sarpijk Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Εκανα φορματ και απο το πρωι παλευα να περασω ολα τα προγραμματα και τις ρυ8μισεις. Μου πεταει επιλογη το update nνα βαλω το service pack 3. Γινεται εγκατασταση και μετα το restart σαν να εκανα clean install στα win. Τα εικονιδια χαμενα, και ολα τα προγραμματα εγιναν παλι εγκατασταση μολις πηγαινα να τα τρεξω. Τα bookmarks και ta add ons απο firefox ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ. τι στο (&%$%$#) εγινε ρε παιδια ξερει κανεις? Τελικα το απεγκατεστησα το Sp3.
panos2171 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Κατεβασε τα χειροκινητα απο το site της microsoft.
ixthy Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Εγώ που το κατέβασα χειροκίνητα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Δεν μου πείραξε καμιά ρύθμιση.
mastiknn Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 βασικα κλεισε και τα update γιατι ολο κατι τετοια κανουν. καλυτερα να τα κατεβαζεις χειροκινητα
benZiDirK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Εγω σημερα εκανα install to sp3 απο το windows update και δεν ειχα κανενα προβλημα... Ολα δουλευανε ρολοι μετα... Μηπως ειχες βαλει κανενα αποτυχημενο crack και σου κανε την ζημια...;
Bspus Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Πηγαινε στο documents and settings και δες τι profiles υπαρχουν. Κανονικα θα πρεπει αν βρεις ενα folder με το ονομα του χρηστη σου, ενα all users και ισως ενα administrator. Αν βρεις και αλλο folder που μοιαζει με το ονομα χρηστη σου αλλα εχει και ενα 000 στο τελος η κατι τετοιο, εκει ειναι το προβλημα. Το "καλο" προφιλ σου θα ειναι με διαφορα το μεγαλυτερο σε μεγεθος. Μαλλον τα windows μπερδευτηκαν και σου φτιαξαν προφιλ απο την αρχη αντι να χρησιμοποιησουν το υπαρχον. Το εχω δει να συμβαινει αρκετες φορες σε domains αλλα ποτε σε stand-alone υπολογιστη. Ενας ευκολος τροπος αν δεις τι προφιλ χρησιμοποιεις αυτη τη στιγμη ειναι να κανεις δεξι κλικ My documents και θα καταλαβεις απο το path. Αν τελικα ειναι αυτο που περιεγραψα, μπορεις να κανεις αντιγραφη ολο το παλιο προφιλ στο νεο και λογικα θα δουλεψει
alex89 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2009 Ρίξε μια ματιά εδώ: http://support.microsoft.com/kb/950718/el
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.