω και στο λαιμό μου. Ψάχοντας γι' αυτήν βρήκα μια άλλη...καινούργια (2009) η οποία φαίνεται καλή. Για να δούμε. http://www.imdb.com/video/wab/vi2545615385/
Tzimmys Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Με κάλυψαν πολλοί απο πάνω. Να προσθέσω το Martyrs. Αγωνία και φόβος την περισσότερη ώρα της ταινίας, με τις ανατροπές της και ένα αμφιλεγόμενο τέλος. Μου άρεσε πάρα-πάρα πολύ απλά δε προκαλούσε καθόλου φόβο. Επίσης πολύ τρομακτικό αλλά και φανταστική ταινία ταυτόχρονα, ήταν ο εξορκισμός της Emily Rose.
speedy23 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2009 +1 για Emily Rose. Το ειχα δει και στο σινεμα κιολας και η εμπειρια ηταν ακομη καλυτερη Ιδιαιτερα η σκηνη με τον εξορκισμο στο σταβλο,μου ειχε σηκωθει η τριχα καγκελο απο την ανατριχιλα
Bougas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2009 Ρίχτε μια ματιά και στο The Zero Boys, 1986 Νίκος Μαστοράκης, εξαιρετικό θρίλερ κατά την γνώμη μου. http://movies.vres.gr/movie.php?movie_id=948 Μου φαίνεται περίεργο πάντως που κανένας ακόμα δεν ανέφερε το The Others με την Νικόλ Κίντμαν, μακράν το πιο τρομαχτικό θρίλερ κατά την γνώμη μου, έχει 10 σημεία που σου κόβετε η ανάσα.Επίσης μου άρεσε πάρα πολύ και η Έπαυλη του κίνγκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.