BaNcU Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Και εγώ θα ήθελα να συνδέσω το home cinema την ώρα που βλέπω ταινίες μέσω του PC ( HDMI ) . Χρησιμοποιώ μια 4850 που έχει 2 DVI , 1 HDMI . Θα χρειαστώ κάρτα ήχου ;
larsson2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Παιδια για το θεμα του pro evolution stin Lcd ξερει καποιος τιποτα να με βοηθησει να δουμε τι μπορω να κανω και τι ρυθμίσεις...
BaNcU Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 σε τι ανάλυση παίζεις ; Έχεις ενεργοποιημένο το vsync ;
konandrio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Αν εχεις nvidia, 3d settings - power mode βαλε maximum perfomance + οτι λεει ο Βancu+ 60hz ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 21:40 ---------- Και εγώ θα ήθελα να συνδέσω το home cinema την ώρα που βλέπω ταινίες μέσω του PC ( HDMI ) . Χρησιμοποιώ μια 4850 που έχει 2 DVI , 1 HDMI . Θα χρειαστώ κάρτα ήχου ; 1x HDMI 1x SPDIF 1x Optical in δεν εχει τιποτα απ αυτα το pc σου? Μπορεις να στειλεις ηχο αν εχει εξοδο η tv σου SPDIF ή Optical, απο την tv στο home cinema, μονο αν εχεις κανει συνδεση pc-tv με hdmi. Σου μιλαω μονο για ψηφιακο ηχο, για αναλογικο ειναι πολυ ποιο απλα τα πραγματα αλλα εγω το αποφευγω εδω και πολλα χρονια.
BaNcU Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 έχει και η μητρική μου HDMI καθώς και SPDIF... Πόσο κάνει ένα καλώδιο SPDIF ;
larsson2004 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 παιζω στη μεγιστη αναλυση...και εχς nvidia.. θα δοκιμασς το συνδιασμο που ειπες και ελπιζω να πετυχει..
konandrio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 έχει και η μητρική μου HDMI καθώς και SPDIF... Πόσο κάνει ένα καλώδιο SPDIF ; 11,40 υπαρχουν και ποιο φτηνα.
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Όχι. Από την έξοδο Line-Out ή Headphone-Out (η πράσινη οπή) της κάρτας ήχου οδηγείς τον ήχο στο Line-In ή Aux-In του ενισχυτή σου. Φυσικά θα χρειαστείς ένα καλώδι από καρφί stereo 3,5άρι σε left και right RCA (κόκκινο και άσπρο) για τον ενισχυτή... Μόνο αυτός ο τρόπος υπάρχει ? Εγώ πίστευα πώς αν συνδέσω με component τον ενισχυτή με την έξοδο Line-Out θα είχα ήχο
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Η componet είσοδος του ενισχυτή (Μπλε, Πράσινο και Κόκκινο RCA) είναι για σήμα εικόνας και όχι ήχου...
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εννοώ την σύνδεση που έχω κάνει ανάμεσα σε ενισχυτή και DVD.Αντί για το DVD δεν μπορώ να συνδέσω το PC ? (για ήχο πάντα μιλάμε)
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τον ενισχυτή με το DVD όσον αφορά τον ήχο προφανώς τα έχεις συνδέσει με left και right RCA (κόκκινο και άσπρο). Η σύνδεση component είναι για ήχο όπως σου εξήγησα προηγουμένως και η composite για εικόνα (κίτρινο RCA). Τα έχεις μπλέξει λίγο...
Vasilis 07 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Πορτοκαλί είναι το καλώδιο που έχω συνδέσει τον ενισχυτή με το DVD
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Πορτοκαλί είναι το καλώδιο που έχω συνδέσει τον ενισχυτή με το DVD Άρα έχεις κάνει σύνδεση για ψηφιακό σήμα ήχου και όχι αναλογικό. Έχεις συνδέσει με καλώδιο RCA την composite έξοδο ήχου του DVD με την αντίστοιχη composite είσοδο ήχου στον ενισχυτή. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με το PC αν και εφόσον η κάρτα ήχου του έχει composite έξοδο ήχου (την οποία φυσικά θα πρέπει να ενεργοποιήσεις μέσα από το menu της κάρτας ήχου)...
tarantules Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά,γιατί πελαγώνετε με μακριά και πανάκριβα καλώδια HDMI για να συνδέσετε την TV με το PC και δεν παίρνετε ένα media streamer να το έχετε στο σαλόνι και να τραβάτε μέσω ethernet οτι HD ταινία θέλετε από το PC? Εγώ έχω το eGreat Μ34 και βλέπω άνετα μέσω ethernet ταινίες HD και full HD από το ένα δωμάτιο στο άλλο με πλήρη αποκωδικόποίηση ήχου DTS από το home cinema
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Θα δώ διαφορά ή να επιλέξω το φτηνότερο ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.752023 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751919
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.