Προς το περιεχόμενο

linksys wag160n vs linksys wag200g

lak10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

μέσα στην επόμενη βδομάδα θα πάρω το WAG160N λόγω πιστωτικού (δεν έχω κάτι άλλο να πάρω :o )

θεωρητικά θα είναι "καλύτερο", θα γράψω εντυπώσεις από την όχι και τόσο χάλια γραμμή μου...

Δημοσ.

Ανάλογα τη γραμμή, το θόρυβο, την απόσταση.

Εγώ με wag 200g είμαι πολύ καλά. Από την άλλη έχω πολύ καλή γραμμή..

Δημοσ.

εγω εχω το wag 160n απο τα χριστουγεννα πολυ σταθερο παιρνει γρηγορα ip ποτε δεν ειχα προβλημα με το wireless βεβαια δεν εχω συνδεσει συσκευες που να υποστηριζουν το προτοκολλο ''Ν'' εκει εχου ακουσει οτι παιζουν κατι προβληματακια δεν εχω αποσυνδεσεις βεβαια εχω πολυ καλη γραμμη καθοτι ειμαι κοντα στο dslam βεβαια ενα αρνητικο ειναι οτι δεν εχει διακοπτη on/off οσο παραξενο και να ακουγεται μου καηκε απο κεραυνο και μου το αντικατεστησαν θα παω να το παρω αυριο απο το e-shop point

Δημοσ.

Για το 160Ν δεν ξέρω. Αλλά για το WAG200G η εμπειρία μου από πολύ θετική (σε γραμμή 2 Mbit) μετατράπηκε σε αρνητική (στην ίδια γραμμή στα 24 Mbit), μια και δεν μπορεί να συγχρονίσει πάνω από 8 Mbit τώρα, κι αν το καταφέρει έχει πολλές αποσυνδέσεις. Πιο αναλυτικά εδώ.

Δεν λέω ότι έτσι συμπεριφέρεται σε όλους, απλώς αυτή είναι η δική μου περίπτωση.

Δημοσ.
Για το 160Ν δεν ξέρω. Αλλά για το WAG200G η εμπειρία μου από πολύ θετική (σε γραμμή 2 Mbit) μετατράπηκε σε αρνητική (στην ίδια γραμμή στα 24 Mbit), μια και δεν μπορεί να συγχρονίσει πάνω από 8 Mbit τώρα, κι αν το καταφέρει έχει πολλές αποσυνδέσεις. Πιο αναλυτικά εδώ.

Δεν λέω ότι έτσι συμπεριφέρεται σε όλους, απλώς αυτή είναι η δική μου περίπτωση.

μπορει να εχεις χαλια γραμμη δεν φταιει απαραιτητα το ρουτερ
Δημοσ.

Το Speedtouch 536 που έχω συγχρονίζει σε αυτή τη γραμμή πάνω από 20 Mbit, ενώ το Linksys με το ζόρι περνάει τα 8. Άρα μάλλον δε φταίει η γραμμή μου αλλά το ρούτερ.

Δημοσ.
Το Speedtouch 536 που έχω συγχρονίζει σε αυτή τη γραμμή πάνω από 20 Mbit, ενώ το Linksys με το ζόρι περνάει τα 8. Άρα μάλλον δε φταίει η γραμμή μου αλλά το ρούτερ.
μου φαινεται αδυνατο να υπαρχει τοσο μεγαλη αποκλιση ετσι αναιτια. μπορει να ειναι θεμα firmware ενα firmware upgrade μπορει να σε απωγειωσει
Δημοσ.

to 160n θεωρω πιο μαζεμενο οτι σα ποιο καινουργιο εχει και καλυτερο μενου και με το τελευταιο firm, λειτουργουν ολα καλα. Γενικως και τα 2 ειναι απο τα αγαπημενα μου. Τωρα ο φιλος που λεει για το 536, με το linksys θα επρεπε να συχρονιζει στα 23. Αλλο προβλημα εχεις

Δημοσ.
Δοκίμασα κατά σειρά τα 1.01.06, 1.01.08 και 1.01.09, και είχα με όλα το ίδιο αποτέλεσμα που αναφέρω πριν.
ζητα εναν ελεγχο της γραμμης σου

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...