barrcode Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Λοιπον θελουμε την μανα μου να αγορασουμε αμαξι μεχρι το τελος του μηνα για να προλαβουμε και τα τελη ταξινομησης. Πηγαμε σημερα και κοιταξαμε στην ΣΕΑΤ για κανα ιμπιζακι.Δινουμε γυρω στα 13000-15000.Αλλα μας ειπαν οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα,οποτε το ματι μου επεσε στο λεον 125 αλογια tsi.Μας ειπε αυτος οτι υπαρχει το αμαξι με 16200 και το κλειδι στο χερι σε 10 μερουλες.Η ερωτηση μου ειναι...αξιζει???Αξιζουν τα παραπανισια λεφτα απο το αρχικο μας budget για το λεον? Υ.Γ Να αναφερω οτι η σεατ εχει εκπτωση αυτην την περιοδο 10% γι αυτο ρωταω αν αξιζει να ψαξω σε σεατ.Το χρημα που θελω να παρω το λεον ειναι λευκο. Μηπως να κοιταξω σε αλλη αντιπροσωπεια για ιμπιζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chris_85 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Eγω λογω καποιων συμβαντων σε γνωστο μου, θα απεφευγα τη Σεατ. Απο κει και περα ορισμενες σοβαρες εταιριες δινουν εγγυηση τιμης, οτι δλαδη αμα παραγγειλεις τωρα, θα πληρωσεις τη μειωμενη τιμη, οποτε και αν παραλαβεις το αμαξι (συνηθως κανα 3μηνο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
million_voices Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 κατσε αυτοκινητο αγοραζεις αναλογως τι χρειαζεσαι,θελω να πω οτι το Λεον ειναι αρκετα ποιο μεγαλο απο το Ιμπιζα,θα σε βολεψει στο παρκαρισμα και στην κινηση? δες το Φιεστα και η φορντ εχει -10% μετρητοις +για το λευκο,σε πολλα αυτοκινητα παει πολυ και ειναι και πολυ βολικο χρωμα απο πολλες αποψεις κατι διαβαζα οτι ισως η μειωση στα τελη θα παει εως το τελος του χρονου να ξερεις οτι πολλες εκδοσεις και χρωματα ειναι σε ελλειψη αυτο τον καιρο παρε Γιαπωνεζο happy buying Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Να παρεις το 125αρι Leon,καμια σχεση σαν αυτοκινητο με το ιμπιζα.Δυσκολα θα βρεις κατι καλυτερο σε αυτα τα χρηματα.Το μονο που ειναι ανταγωνιστικο απο πλευρας επιδοσεων(και ειναι λιγο πιο ομορφο) ειναι το Fiat Bravo 120Hp.Το Leon εχει καλυτερη αναρτηση παρ'ολα αυτα,αλλα ειναι συγκρισιμα τα δυο αυτοκινητα. Στην τιμη αυτη,μην το σκεφτεσαι καν,παρε το Λεον και γρηγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Αν ρωτάς αν αξίζει το Λεόν τα +2000 που κοστίζει σε σχέση με το Ιbiza, σίγουρα τα αξίζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 To Leon σαφως και τα αξιζει τα εξτρα λεφτα του. Μιλαμε αλλαζεις κατηγορια με μολις 2κ παραπανω. Ειναι σιγουρα μεγαλυτερο, ποιο ανετο, καλυτερη αναρτηση, περισσοτρερα εξτρα και γενικα περισσοτερο αυτοκινητο. Μην το ψαχνεις και πολυ. Δεν θα βρεις ποιο καλη προσφορα σε αυτα τα λεφτα. ΜΕ τετοια τιμη ακομα και το εσωτερικο του το αντεχω ανετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 ΜΕ τετοια τιμη ακομα και το εσωτερικο του το αντεχω ανετα. Πόσο πιο χάλια θα μπορούσε να είναι το εσωτερικό του... Σαν να σε πνίγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Πόσο πιο χάλια θα μπορούσε να είναι το εσωτερικό του...Σαν να σε πνίγει. Κοιτα τωρα το facelift ειναι σαφως ποιο αποδεκτο απο οτι το "πρωτο" αλλα και παλι ειναι μακρια απο οποιοδηποτε αλλο μοντελο της κατηγοριας και ειδικα το Bravo, Golf και Delta. Τουλαχιστον τωρα ομως μπορω να το εχω χωρις να "ντρεπομαι" οπως προηγουμενως που πληρωνες αμαξι 21κ και το σαλονι να ειναι χειροτερο απο πολλα αυτοκινητα της κατηγοριας 10ετιας. Παραδειγμα το παλιο μου Corolla G6 εχει σιγουρα την ιδια αν οχι καλυτερη ποιοτητα σαλονιου απο το πρωτο Leon. Το facelift ειναι κατι που την παλευω παντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 εγω παντως, οταν ερθω στη θεση σου, εχω αποφασισει ηδη τι αυτοκινητο θα παρω. κι ας λενε ο,τι θελουν για την ποιοτητα του κλπ. ενα FIAT BRAVO 1.6 MJT θα χτυπησω και ας παρουν ολοι οι υπολοιποι LEON και GOLF. ειναι το αυτοκινητο χιλιομετροφαγος με ελαχιστη καταναλωση και συντηρηση! τωρα αν ειναι και ,υποτιθεται, λιγοτερο ποιοτικο απο ενα GOLF ή καποιο αλλο, ποσως με νοιαζει!! εμενα με ενδιαφερει να μην εχει προβληματα. και μεχρι στιγμης, ενα φιλαρακι που εχει αγορασει το συγκεκριμενο μοντελο εδω και κανα 6μηνο, το μονο που του ζηταει ειναι... πετρελαιο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Συμφωνω με 1000 για diesel,προς το παρον ειναι απαγορευτικο για Αθηνα-Θεσσαλονικη.Αν αλλαξει αυτο το καθεστως(ελπιζω συντομα,κατι εχει ακουστει) τοτε και γω ψηνομαι για diesel.Ροπακλα φορτηγου με καταναλωση υβριδικου,δε θες τιποτα αλλο... Μεχρι τοτε ομως,πιστευω οτι το light pressure turbo ειναι μια πολυ καλη επιλογη.Θα το ξαναπω και ας γινω βαρετος,το εχουν πει και οι αλλοι.Για τα χρηματα του το Leon ειναι φοβερο value for money.16200 τελικη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 συμφωνω οτι ειναι παρα πολυ καλη προσφορα, η τιμη του LEON. αλλα βρε παιδι μου, προσωπικη αποψη αυτη, δεν μου αρεσει αυτο το στυλ του αυτοκινητου (τα σχεδον ενος ογκου). δεν θα ενοιωθα ανετα να κυκλοφορησω με ενα τετοιο αμαξι. αλλα, ξαναλεω, ειναι προσωπικη αποψη-γουστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 συμφωνω οτι ειναι παρα πολυ καλη προσφορα, η τιμη του LEON. αλλα βρε παιδι μου, προσωπικη αποψη αυτη, δεν μου αρεσει αυτο το στυλ του αυτοκινητου (τα σχεδον ενος ογκου). δεν θα ενοιωθα ανετα να κυκλοφορησω με ενα τετοιο αμαξι. αλλα, ξαναλεω, ειναι προσωπικη αποψη-γουστο. Μετα το αισχος της BMW σειρας 1 (σε εμφανιση) δεν νομιζω να εχω ποτε ξανα προβλημα με την εξωτερικη εμφανιση αυτοκινητου, οποιουδηποτε αυτοκινητου. Το Λεον ναι ειναι διαφορετικο σιγουρα αλλα δεν ειναι ασχημο, απλα διαφορετικο ενω η σειρα 1 ειναι απλα ασχημη, αντικειμενικα ασχημη, αν δεν ειχε το σημα BMW μπροστα θα ειχε πατωσει εντελως. Σιγουρα το Λεον ειναι αμαξι "αναλογα τα γουστα και τις προτιμησεις" οποτε αναλογα τα δικα σου μπορει να σου αρεσει μπορει και οχι. Το ακριβως αντιθετο δηλαδη απο την σειρα 1 που κανεις "αααααα τι χαρος ειναι αυτος? Ποιος εβγαλε τετοιο αμαξι? Τιιιι BMW?? Εεεε ενταξει μωρε.....τρωγεται.....εμμμ ισως να μαρεσει και λιγο". Ελεος δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Εντάξει, μη συγκρίνουμε τώρα το λεόν με τη bmw σειρά 1... Είναι δύο ανόμοια πράγματα. Τη bmw μπορείς να την πεις retro. Το leon όπως και να το πεις... χάλια είναι. Μέσα έξω. ps. είδα το face lift. Κάτι κάνανε, αλλά και πάλι είναι πολύ μακριά από την έννοια της αισθητικής. Αν είναι να αγοράσουμε μόνο για τον κινητήρα τί να το κάνουμε... άσε που με τον ατμοσφαιρικό κοιμάσαι καλύτερα το βράδυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ρε παιδια,αφηστε το αισθητικο θεμα απεξω αν γινεται.Ειναι θεμα προσωπικου γουστου σε μεγαλο βαθμο.Στα μετρησιμα μεγεθη δηλαδη κινητηρας-οδικη συμπεριφορα-χωροι-εξοπλισμος-τιμη ειναι μια πολυ καλη προταση στα χρηματα του. Η BMW 116 στα ~24Κ ειναι πιο αργη απο το Leon και δε νομιζω οτι στριβει καλυτερα.Σαν πολλα δεν ειναι τα 8 χιλιαρικα για την προπελα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2009 Ο κινητήρας της bmw είναι ο καλύτερος ατμοσφαιρικός στα 1.6 με 122hp. Τώρα δε νομίζω να χρειάζεται να συγκρίνουμε τα υπόλοιπα... Δε θα αγόραζα κάτι το οποίο "ε, εντάξει θα το συνηθίσω.." Έχει πολύ πλαστικούρα μέσα το leon. Το bmw θα έπαιρνα, αλλά ξεφεύγουμε από την κουβέντα. Αν ήθελα ένα αμάξι με καλό κινητήρα και 4 ρόδες ( αν και δεν θα αγόραζα ποτέ 1.4 turbo...) θα έπαιρνα το leon. Αν καθήσεις και οδηγήσεις τη bmw θα καταλάβεις τη διαφορά Στα λέω επειδή έκανα πρόσφατα έρευνα. Για το golf να πεις εντάξει, είναι πολύ καλό. Αλλά το leon... είναι απλά μια καλούτσικη λύση ανάγκης. Αν δεν είχε τον κινητήρα της vw δε θα το σκεφτόσουν κάν. Δε θα ήξερες οτι υπήρχε. -> Έχω άδικο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.