Προς το περιεχόμενο

iPhone 3GS στην Κύπρο

Ozone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
GiO,

υποθέτω ότι οι άλλοι πωλητές τα ξεκλειδώνουν στο συγκεκριμένο μόνο firmware. Δεν μπορώ να ξέρω στα σίγουρα όμως.

Ο μονος τροπος για να ξεκλειδωσουν συγκεκριμενο firmware και στην συνεχεια το κινητο να κλειδωθει με την ανανεωση firmware,οπως σου ειπα και πιο πανω,ειναι να γινει χρηση jailbreak/unlock.Σιγουρα πραγματα.

GiO, δεν ξέρω εάν μπορώ να σας πω ποιες είναι αυτές οι εταιρίες δημοσίως σε αυτό το forum. Εαν θέλεις στείλε μου ένα email και θα σου απαντήσω ατομικά με links κ.α.

Δεν νομιζω πως υπαρχει καποιο νομικο προβλημα να τους αναφερεις δημοσιως.Αυτοι ειναι που θα εχουν νομικο προβλημα,μια και μιλαμε για αντιπροσωπο.

Αν και παλι δεν θελεις να τους αναφερεις εσυ,κανε τον κοπο να μου στειλεις την λιστα το mail μου(μπορεις να το παρεις απο το msn μου,κατω απο το nick μου)

Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι τα δικά μας είναι εργοστασιακά ξεκλείδωτα, δηλαδή δεν έχουν κλειδωθεί πότε τούς και έτσι δεν χρειάστηκε πότε να ξεκλειδωθούν ή να γίνει οποιαδήποτε άλλη αλλαγή στο λογισμικό τούς.

Αυτο ειναι και το νομιμο και λογικο για την ελληνικη αγορα.

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
για δοκίμασε να μπεις από εδώ https://proxify.com/r/?s=proxy.org

Thanks, μπηκε! Μπορεις να μου πεις τι ειναι αυτο ομως? Και τι μπορω να κανω για να μπενει κανονικας? (γιατι ισως να ειναι το ιδιο και για αλλα sites).

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:10 ----------

Και τωρα στο topic μας. Αν δεν κανω λαθος, δεν ειχατε πει οτι στο Gameplay οι τιμες ειναι €685?? Ιδεα μου ειναι, ή οντως οι τιμη για το 16GB ειναι €745.95??

• Moderators
Δημοσ.
Thanks, μπηκε! Μπορεις να μου πεις τι ειναι αυτο ομως? Και τι μπορω να κανω για να μπενει κανονικας? (γιατι ισως να ειναι το ιδιο και για αλλα sites).?

Mε το παραπανω κανεις χρηση proxy για να μπεις στην σελιδα.

Τι ειναι ο proxy?

http://en.wikipedia.org/wiki/Proxy_server

Δημοσ.
Thanks, μπηκε! Μπορεις να μου πεις τι ειναι αυτο ομως? Και τι μπορω να κανω για να μπενει κανονικας? (γιατι ισως να ειναι το ιδιο και για αλλα sites).

ουσιστικά ο proxy server σου κρύβει/αλλάζει την ip σου, έτσι μπορείς να σερφαρις ανώνυμα στο interner!!

Δημοσ.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:10 ----------

Και τωρα στο topic μας. Αν δεν κανω λαθος, δεν ειχατε πει οτι στο Gameplay οι τιμες ειναι €685?? Ιδεα μου ειναι, ή οντως οι τιμη για το 16GB ειναι €745.95??

Ε ναι τόσο έκανε.... Είχα βάλει και φωτο για να δεις που δεν μπορούσες να μπεις...

Αύξησαν τις τιμές.... :-(

Ξαναβάζω από κάτω την φωτο που είχα ανεβάσει πριν λίγες ημέρες

picture1owo.png

Δημοσ.

Ναι, δυστυχώς η αύξηση στις τιμές (ελπίζουμε προσωρινά) εξαρτάται από την ζήτηση και προσφορά για τα καινούργια iPhones μόνο και εξαρτάται και από τούς προμηθευτές μας.

Για παράδειγμα δεν είχαμε αυτό το πρόβλημα με το Nokia N97 όπου δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα με stock.

Ελπίζουμε να τις χαμηλώσουμε το συντομότερο δυνατό...

Δημοσ.
ουσιστικά ο proxy server σου κρύβει/αλλάζει την ip σου, έτσι μπορείς να σερφαρις ανώνυμα στο interner!!

Και τι πρεπει να κανω για να μπορω να μπενω ασπουμε στο site του Gameplay απευθειας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...