Προς το περιεχόμενο

ipod or not ipod

zeus_my_man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 13.098 τραγούδια περασμένα μέσα.

+με τις genius playlists φτιάχνω playlists που προτιμώ απο αυτά που παίζουν στα ραδιόφωνα της Πάτρας. Ή της Αθήνας.

Καλα για το ραδιοφωνο της Πατρας δεν το συζηταω. Στις Αθηνας τα ραδιοφωνα βρισκεις μουσικη να ακουσεις και οχι μονο.

Βεβαια εσυ εχεις 13000 τραγουδια αλλα δε μιλαμε για τα ipod των 60GB. Εγω εχω ενα ταπεινο 2αρακι. Αλλα ενα ραδιοφωνακι θα μπορουσε να το εχει, αυτο με χαλαει εμενα

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Λογικό να σε χαλάει...Αν κι εγώ δεν είμαι και πολύ fan του ραδιοφώνου,παρ'όλα αυτά όταν αγοράζεις μια συσκευή πιο ακριβή από τις αντίστοιχες των άλλων εταιριών,έχεις απαιτήσεις.

Δημοσ.
Λογικό να σε χαλάει...Αν κι εγώ δεν είμαι και πολύ fan του ραδιοφώνου,παρ'όλα αυτά όταν αγοράζεις μια συσκευή πιο ακριβή από τις αντίστοιχες των άλλων εταιριών,έχεις απαιτήσεις.

Γι αυτό παίρνεις ένα κινέζικο που έχει και φακό και τελειώνεις :devil:

Δημοσ.

Γι αυτό παίρνεις ένα κινέζικο που έχει και φακό και τελειώνεις :devil:

Ε,υπάρχουν και μέσες λύσεις...:P

Δημοσ.

φίλε το θέμα είναι ξεκάθαρο θες να έχεις κάτι πολύ ομορφο λεπτό ελαφρύ πάνω σου για να ακούς μουσική .. πάρε το ipod kai to itunes θα μάθεις και ότι χρειάζεται τώρα αν θες να έχει ραδιόφωνο και το ενα και το άλλο πάρε ένα walkman πχ ...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθεστε και αναλύεται γιατί δεν έχει ράδιο και το να και το άλλο ... πάρε ότι γουστάρεις και ότι σου αρέσει περισσότερο ...

Δημοσ.
Πάντως αν πάρεις τελικά ipod περίμενε λίγο γιατί κατά το Σεπτέμβρη νομίζω θα βγουν τα νέα μοντέλα.

Ναι.

Θα αναβαθμιστεί όλη η σειρά (εκτός του shuffle, λογικά) όπως γίνεται κάθε Σεπτέμβρη τα τελευταία χρόνια.

Δημοσ.

Τοσο δεν μπορω να περιμενω, γιατι το θελω τωρα στις διακοπες, ασε που για να παω σχολειο, θελω μια ωρα με τα λεωφορεια να παω, και μια να γυρισω καθε μερα οποτε χωρις μουσικη δεν την παλευω.

Μεγια μου XD

nano-black.jpg

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις/αποψεις τους!!!

EDIT: Πως μπορω να εχω πανω απο τα τραγουδια οταν εμφανιζονται στην οθονη (βλεπε επανω οικονα) μια εικονα???

Δημοσ.
Τοσο δεν μπορω να περιμενω, γιατι το θελω τωρα στις διακοπες, ασε που για να παω σχολειο, θελω μια ωρα με τα λεωφορεια να παω, και μια να γυρισω καθε μερα οποτε χωρις μουσικη δεν την παλευω.

Μεγια μου XD

nano-black.jpg

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις/αποψεις τους!!!

EDIT: Πως μπορω να εχω πανω απο τα τραγουδια οταν εμφανιζονται στην οθονη (βλεπε επανω οικονα) μια εικονα???

Πολλές με'γειές!!!!!! :-) Είμαι σίγουρος ότι θα το καταευχαριστηθείς!!!!!!

Διαλέγεις το τραγούδι ή τα τραγούδια (που να ανήκουν π.χ. σε ένα συγκεκριμένο άλμπουμ και θέλεις να έχουν το ίδιο εξώφυλλο) μέσα από το iTunes, πριν τα περάσεις στο iPod (στο iTunes Library) ή αφού τα περάσεις (μέσα στα playlists του iPod), δεξί κλικ, Get info, και στο Summary κάνεις drag n drop την φωτο που θέλεις στο artwork :-) Εκεί βέβαια μπορείς να συμπληρώσεις και όλα τα άλλα στοιχεία, όπως τίτλος, άλμπουμ, καλλιτέχνης κτλ.

Δημοσ.

Πολλα ευχαριστω!!! XD Σε ευχαριστω για την απαντηση, ευκολο ηταν τελικα!!!

Ειμαι σιγουρος οτι θα το ευχαριστηθω!!! Του πηρα και καλυψη δερματινη, και να θελει δεν παθαινει τιποτα τωρα XD Τσιμπησα και ενα κιτ για να το φορτιζω χωρις υπολογιστη σε μπριζα, και ειμαι κομπλε για ταξιδη (πια βαλιτσα και λαλακιες XD )!!!

Δημοσ.

Βεβαίως και ήταν εύκολο. Το iTunes είναι παρεξηγημένο... άμα καταλάβεις την λογική του, είναι ότι πιο εύκολο υπάρχει.... :-)

Καλά ταξίδια λοιπόν!!!!! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...