Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και να το μεγαλύτερο bug ever...Οι μέρες περνάνε, το 10ήμερο έληξε, ο Insider μου λέει για ομάδες που με θέλουνε, αλλά που είναι οι ομάδες οεο..;;;;;Δεν υπάρχει Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α αντίστοιχο μενού για να επιλέξω τι θα κάνω.....

Το διάβασα και σε ξένα forums...Είναι τεράστιο bug....Κρίμα.....

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πως γίνεται να πάει κάποιος στο ΝΒΑ;Έχω παίξει 20 παιχνίδια,είμαι παίκτης του Β και 46 overall και ακόμα πρόταση δεν μου έχει έρθει.Πάντως είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι αλλά έχω φάει χοντρό κόλλημα...

Δημοσ.

Όπως όλοι μας :mrgreen:

(το έδειξα σε ένα φίλο μου χθες που μου έλεγε σιγά τώρα μην κάθομαι να παίρνω μόνο ένα παίχτη κλπ. Αποτέλεσμα? Τα πρώτα 7 παιχνίδια τα έπαιξε σερί, κάηκε εντελώς)

Δημοσ.
Όπως όλοι μας :mrgreen:

(το έδειξα σε ένα φίλο μου χθες που μου έλεγε σιγά τώρα μην κάθομαι να παίρνω μόνο ένα παίχτη κλπ. Αποτέλεσμα? Τα πρώτα 7 παιχνίδια τα έπαιξε σερί, κάηκε εντελώς)

Εχω καει στο My player....δυστυχως τα skill points που παιρνεις ειναι με το σταγονομετρο και δεν μπορεις να τα σπαταλησεις για να βελτιωσεις για π.χ το dunk skill.
Δημοσ.

Είναι πολύ καλό αλλά το μόνο που με θυμώνει είναι ότι στο myplayer χάνω κάποια αμαρκάριστα shoot (έχω ρίξει αρκετά skill points στο shooting close and medium) επειδή την στιγμή που κάνω perfect release πέφτουν τα frames και το xbox δεν διαβάζει το release σωστά. Το ίδιο πρόβλημα και στα rank matches on line όπου παραμένω πιστός οπαδός των bulls και παίζω πιο πολύ προσπαθώντας να βγάλω αμαρκάριστα shoot. Στο forum της 2Κ είπαν επίσημα ότι το patch με τις διορ8ώσεις έρχεται τρίτη οπότε δεν ακουμπάω το game μέχρι τότε.

Δημοσ.

Κι εγώ το έχω παρατήσει στο 360, ακριβώς λόγω του framerate (ναι μεν θα προτιμούσα να το παίζω σε PC λόγω καλύτερων γραφικών, αλλά στην παρούσα φάση με βολεύει περισσότερο σε κονσόλα, αφού το μεγάλο PC είναι στο πατρικό μου ακόμα).

Όμως αυτό το patch ακόμα δεν κατάλαβα πότε βγαίνει. Μέχρι στιγμής είχα δει 2 ημερομηνίες. Η μία θεωρία έλεγε γύρω στις 5 Νοέμβρη και η άλλη γύρω στις 25 του Οκτώβρη. Αν όμως όντως έρθει την ερχόμενη Τρίτη, τότε αλληλούια!

(έτσι όμως και δεν φτιάξει ικανό αριθμό προβλημάτων, ε ρε κράξιμο που έχω να ρίξω...)

Δημοσ.

Το ερώτημα όμως είναι ένα κατά τη γνώμη μου....

Μπορεί ένα patch να διορθώσει σημαντικό αριθμό προβλημάτων...;;;

Αυτό είναι το θέμα;; Να περιμένουμε τα patch για να γίνει playable ένα παιχνίδι;;

Είναι ντροπή να κυκλοφορούν παιχνίδια με τόσα bugs...

Έχω ξενερώσει με το 2Κ και το myplayer...

Πήγα με rating 44 στους Μάτζικ και ήμουν ο καλύτερος παίκτης...Είναι λογικό αυτό κύριο της 2Κ; Γιατί να σπαταλήσω χρόνο να πάω στο 70, στο 80 και στο 90; Για αυτά τα 5λεπτα παιχνιδάκια;;

Είναι τόσο ωραίο mode και είναι τόσο ελάχιστα προσεγμένο...Κρίμα...

Δημοσ.
Το ερώτημα όμως είναι ένα κατά τη γνώμη μου....

Μπορεί ένα patch να διορθώσει σημαντικό αριθμό προβλημάτων...;;;

Αυτό είναι το θέμα;; Να περιμένουμε τα patch για να γίνει playable ένα παιχνίδι;;

Είναι ντροπή να κυκλοφορούν παιχνίδια με τόσα bugs...

Έχω ξενερώσει με το 2Κ και το myplayer...

Πήγα με rating 44 στους Μάτζικ και ήμουν ο καλύτερος παίκτης...Είναι λογικό αυτό κύριο της 2Κ; Γιατί να σπαταλήσω χρόνο να πάω στο 70, στο 80 και στο 90; Για αυτά τα 5λεπτα παιχνιδάκια;;

Είναι τόσο ωραίο mode και είναι τόσο ελάχιστα προσεγμένο...Κρίμα...

Τώρα εσύ ή πλάκα μας κάνεις ή μας δουλευεις...γιατί αν λες αλήθεια σε ικετεύω έλα απο το σπίτι μου να με κάνεις παιχταρά γιατί μέτα απο πολύ κόπο πήγα ΝΒΑ και μου βάζουν καλάθια για πλάκα και έχω και overall 49.

Δημοσ.

Νομιζω καποιοι απλα γκρινιαζουν απο συνηθεια αλλιως δεν εξηγειται να λενε πραγματα που δεν ισχυουν.Ειναι δυνατο να λετε οτι με 44 βγαινετε mvp στο ΝΒΑ?Αποδειξη με screenshot εχετε να ποσταρετε?Και βεβαια το επιπεδο δυσκολιας που παιζετε.Γιατι αν παιζετε σε pro δεν φταιει το παιχνιδι που ειναι ευκολο.Το παιχνιδι ειναι playable σε ολα τα Modes.Τοσο καιρο παιζω στο pc δεν εχει παρουσιαστει προβλημα ωστε να μην μπορει να συνεχιστει ενα mode.Καποια μικροbugs υπαρχουν στο gameplay αλλα τα περισσοτερα τα λυνω με sliders κανοντας το παιχνιδι το απολυτο sim.

Δημοσ.

Παιδιά μακάρι να μπορούσα να βγάλω screenshot απ το ps3 αλλά δεν ξέρω πως...Αν ξέρετε, πείτε μου να το κάνω!

Ειλικρινά με rating 44 μπορώ να κάνω το εξής απλό: ή προσποίηση και περνάω τον παίκτη μου και δίνω assist στον Howard που την καρφώνει, οπότε ανεβαίνει το teammate μου, ή προσπαθώ να κάνω συνέχεια box out και rebound για να ανεβεί ξανά το teammate, ή προσπαθώ να κάνω κινήσεις στο χώρο για να παίρνω τη μπάλα κάτω από το καλάθι και να τη βάλω. Δεν είπα ότι την παίρνω και τους περνάω όλους και καρφώνω ή ότι τα βάζω από παντού....Απλά ότι μπορώ και βάζω σταθερά 10+ πόντους (οι οποίοι είναι πολύ στο σύνολο τον περίπου 50-60 που μπαίνουν) και αποφεύγω να κάνω πράγματα που ρίχνουν το teammate μου...

Παίζω στην pro δυσκολία, αλλά και στην πρώτη να έπαιζα εξακολουθεί να μην είναι ρεαλιστικό...Προβλήματα έχω μόνο στην άμυνα όπως είπατε, ειδικά όταν αντιμετωπίζω παικταράδες, αλλά σ αυτά τα 5λεπτα παιχνιδάκια που να φανούνε;

ήδη ο προπονητής με βάζει σε τουλάχιστον 15 λεπτά από τα 20... Πόσο ρεαλιστικό είναι αυτό;

Και γκρινιάζω μόνο για το bug με τα συμβόλαια, όπου κολλάει όλο το mode στην ουσία...Κατά τα άλλα το παιχνίδι αν ήταν λίγο πιο προσεγμένο, θα ήταν ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ σε μπασκετάκι...

Δημοσ.

Εγώ έχω φτάσει level 50, έχω βγει mvp 3-4 φορές. Παίζω στους Nets έχουμε ρεκόρ 28-19 και ο προπονητής με βάζει τουλάχιστον 30 λεπτά! Αλλά στην τελευταία περίοδο με βάζει SG ή SF από PG που είμαι και εξαφανίζομαι από το παιχνίδι και μου την σπάει! Είναι τρελό το mode πάντως και λιώνω! Τί να λέμε τώρα...Κάνω assist, έκανα double double 1η φορά, παίρνω rebound, κλεβω από double team κλπ...Έφαγα κάτι 20αρες όμως από Pistons, Celtics και ησύχασα!

Και δεν έχω και προβλήματα στο framerate. Broadcast καμερα, zoom 10, zoom post focus off και commentary off και είστε κομπλέ...

Δημοσ.

Όταν βγεί το update εγώ που το έχω κάνει το παιχνίδι wave 2 με ppf-o-matic θα μπορέσω να το περάσω ή θα έχω σίγουρο μπαν αν συνδεθώ online;

Δημοσ.

Μόλις ξεκίνησα να παίζω και έχω 2 ερωτήσεις:

1) Τα μενου ειναι λίγο εκνευριστικά, καθώς για να επιλέξω κάτι πρεπει να κρατάω συνεχως το μοχλό, αλλιώς επιστρέφει στην κεντρικη επιλογη. Το έχετε και εσεις ή είναι δικό μου BUG?

2) Υπάρχει κανενα manual online γιατί φοβάμαι μήπως χαθώ στον κυκεώνα του association?

Δημοσ.

2) Υπάρχει κανενα manual online γιατί φοβάμαι μήπως χαθώ στον κυκεώνα του association?

Και εγω θα ηθελα αν υπαρχει καποιο manual η tutorial καθως ειναι η πρωτη φορα που ερχομαι σε επαφη με το συγκεκριμενο παιχνιδι και χρειαζεται αρκετος χρονος μεχρι να μαθεις τον ελεγχο του παιχτη στην επιθεση και στην αμυνα. Ειναι πολυ βαθυς ο χειρισμος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...