soiramk Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 τα καλα νεα απο την κυπρο εδω Τα "καλά" νέα είναι οτι τα 16GB έχουν 685€ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koumos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 σε σχεση με τις τιμες που ειχαν ακουστει αρχικα για κυπρο τα 685 ειναι μια χαρα...χαχα ακου 999Ε και 1099Ε. ακομα το θυμαμαι και γελαω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Εμενα για καποιο λογο ποτε δεν με βαζει σε αυτο το site... Πρεπει να κανω κατι? εν επειδή είσαι αποελιστας για αυτό σε σχεση με τις τιμες που ειχαν ακουστει αρχικα για κυπρο τα 685 ειναι μια χαρα...χαχαακου 999Ε και 1099Ε. ακομα το θυμαμαι και γελαω.. in stock 685€, κανονικά να δούμε ποσο πάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 σε σχεση με τις τιμες που ειχαν ακουστει αρχικα για κυπρο τα 685 ειναι μια χαρα...χαχαακου 999Ε και 1099Ε. ακομα το θυμαμαι και γελαω.. Γελας, αλλα ετσι ειναι στα αλλα καταστηματα. Αυτο ειναι καταστημα στο internet αν δεν κανω λαθος(για την Κυπρο καταστημα βεβαια) και ειμαστε "τυχεροι" που ειναι ετσι τα πραγματα. @Dimitris1948 Ουτε απο το pc με βαζει ουτε απο το laptop... Δεν ξερω γιατι. Και παλια προσπαθουσα να μπω αλλα δεν με εβαζε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τα "καλά" νέα είναι οτι τα 16GB έχουν 685€ ? ακομη υπαρχει μονοπολειο + οτι ολα στην κυπρο ειναι πανακριβα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 @Dimitris1948 Ουτε απο το pc με βαζει ουτε απο το laptop... Δεν ξερω γιατι. Και παλια προσπαθουσα να μπω αλλα δεν με εβαζε... ποιον browser χρησιμοποιείς?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 ποιον browser χρησιμοποιείς?? Τωρα opera. Να δοκιμασω και απο τα αλλα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ---------- Ουτε απο IE μπηκε, ουτε απο safari, ουτε απο opera, ουτε απο firefox... + ουτε απο Google Chrome. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:28 ---------- Τωρα opera. Να δοκιμασω και απο τα αλλα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ---------- Ουτε απο IE μπηκε, ουτε απο safari, ουτε απο opera, ουτε απο firefox... + ουτε απο Google Chrome. Αν γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει παρακαλω να μου πει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τωρα opera. Να δοκιμασω και απο τα αλλα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ---------- Ουτε απο IE μπηκε, ουτε απο safari, ουτε απο opera, ουτε απο firefox... + ουτε απο Google Chrome. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:28 ---------- Αν γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει παρακαλω να μου πει. δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει, μονο σε αυτή τι σελίδα να μην μπαίνει να έχεις δοκιμάσει με άλλους browser και να μην μπαίνει πάλη ενώ στα αλλα site μπαίνει κανονικά τι να φταίει άραγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ozone Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Τωρα opera. Να δοκιμασω και απο τα αλλα? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 14:43 ---------- Ουτε απο IE μπηκε, ουτε απο safari, ουτε απο opera, ουτε απο firefox... + ουτε απο Google Chrome. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:28 ---------- Αν γνωριζει καποιος τι μπορει να φταιει παρακαλω να μου πει. μηπως ειναι πατεντες της technica για να μην δεις την προσφορα? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 μηπως ειναι πατεντες της technica για να μην δεις την προσφορα? :lol: Λες??? Αλλα και παλι, σε τετοια τιμη δεν θα το αγοραζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 link Και το ''δυνατότητα αναβάθμισης'' για το 16άρι που κολλάει;;;; Ότι μπορεί να σου το αποσύρουν για να περάσεις στο 32άρι;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Επειδη και παλι δεν μου βγαζει το site, μου λες τι γραφει plz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Επειδη και παλι δεν μου βγαζει το site, μου λες τι γραφει plz? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApoelAndreas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 linkΚαι το ''δυνατότητα αναβάθμισης'' για το 16άρι που κολλάει;;;; Ότι μπορεί να σου το αποσύρουν για να περάσεις στο 32άρι;;;; Οκ, ευχαριστω που εβαλες εικονα. Τι ακριβως εννοει με το δυνατοτητα αναβαθμισης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris1948 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2009 στην τελική δεν χάνεις και τίποτα σπουδαίο αυτό το site έχει ακριβές τιμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.