KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Ψαχνω να δω σε τι ειδους τεχνιτη απευθυνομαι 1. για το μπουρι που βγαζει στο μπαλκονι τον εξαερισμο του απορροφητηρα 2. για το ανεμιστηρακι στον εξαερισμο του μπανιου 3. για τον ηλιακο θερμοσιφωνα
KaizerSoze Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 3 υδραυλικος 2 πιασε κατσαβιδι 3...ωραιος... 2...αυτο θα εκανα... 1...για το ενα με ενδιαφερει, εχουν σπασει κατι γριλιες και δεν μπορω να βαλω εγω καινουριες
firewalker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Σε εμάς τα έκανε όλα αυτά ο υδραυλικός. Μόνο το ρεύμα στο ανεμιστήρα του μπάνιου του πήγα μέχρι εκεί και την σύνδεση. Για τον απορροφητήρα αν απλώς χρειάζεται αντικατάσταση το σπιράλ μπορείς και μόνος σου πιστεύω. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:56 ---------- 1...για το ενα με ενδιαφερει, εχουν σπασει κατι γριλιες και δεν μπορω να βαλω εγω καινουριες Αν εννοείς κάτι σαν το παρακάτω το δικός μας αλλάζει πολύ εύκολα. Τέσσερις μικρές βίδες το κρατάνε στον τοίχο.
KaizerSoze Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 1. ναι, κατι τετοιο, μονο που εχει σπασει μονο το 1. Θαγινει επισκευη ή ειναι πιο φτηνο να παρω μονος μου?Απο που βρισκω? 2. Κανει περιεργο θορυβο. Λεω να δοκιμασω να ξεβιδωσω το καπακι να δω μονος μου και μετα βλεπουμε
panos2171 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 -Αυτο το πλαστικο κανει το πολυ 5 ευρω,εγω τοσο το χα παρε απο ενα μαγαζι με πλαστικα και αλλα ειδη σπιτιου (σιδεροστρες,σκαλες,κουβαδες,σφουγγαρίστρες κλπ). -Για τον ανεμιστήρα ξεβιδωσε το μπροστινο καπακι και καθαισε τον,μαλλον μαζεψε σκονη και κανει αυτον τον θορυβο. -Για τον ηλιακο φωναξε υδραυλικο,εκτος κι αν ειναι ηλεκτρολογικο το προβλημα οποτε θες ηλεκτρολογο.
firewalker Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 1. ναι, κατι τετοιο, μονο που εχει σπασει μονο το 1. Θαγινει επισκευη ή ειναι πιο φτηνο να παρω μονος μου?Απο που βρισκω? Ό,τι είπε και ο panos2171. Απλώς πρέπει να ξέρει το μέγεθος. Συνήθως βγάζεις το παλιό το παίρνεις μαζί στο μαγαζί και είσαι σίγουρος για το μέγεθος.
grigas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μήτσο, αν κάνει περίεργο θόρυβο ο εξαεριστήρας, πάρε έναν καινούργιο (κατά προτίμηση κάποιον που θα ταιριάζουν οι βίδες και δεν θα χρειαστείς νέες τρύπες. Φτηνό πράγμα είναι, υπολόγιζε γύρω στο 20άρικο. Τώρα για τις γρίλιες του απορροφητήρα δώσε βάση. Ο εξαεριστήρας που θα πάρεις έχει και ένα σετ γρίλιες μαζί για την περίπτωση που τον βάλεις σε κάποιο τζάμι. Αυτες οι γρίλιες συνήθως ταιριάζουν και στο μπουρί το απορροφητήρα. Άντε πιάσε κατσαβίδια!!! Σαββατοκύριακο είναι, κάτι κάτι και εσύ στο σπίτι!!!!Κάντο και να φανεί δύσκολο να εντυπωσιαστεί η σύζυγος!!! (στον ηλιακό μην βάλεις χέρι, φώναξε κανέναν θερμουδραυλικό)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.