anterovgaltis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Δεν ηταν μονο το usb εχει και αλλα εξτρα.συν οτι το παιρνω σε 10 μερες.Τεσπα το μονο που με απασχολει ειναι οτι εχω διαβασει οτι σε καποιους κανουν δωρο τον συναγερμο + διαφορα (ηλιοροφες,φιμε κλπ) .Εμας μας ειπε μονο για αισθητιρες και πατακια ο τσιγκουναρος Το τι δώρο θα σου κάνει ο αντιπρόσωπος είναι ψιλοθέμα τύχης και φυσικά μια έρευνα αγοράς θα βοηθούσε πολύ. Υπάρχουν κάποιοι που τους έχουν κάνει δώρο και την ηλιοροφή, άλλους το cupra look:shifty: και άλλους μόνο τα "πατάκια".
barrcode Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2009 Ετσι λενε καποιοι στο φορυμ της σεατ για το λεον
teleiomenos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2009 Εχω το bravo με τα 120 με τη μεσαια εκδοση το οποιο συνειδητα επελεξα αντι για αυτο με τα 150 λογω της ροπης που εχει χαμηλα. Το αυτοκινητο ειναι εταιρικο που σημαινει ελαχιστο δυνατο σερβις και εχω ηδη κανεει 48000 χλμ . λαδια αλλαξα στα 30000 και μεχρι στιγμης δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα παρα το γεγονος οτι το γα...ω αφου ειναι.......εταιρικο. Αξιζει να βαλεις το δερμα marmotta και πανοραμικη ηλιοροφη skydome. Ο κινητηρας ειναι δυνατος απο πολυ χαμηλα και για την πολη ειναι οτι πρεπει αφου δε χρειαζεται να κατεβαζεις ταχυτητα συνεχεια. απο καταναλωση ειναι οκ εκτος και αν το σανιδωνεις συνεχεια που καιει πολυ. Αμα κανεις βλακειες στο δρομο γενικα .......συγχωρει, προειδοποιει απο νωρις και εχει ουδετερη συμπεριφορα, σε φρεναρισματα πανικου κολλαει στο δρομο και ελεγχεται σχετικα ευκολα. μετα απο τοσα χλμ στο δρομο θα το επαιρνα χωρις σκεψη σε αυτα τα λεφτα.
barrcode Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 ρε παιδια ολα καλα με το λιονταρακι αλλα κοιταξα την αποδειξη αγορας και ειδα τα εξης Τιμημα Υποκειμενο σε Φ.Π.Α 13487 Φ.Π.Α 2562 Συνολο 16050 Τελος Ταξινομησης 649 Γενικο Συνολο 16700 Τι συμβαινει?28/7 το πηρα και την προκαταβολη την ειχα δωσει 2 εβδομαδες πριν.Τα τελη δεν θα επρεπε να τα ειχα γλιτωσει?Ετσι ειναι αυτην την περιοδο και ετσι μας ειπε αυτος Μηπως ειναι κατι που δεν πιανω?Μηπως μας δουλεψε,και αν ναι τι μπορω να κανω? Αρχιζω και ανησυχω
barrcode Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Εισαι σιγουρος?Τοτε γιατι λενε δωρο τα τελη?
NickTG Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Εισαι σιγουρος?Τοτε γιατι λενε δωρο τα τελη? Ναι είμαι σίγουρος.
nikoscheng Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τωρα βγηκε και το 1.2 με 105. το οδηγησε κανεις;
cger Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Τωρα βγηκε και το 1.2 με 105. το οδηγησε κανεις; Το έχω οδηγήσει στο καινούριο golf. Πολύ καλύτεροσ σε όλα τα επίπεδα ο 1.4 tsi.Νομίζεις ότι οδηγείς άλλο αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.