soulnik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σε όλους. θα ήθελα να μου δώσετε πληροφορίες για online επικοινωνία με άλλους υπολογιστές μέσω κάμερας. δεν ξέρω αν ο όρος ''τηλεδιασκεψη '' που χρησιμοποίησα είναι σωστος. πάντος αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πώς γίνεται να επικοινωνώ με άλλο υπολογιστή. τι πρόγραμμα πρέπει να έχω εκτος από κάμερα, ΑDSL σύνδεση (εννοείται ότι και ο άλλος υπολογιστής θα έχει κάμερα και ΑDSL) και αν είναι δωρεάν αυτή η διαδικασία ή θα χρεώνομαι από τον ΟΤΕ καθε φορα που θα συνομιλώ Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την όλη διαδικασία; Ευχαριστώ για κάθε βοήθεια!!!
antonisid Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Φυσικα και ειναι δωρεάν.Εσυ εχεις την συνδεση στο ιντερεντ κι απο κει και περα ειναι αλλο θεμα πως την χρησιμοποιεις. Δοκιμασε να χρησιμποιησεις το msn και το Skype.
BritGreek Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 +1. http://www.skype.com και καθάρισες. Μόνο να έχεις μια καλή κάμερα, κι αν δεν έχεις, μπορείς να συνδέσεις τη βιντεοκάμερά σου, όπου τότε η ποιότητα του video θα είναι απλά άψογη αν έχεις καλή γραμμή adsl.
soulnik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.