Προς το περιεχόμενο

μου χάλασε ο ΙΕ!!!

gdevelek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μάλλον απο ιό...

δεν βλεπει internet με τίποτε

επίσης μια εφαρμογή που έχω για να βλέπω τα email μου από τον server πριν τα κατεβάσω (mailwasher) ώστε να σβήνω άμεσα τυχόν spam, δεν δουλεύει ούτε αυτή

κάνοντας troubleshooting από τον ΙΕ μου έβγαλε πως δεν μπορει να κάνει HTTP & HTTPS, ενώ μπορεί να κάνει FTP

πάντως ο firefox/opera δουλεύει, άρα η ζημιά περιορίζεται στον ΙΕ και ίσως σε lowlevel βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούνται και από τον mailwasher

OΠΟΤΕ: πώς επισκευάζω τον ΙΕ (v6, σε XP)??

ευχαριστώ για το χρόνο σας

Δημοσ.
μάλλον απο ιό...

δεν βλεπει internet με τίποτε

επίσης μια εφαρμογή που έχω για να βλέπω τα email μου από τον server πριν τα κατεβάσω (mailwasher) ώστε να σβήνω άμεσα τυχόν spam, δεν δουλεύει ούτε αυτή

κάνοντας troubleshooting από τον ΙΕ μου έβγαλε πως δεν μπορει να κάνει HTTP & HTTPS, ενώ μπορεί να κάνει FTP

πάντως ο firefox/opera δουλεύει, άρα η ζημιά περιορίζεται στον ΙΕ και ίσως σε lowlevel βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούνται και από τον mailwasher

OΠΟΤΕ: πώς επισκευάζω τον ΙΕ (v6, σε XP)??

ευχαριστώ για το χρόνο σας

Καλυτερα που χαλασε να λες... Αφου δουλευει ο Firefox τοτε τι σε νοιαζει.. Ετσι κι αλλιως ο IE ειναι για τα πανηγυρια...

Δημοσ.
Καλυτερα που χαλασε να λες... Αφου δουλευει ο Firefox τοτε τι σε νοιαζει.. Ετσι κι αλλιως ο IE ειναι για τα πανηγυρια...

Πές τα.

Υπάρχουν ακόμη άτομα μου χρησιμοποιούν ΙΕ?

Μακριά και αγαπημένοι.

Κράτα τον Firefox, και άσε στην άκρη τον ΙΕ.

Δημοσ.
Καλυτερα που χαλασε να λες... Αφου δουλευει ο Firefox τοτε τι σε νοιαζει..
Κράτα τον Firefox, και άσε στην άκρη τον ΙΕ.
η ζημιά περιορίζεται στον ΙΕ και ίσως σε lowlevel βιβλιοθήκες που χρησιμοποιούνται και από τον mailwasher

fanboys...

Δημοσ.

Ευτυχώς που χάλασε...

Firefox ftw!!

Και δεν είναι θέμα,φαινμποισμού,ο ΙΕ είναι ο χείριστος broswer που έχει βγει ποτέ και όχι τπτ άλλο έχουμε και την MS να μας υποχρεώνει να τα εγκαθιστούμε...

Δημοσ.

εδώ και πολλά χρόνια χρησιμοποιώ μόνο firefox & opera, ο ΙΕ δεν μου αρέσει καθόλου

ωστόσο όπως ξέρετε ορισμένοι επιμένουν να φτιάχνουν εφαρμογές που παίζουν μόνο με ΙΕ

εξάλλου θέλω να λειτουργούν τα πάντα σωστά στο πισί μου

επίσης όπως έγραψα αρχικα και σας επεσήμανε και ο αδμιν, έχει στραβώσει και μια (τουλάχιστον!) άλλη λειτουργία που χρησιμοποιώ διαρκώς

changeAllNow ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω!

Δημοσ.

Τώρα ΟΛΕΣ αυτές οι "απαντήσεις" που δώσατε βοήθησαν να λυθεί το πρόβλημα του ανθρώπου ;

Αυτό ρώτησε ;

Αν είναι ο ΙΕ καλύτερος του Firefox ;

Τέλος πάντων θα προτείνω να κάνεις επανεγκατάσταση , αφού προηγουμένως έχεις καθαρίσει το σύστημά σου.

Δημοσ.
Τώρα ΟΛΕΣ αυτές οι "απαντήσεις" που δώσατε βοήθησαν να λυθεί το πρόβλημα του ανθρώπου ;

Αυτό ρώτησε ;

Αν είναι ο ΙΕ καλύτερος του Firefox ;

Συμφωνώ.

Βασικά, μήπως μπορείς να κάνεις, πφφφ, πως το λένε. Να γυρίσει τέλος πάντων το σύστημά σου, σε μια ορισμένη στιγμή στο παρελθόν που δεν είχες το πρόβλημα.

Δημοσ.

αυτο το restore ξέρω πως υπάρχει ως δυνατότητα αλλα δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ

δηλαδή του λέω "πήγαινε πίσω στην περασμένη Τετάρτη" και όλα καλά; δεν υπάρχουν παρενέργειες ή πράγματα που πρέπει να προσέξω;

Δημοσ.

δηλαδή του λέω "πήγαινε πίσω στην περασμένη Τετάρτη" και όλα καλά; δεν υπάρχουν παρενέργειες ή πράγματα που πρέπει να προσέξω;

σου έχει επιλογές για την επαναφορά συστήματος δεν μπορείς να το πας οποτε θες, σημείο επαναφοράς συστήματος δημιουργείται όταν γίνετε κάτι σημαντικό πχ windows update, επιλεγεις το σημείο που θες και επαναφέρει το σύστημα στην κατάσταση που ήταν τότε.

Δημοσ.

δεν υπάρχουν παρενέργειες ή πράγματα που πρέπει να προσέξω;

Απλά χάνεις ό,τι έχεις κάνει.

Edit: Ουψ, τώρα είδα οτι έχει και άλλη σελίδα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...