Προς το περιεχόμενο

Darksiders

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Φοβερό παιχνίδι.Αυτό παίζω αυτή τι χρονική περίοδο και είναι πολύ καλό σε όλους τους τομείς...Γραφικά,χειρισμός,υπόθεση κτλ...Το παίζω σε xbox 360\

Δημοσ.
Φοβερό παιχνίδι.Αυτό παίζω αυτή τι χρονική περίοδο και είναι πολύ καλό σε όλους τους τομείς...Γραφικά,χειρισμός,υπόθεση κτλ...Το παίζω σε xbox 360\

Μ ενδιαφέρει πολύ αυτό τ παιχνίδι. Πώς είναι η έκδοση γ το 360; Γτ έχω ακούσει διάφορα. Παίζει καλά;

Δημοσ.

Το παιχνίδι ζω-γρα-φί-ζει!

Η έκδοση για το X360 είναι μιάααα χαρά. Δεν παίζει το παραμικρό πρόβλημα. Το παιχνίδι έχει απίστευτα βαθύ gameplay και συνδυάζει με έναν μοναδικό τρόπο στοιχεία από τίτλους όπως Zelda, Devil May Cry και God of War χωρίς όμως να είναι παρόμοιο ή μια ξεδιάντροπη αντιγραφή κανενός εξ' αυτών. Ίσως αυτό να το αποτρέπει από το να αποκτήσει μια δικιά του ταυτότητα αλλά ας πούμε ότι δικαιολογείται ή έστω πρόκειται για κάτι που δεν ενοχλεί.

Ο όλος κόσμος είναι σούπερ, πολύ dark και... hallelujah, οι κινήσεις και το animation εξαιρετικά και ειδικά στις περιπτώσεις που ο ήρωας καβαλάει και το άλογό του το παιχνίδι τα σπάει. Το σενάριο λέει κι αυτό με χίλια και το όλο artistic style θυμίζει Madureira (αλήθεια, έχει διαβάσει κανείς κόμικ του;). Πιστεύω ότι το Darksiders είναι κορυφαία επιλογή για κάποιον που του αρέσει το είδος -και επειδή έχω παίξει και το Bayonetta, μην τα συγκρίνετε, δεν έχουν την παραμικρή σχέση!

Δημοσ.

Γίνεται να αλλάξεις τη δυσκολία ενώ έχεις αρχίσει το παιχνίδι;Έχω κολλήσει σε ένα σημείο και είμαι ένα βήμα πριν παρατήσω το παιχνίδι.1 ώρα έπαιζα χτες και όλο έχανα.

Δημοσ.
Rubin074 καβαλάει και άλογο έ???Super!!!

cortaN@ δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα στο 360,,,,όταν λες πρόβλημα?

Άκουσα κ εγώ πως ενώ έχει καλύτερο color palette και πολύ καλύτερο ΑΑ απ' ό.τι στο PS3, ωστόσο υποφέρει από tearing. Γι' αυτό και ρωτάω.

Αν και μάλλον, όπως ανακοίνωσε η vigil, θα το διορθώσει με patch.

Δημοσ.

Ναι, καβαλάει και άλογο και δεν έχεις υπ' όψιν σου πόσο γ*****ο είναι φίλε dreaming123. Για το επίπεδο δυσκολίας που ρωτά ο Merdock, δεν έχω ιδέα και δεν είμαι σπίτι για να το δω τώρα -δεν μου χρειάστηκε, normal ftw. Τσέκαρε απ' τα settings μπας και.

Δημοσ.

Γιατι αυτο το παιχνιδι μου θυμιζει -basic- God of War gameplay με -basic- Zelda dungeons με -basic- overworld και πραγματικα δεν διακρινω κατι που να το κανει να ξεχωριζει. Βεβαια μπορει να κανω λαθος αλλα το εμπειρο μου ματι μου λεει οτι το παιχνιδι ειναι σχεδιασμενο για να "κερδιζεις" συνεχεια και φυσικα να μπορει να το παιξει και -επιτυχως- το 12αχρονο.

Οπως ειπα βεβαια μπορει και να κανω λαθος αλλα ορισμενα review που διαβασα μαλλον διανα επεσα σε αυτο που παρατηρησα.

Δημοσ.

Δεν θα το 'λεγα φίλτατε ikaruga24. Ορισμένοι γρίφοι θέλουν τη σκέψη τους ενώ στο hard επίπεδο, το "12χρονο" δεν έχει την παραμικρή ελπίδα. Το dodging γίνεται δεύτερη φύση σου και γενικότερα, το παιχνίδι είναι αρκετά πιο απαιτητικό από το normal ή πολύ περισσότερο το easy -που είναι "easy as abc"...

Δημοσ.

12χρονο ε? καλο αστειο...

το παιχνιδι ειναι χοντρο παλουκι, στους γριφους...σιγουρα ειναι πολλα τα σημεια που θα κολλησετε...ακομα και στο σφαξιδι, ορισμενοι αρχηγοι ειναι αρκετα ζορικοι αλλα σε γενικες γραμμες εκει δεν θα εχετε προβλημα...

παντως ειναι πολυ καλοσχεδιασμενο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...