adamakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 εψαχνα καιρο μια εφαρμογη για να συγχρονιζω φωτογραφιες και βιντεο κυριως αναμεσα στους 3 υπολογιστες μου το ραμ ιουλιου αυγουστου ειχε αφιερωμα σε αυτο και με εσωσε βασικα απο ολα αυτα που προτεινε εγω χρησιμοποιησα το dropbox γιατι ειναι δωρεαν για χωρο 2 γιγα και συγχρονιζει οσους υπολογιστες θες ο λογος που ανοιγω το θεμα ειναι ο εξης: το εχει χρησιμοποιησει κανενας σας? να το εμπιστευτω τυφλα ή να κρατησω και μια πισινη?
adamakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Το refferal link το είδατε? αφαιρεσα ολα τα λινκ επειδη υπαρχουν και κακοπροαιρετοι αναμεσα μας γιατι ο σκοπος μου ηταν να μαθω τι γνωμη οσων το χρησιμοποιησαν και τιποτα αλλο ας υποθεσουμε οτι εδινα referral λινκ. οριστε τι λεει το dropbox γι αυτο: Once your friend registers and installs Dropbox, you'll both get extra space. Hooray!
dermitzos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Επειδή θα με βγάλουν και ψεύτη, αυτό ήταν το λινκ -->https://www.getdropbox.com/referrals/NTE1MTMwMjk5
adamakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 κερδιζω εγω κατι που δεν κερδιζεις εσυ? οχι οποτε μπορεις να επικεντρωθεις σε παρακαλω στο κυριως θεμα? αν μπορεις να απαντησεις εχει καλως αλλιως χαλασε κανενα αλλο θεμα. οκ?
adamakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 παρεπιπτόντως, προτιμώ το teamviewer... ωραια τωρα κατι παμε να κανουμε για δωσε λιγο πληροφοριες γι αυτο και λινκ αν γινεται
dermitzos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Είναι πρόγραμμα με διάφορες χρήσεις, μπορείς να κάνεις απομακρυσμένη διαχείρηση του υπολογιστή, να στείλεις αρχεία κλπ, και δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση... www.teamviewer.com
adamakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Είναι πρόγραμμα με διάφορες χρήσεις, μπορείς να κάνεις απομακρυσμένη διαχείρηση του υπολογιστή, να στείλεις αρχεία κλπ, και δεν χρειάζεται καν εγκατάσταση... www.teamviewer.com δεν με βολευει αυτο εγω θελω συγχρονισμο φωτογραφιων, βιντεο, προγραμματων κτλ αναμεσα στους τρεις υπολογιστες μου μεχρι στιγμης το dropbox με καλυπτει απολυτα απλως δεν ξερω κατα ποσο ειναι αξιοπιστες αυτες οι υπηρεσιες. μην ξυπνησω ενα πρωι και το σαιτ εχει γινει καπνος
Members gsarig Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 29 Ιουλίου 2009 Αν και λίγο καθυστερημένη η απάντηση, εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετούς μήνες (από την εποχή που ήταν beta) και όχι απλά είμαι ευχαριστημένος αλλά είναι ίσως η μοναδική εφαρμογή που θα σκεφτόμουν να πληρώσω αν δω ότι ο χώρος που διαθέτει δωρεάν δεν είναι αρκετός... Επίσης, μιας και αναφέρθηκε, δεν βρίσκω κακό το να παραθέτει κανείς referral link - ακόμη και για τον νέο χρήστη που θα κάνει την εγγραφή είναι προτιμότερο να την κάνει από εκεί αντί απευθείας από το site, γιατί με το καλημέρα κερδίζει επιπλέον 250ΜΒ.
Physics_Rulez Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Το χρησιμοποιώ κι εγώ. Δεν είχα μέχρι τώρα πρόβλημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.