zakos52 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 υπαρχει τροπος να αυξησω την ευαισθησια του laptop για να συνδεομαι σε ανοικτα δικτυα?( με software ή hardware). δηλ βλεπω ανοικτα δικτυα αλλα δεν μπορω να συνδεθω λογω μεγαλης αποστασης του φορητου απο αυτα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά αλλά νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις κάρτα wi-fi (ναι ξέρω ότι μιλάμε για laptop αλλά γίνεται) επίσης είτε μπορείς να πάρεις usb κάρτα ή pcmcia που να δέχεται removable κεραία...
zakos52 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 ...δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά αλλά νομίζω ότι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να αλλάξεις κάρτα wi-fi (ναι ξέρω ότι μιλάμε για laptop αλλά γίνεται) επίσης είτε μπορείς να πάρεις usb κάρτα ή pcmcia που να δέχεται removable κεραία.... ευχαριστω για την απαντηση, οι τροποι που αναφερεις ειναι hard, με καποιο προγραμμα μπορει αραγε να μεγαλωσει η ευαισθησια?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 νομίζω πως όχι, αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος
MasterX Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 αυτο που λεει ο ThReSh νομιζω και γω... μιλαω για την εξωτερικη USB καρτα, αλλά μπορεις και να την συνδεσεις μεσω ενος καλωδιου USB προεκταση, οπότε να την βάλεις σε ένα ψηλότερο σημειο που να πιανει καλύτερο σημα..
kpartsi Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 αυτο που λεει ο ThReSh νομιζω και γω... μιλαω για την εξωτερικη USB καρτα, αλλά μπορεις και να την συνδεσεις μεσω ενος καλωδιου USB προεκταση, οπότε να την βάλεις σε ένα ψηλότερο σημειο που να πιανει καλύτερο σημα.. Αυτό έχω κάνει εγώ πολλές φορές usb κάρτα wifi με τρίμετρο καλώδιο και βγάζω την κεραιούλα έξω από το παράθυρο!!!
Oasisdesign_And Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2009 Όταν λες ανοικτά δίκτυα; Του γείτονα π.χ. που το έχει ελεύθερο ή ανοικτό της περιοχής. Γιατί, λογικά, αν είναι της ευρύτερης περιοχής που μένεις, μπορείς να ζητήσεις ρυθμίσεις και να βάλεις ένα DUAL SPEED N 300MB AP και θα τρέχει τζι-τζι. Δεν ξέρω πάλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.