Προς το περιεχόμενο

prογραμμα που να διαβαζει scanαρισμενα κειμενα?

tolfs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια θελω τη βοηθεια σας, εχω να κανω τη πτυχιακη μου εχω βρει ολα τα infos αλλα ειναι ολα απο βιβλια. επειδη τα δανειστηκα τα εχω σκαναρει και πρεπει τωρα να αρχισω να αντιγραφω.. μου ειπαν οτι υπαρχει προγραμμα που να διαωαζει σκαναρισμενα κειμενα και να τα βγαζει μονο του σε word!!! αν υπαρχει κατι τετοιο καταλαβαινετε τι κοπο υα γλητωσω καλοκαιριατικα.. οποιος ξερει κατι αν με βοηθσει ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Αυτό το έχει το πρόγραμμα της HP και όταν σκανάρεις επιλέγεις σε τι να βγει.. Επιλέγεις .txt και σου το βγάζει σε κείμενο... Αλλά πρόγραμμα που να διαβάζει ήδη σκαναρισμένα, δεν ξέρω...

Δημοσ.

για το filereader ομως εχω ακουσει οτι πρεπει να το σκαναρεις εκεινη τη στιγμη για να στο βγαλει, ισχυει? γιατι εγω τωρα τα εχω μονο σε σκαναρισμενα δν εχω το προτοτυπο βιβλιο! ευχαριστω

Δημοσ.
ABBYY FineReader OCR Professional. θα το βρεις trial αλλιως πρεπει να το αγοράσεις. Κανει ακριβως για την δουλεια που το θες.

http://www.softpedia.com/progDownload/ABBYY-FineReader-OCR-Professional-Download-7851.html

Αλλά κατέβασε και τα πακέτα με τις γλώσσες που θες από το official site για να δουλεύει χωρίς προβλήματα..

Δημοσ.
για το filereader ομως εχω ακουσει οτι πρεπει να το σκαναρεις εκεινη τη στιγμη για να στο βγαλει, ισχυει? γιατι εγω τωρα τα εχω μονο σε σκαναρισμενα δν εχω το προτοτυπο βιβλιο! ευχαριστω

Δεν ισχύει - δέχεται εκ των υστέρων αρχεία εικόνας ή pdf χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Απλά πρόσεχε να κάνεις scan καλής ποιότητας, πχ 300dpi. Όχι της πλάκας...

Το 150dpi ούτε να το σκέφτεσαι... αν θέλεις να κάνει όσο λιγότερα λάθη γίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...