gagarin Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2009 Γεια σας... Ξερει κανενας καποιο προγραμμα διαχειρισης email η addon του outlook που να μπορω στην address bar του παραληπτη να βαλω πολλα mail αλλα οταν πατησω αποστολη να τα στειλει ξεχωριστα στον καθενα χωρις να βλεπουν οι αλλοι παραληπτες οτι εχω στειλει το ιδιο mail κ σε αλλους... Για παραδειγμα θελω να στειλω την ιδια προσκληση στους παρακατω χρηστες Αντρεας-Γιαννης-Κωστας-Βασιλης Αλλα απο το να καθομαι να στελνω το ιδιο mail x4 τους βαζω στην address bar παταω αποστολη κ το προγραμματακι κανει αυτοματα 4 τα mail αποστολης... Ευχαριστω!!!
micos000 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι αν βάλεις τα email των αποδεκτών στο Προς: και όχι στο Κοινοποίηση: θα τα στείλει ξεχωριστά.
gagarin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Διαχώρησε τα email με κόμματα... Οταν λες με κομματα εννοεις... [email protected] , [email protected] , kok ???
gagarin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 ακριβώς... Το δοκιμασα... Τζιφος... Στην αποστολη βλεπει ο παραληπτης οτι το ιδιο mail το εχω στειλει κ σε αλλους...
parsifal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=245601
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.