Προς το περιεχόμενο

linksys wag160n vs linksys wag200g

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

sorry αλλά το τι παίρνει κάποιος άλλος δεν το κάνει καλύτερο...

αν στην γραμμή σου ξεσκίζεται στα disconnects σε σχέση με ένα άλλο μούφα ότι και features να έχει το router είναι χειρότερο...

Δημοσ.
sorry αλλά το τι παίρνει κάποιος άλλος δεν το κάνει καλύτερο...

αν στην γραμμή σου ξεσκίζεται στα disconnects σε σχέση με ένα άλλο μούφα ότι και features να έχει το router είναι χειρότερο...

αν μιλαμε για σταθερη γραμμη
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
εγω εχω το wag 160n απο τα χριστουγεννα πολυ σταθερο παιρνει γρηγορα ip ποτε δεν ειχα προβλημα με το wireless βεβαια δεν εχω συνδεσει συσκευες που να υποστηριζουν το προτοκολλο ''Ν'' εκει εχου ακουσει οτι παιζουν κατι προβληματακια δεν εχω αποσυνδεσεις βεβαια εχω πολυ καλη γραμμη καθοτι ειμαι κοντα στο dslam βεβαια ενα αρνητικο ειναι οτι δεν εχει διακοπτη on/off οσο παραξενο και να ακουγεται μου καηκε απο κεραυνο και μου το αντικατεστησαν θα παω να το παρω αυριο απο το e-shop point

kai diakοπτη να ειχε παλι θα μπορουσε να ειχε καει.δεν ειναι λογικη αυτη να κλεινω το ρουτερ η το pc μην καει.αμα καει οταν το εχεις ανοιχτο τι θα λες δεν ανοιγω το pc μην καει.για αυτο ειναι τα Ups και τα πολυπριζα ασφαλειας.

Για το 160Ν δεν ξέρω. Αλλά για το WAG200G η εμπειρία μου από πολύ θετική (σε γραμμή 2 Mbit) μετατράπηκε σε αρνητική (στην ίδια γραμμή στα 24 Mbit), μια και δεν μπορεί να συγχρονίσει πάνω από 8 Mbit τώρα, κι αν το καταφέρει έχει πολλές αποσυνδέσεις. Πιο αναλυτικά εδώ.

Δεν λέω ότι έτσι συμπεριφέρεται σε όλους, απλώς αυτή είναι η δική μου περίπτωση.

το linksys εχει θεμα σε παραξενες γραμμες.παραπανω απο 30-35 attenuation δεν συστηνεται για linksys η αμα εχεις margin που ανεβοκατεβενει.εκει ειναι μονοδρομος το thomson

Το Speedtouch 536 που έχω συγχρονίζει σε αυτή τη γραμμή πάνω από 20 Mbit, ενώ το Linksys με το ζόρι περνάει τα 8. Άρα μάλλον δε φταίει η γραμμή μου αλλά το ρούτερ.

ισως παραξενια της γραμμης.δεν μπορεις να κανεις κατι.εκτος αν εχει παθει κατι το ρουτερ.δοκιμασε το σε κανα φιλο σου

ποια η γνωμη σας για το wag300n ειναι καλυτερο απο το wag160n?

αναλογως παντα τι θεςς.αλλα για το 160n ακουγονται καλυτερα απο το παλιο 300 και 330 ποιο ηταν το αλλο.οποτε 160n.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...