tolfs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 καλησπερα παιδια θελω τη βοηθεια σας, εχω να κανω τη πτυχιακη μου εχω βρει ολα τα infos αλλα ειναι ολα απο βιβλια. επειδη τα δανειστηκα τα εχω σκαναρει και πρεπει τωρα να αρχισω να αντιγραφω.. μου ειπαν οτι υπαρχει προγραμμα που να διαωαζει σκαναρισμενα κειμενα και να τα βγαζει μονο του σε word!!! αν υπαρχει κατι τετοιο καταλαβαινετε τι κοπο υα γλητωσω καλοκαιριατικα.. οποιος ξερει κατι αν με βοηθσει ευχαριστω πολυ!
dermitzos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Αυτό το έχει το πρόγραμμα της HP και όταν σκανάρεις επιλέγεις σε τι να βγει.. Επιλέγεις .txt και σου το βγάζει σε κείμενο... Αλλά πρόγραμμα που να διαβάζει ήδη σκαναρισμένα, δεν ξέρω...
konops Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 ABBYY FineReader OCR Professional. θα το βρεις trial αλλιως πρεπει να το αγοράσεις. Κανει ακριβως για την δουλεια που το θες. http://www.softpedia.com/progDownload/ABBYY-FineReader-OCR-Professional-Download-7851.html
tolfs Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 για το filereader ομως εχω ακουσει οτι πρεπει να το σκαναρεις εκεινη τη στιγμη για να στο βγαλει, ισχυει? γιατι εγω τωρα τα εχω μονο σε σκαναρισμενα δν εχω το προτοτυπο βιβλιο! ευχαριστω
padam Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 ABBYY FineReader OCR Professional. θα το βρεις trial αλλιως πρεπει να το αγοράσεις. Κανει ακριβως για την δουλεια που το θες. http://www.softpedia.com/progDownload/ABBYY-FineReader-OCR-Professional-Download-7851.html Αλλά κατέβασε και τα πακέτα με τις γλώσσες που θες από το official site για να δουλεύει χωρίς προβλήματα..
accipio Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 για το filereader ομως εχω ακουσει οτι πρεπει να το σκαναρεις εκεινη τη στιγμη για να στο βγαλει, ισχυει? γιατι εγω τωρα τα εχω μονο σε σκαναρισμενα δν εχω το προτοτυπο βιβλιο! ευχαριστω Δεν ισχύει - δέχεται εκ των υστέρων αρχεία εικόνας ή pdf χωρίς πρόβλημα.
Physics_Rulez Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Απλά πρόσεχε να κάνεις scan καλής ποιότητας, πχ 300dpi. Όχι της πλάκας... Το 150dpi ούτε να το σκέφτεσαι... αν θέλεις να κάνει όσο λιγότερα λάθη γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.