sarantatessera Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 (Για όσους γνωρίζουν τις συγκεκριμένες εξετάσεις) Έχω το εξής πρόβλημα: Έχω το cd με τις εξετάσεις (ερωτήσεις) του i-skills και όταν πάω να κάνω το τεστ, δεν βγάζει από κάτω το κουτί με τις ενδείξεις υποβολή, ακύρωση, τερματισμός κτλ που έχει, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να το κάνω. Το περίεργο είναι ότι μέχρι χθες το έδειχνε μια χαρά. Σήμερα και χωρίς να κάνω καμία ρύθμιση στην οθόνη (19άρα με ανάλυση 1152x864) μου έχει εξαφανίσει αυτό το κουτί. Έκλεισα και ξανάνοιξα τις εξετάσεις πολλές φορές, έκανα και restart το pc αλλά τζίφος. Έχει κανείς καμιά ιδέα του τι μπορεί να φταίει;
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δοκίμασες να απεγκαταστήσεις και να κάνεις ξανά setup το i-skills; Το 19'' μόνιτορ είναι wide; Μου φαίνεται περίεργη η ανάλυση που έχεις. Έχω κι εγώ 19'' wide της lg και η σωστή ανάλυσή του είναι 1440χ900. EDIT: Απ' ότι βλέπω στις απαιτήσεις, θέλει ανάλυση 1024χ768. Για δοκίμασέ το.
sneaky Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2009 Αν θυμάμαι καλά θα ανοίξεις το task manager και θα σκοτώσεις το php.ini. Μετά θα πας στο μενού i-slills και θα κάνεις επαναφορά. Στο φάκελο inates που δημιουργεί στο C:\ θα διαγράψεις το exam.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.