DJTaurus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Και στο Gamespot αυτο ειπαν...πολλα bugs...7/10 πηρε και 7.5/10 βαλανε στο Live.
fearwhatnow Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Και στο Gamespot αυτο ειπαν...πολλα bugs...7/10 πηρε και 7.5/10 βαλανε στο Live. Καλα το gamespot πλεον εχει ξεφτιλιστει με τα reviews του.Οσα bug και να εχει ειναι ενα επιπεδο πανω απο το Live ο,τι και να λενε.Βεβαια ειναι πασιγνωστο οτι το gamespot δεν τα παει καλα γενικοτερα με την 2K ειδικα μετα το προκλητικο και απαραδεκτο review που ειχε γινει για το MLB2Κ9.
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Όχι ρε παιδιά. Γιατί μόνο 7/10. Εδώ μιλάμε για το απόλυτο μπάσκετ, την υπέρτατη εμπειρία, τον τέλειο εξομοιωτή!!! Δεν έχει σημασία που είναι τίγκα στο bug και ώρες ώρες θυμίζει ερασιτεχνική προσπάθεια. Αρκεί που βγαίνει και σε PC... Εδώ που τα λέμε, λιγότερο από το Live δεν θα έπρεπε να παίρνει σε καμία περίπτωση, αλλά δεν διάβασα το review του Gamespot για να καταλάβω ολόκληρο το σκεπτικό τους. Ωστόσο είναι ανεπίτρεπτο μετά από τόσα χρόνια σχετικής εμπειρίας, η 2k sports να βγάζει τέτοια παιχνίδια σε κυκλοφορία. Ας το καθυστερούσαν λίγο. Τώρα περισσότερο κακό κάνουν στο όνομά τους, παρά καλό. Μάλλον το QA τους δεν είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Εκτός αν αρχίσουμε πάλι να λέμε ότι το NBugA 2k10 πλησιάζει την τελειότητα (όπως και το περσινό, στάνταρ όμως!). Σε μια τέτοια περίπτωση, εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά...
DJTaurus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Καλα το gamespot πλεον εχει ξεφτιλιστει με τα reviews του.Οσα bug και να εχει ειναι ενα επιπεδο πανω απο το Live ο,τι και να λενε.Βεβαια ειναι πασιγνωστο οτι το gamespot δεν τα παει καλα γενικοτερα με την 2K ειδικα μετα το προκλητικο και απαραδεκτο review που ειχε γινει για το MLB2Κ9.Kαι μενα περιεργο μου φαινεται.Απο το demo που τα επαιξα το 2κ10 παραμενει πολυ πιο ρεαλιστικο απο το Live και υστερει μονο σε γραφικα...εντωμεταξυ στο review γραφουν οτι πλεον ειναι πολυ ευκολο να βαλεις καλαθι στο ζωγραφιστο (με λιγα λογια οτι εγινε arcade) ενω εμενα μου εδωσε την ακρως αντιθετη αποψη οτι θελει περισσοτερο passing game για να βγει το ελευθερο σουτ και στρατηγικη.
theomj23 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 παιδια θα πω κατι που δεν θα συμφωνησετε και θα μου την πειτε μαλλον αλλα επειδη παιζω το παιχνιδι εδω και 5 χρονια η αποψη μου ειναι οτι: πλεον το 2κ ναι μεν δεινει την εντυπωση οτι ειναι ρεαλιστικο στην πραξη ομως καταντησε να μην ειναι.δειχνει ετσι αλλα οταν παιζεις γινονται εντελως σπαστικα και ανυπαρκτα πραγματα που τα εχω σιχαθει.και φετος ενω το live θεωρειτε οτι ειναι λιγοτερο ρεαλιστικο στην πραξη ειναι πιο ρεαλιστικο και πιο ωραιο.απλως το 2κ το σωζει ενα πραγμα.το απιστευτα καλο animation που εχουν οι παικτες σε ολες τις κηνησεις του.αυτο μας δεινει την εντυπωση οτι ειναι ρεαλιστικο.Δεν "παιζει" ομς ρεαλιστικα εδω και καμποσα releases.ειναι γεματο bugs ,μπορεις να κανεις τα ιδια και τα ιδια exploits για να κερδισεις ,ακομα και το cpu και οταν αυξανεις το επιπεδο δυσκολιας σε αναγκαζει να παιζεις ενα τσατσικο τροπο παινιδιου παρομοιο με αυτο το cpu που κανει πραγματα που δεν γινονται και σου σπανε τα νευρα.Για εμενα η σειρα δεν εχει παει μπροστα μετα το πολυ καλο nba2k7.εχουν γινει απλα βελτιωσεις στο animation (πιο πολλα και καινουργια) και στα γραφικα.βελτιωσεις που ειναι και αναμενομενες καθε καινουργια χρονια.απο κει και μετα τιποτα το αξιολογο
alex_psilos07 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 το live δεν είναι καλύτερο του 2k.απλά πιστεύω πως φέτος προσπάθησαν να βάλουν πολλά καινούρια πράγματα και κάπου την πάτησαν.μετά το patch θα είναι όλα teleia.to my player είναι απίστευτο!όσο για ratings σε site το 2k είναι πιο πάνω σε γενικά πλαίσια εκτος του "gamespot".έτσι κι αλλιώς σιγά μην δώσουμε σημασία στα ratings.to θέμα είναι τι μας αρέσει εμάς.το μονο κακό της 2k πιστεύω ότι είναι το support τους και οι testers.εάν συνεχίσουν έτσι και το live ανεβαίνει συνεχεια κάποια στιγμή το live θα το ξεπεράσει...όμως όχι ακόμα...
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Εντάξει, δεν είπε κανένας ότι το Live είναι αντικειμενικά καλύτερο. Απλώς έχει κάποια διαφορετικά στοιχεία, όπως τις εθνικές ομάδες με τους κανονισμούς της FIBA (που το προτιμώ χίλιες φορές από το να κάθομαι να παίζω ΝΒΑ), το λιγότερο εκνευριστικό ΑΙ και κάποια gameplay στοιχεία που δεν υπάρχουν στο 2k (πχ. illegal σκριν εκτός φάσης και άλλα). Έχει όμως και το Live τα κουλά του. Σε All Star (ακόμα και με πειραγμένα sliders) το ΑΙ σε ταράζει στο κλέψιμο αν πας για drive. Σε κάποιες φάσεις το ΑΙ δεν γυρίζει την μπάλα και δεν βγάζει σύστημα στην επίθεση, παρά κρατάει την μπάλα 20" και αμολάει σουτ από όπου να 'ναι (έχω δει τέτοιο τρίποντο από τα 9 μέτρα!). Άλλες φορές κάποιος αντίπαλος μπορεί πραγματικά να τρελαθεί και τράβα πιάσ' τον. Παράδειγμα ο Barbosa στον τελευταίο μου αγώνα, που έπαιζε λες και ήταν ο Jordan. Ποιος, ο Barbosa, ήμαρτον! Οι παίχτες έχουν ελαφρώς περίεργο χειρισμό και πολλές φορές δεν πάνε εκεί ακριβώς που τους θέλεις με αποτέλεσμα να αφήνουν ανοιχτούς διαδρόμους (ειδικά στις επιστροφές όταν ο αντίπαλος πάει να βγάλει αιφνιδιασμό). Το roster editing είναι απαράδεκτο. Πήγα σήμερα να φτιάξω την Εθνική μας και με τρόμο διαπίστωσα ότι όχι μόνο δεν μπορώ να προσθέσω νέους παίχτες στην ομάδα (ή να βγάλω τους παλιούς), αλλά δεν μπορώ να αλλάξω ούτε βασικά στοιχεία των ήδη υπαρχόντων (πχ. το Διαμαντίδη τον έχει δεξιόχειρα και δεν μπορείς να το αλλάξεις με τίποτα!) Κατά τ' άλλα το 2k10 έχει το My Player, το οποιο τους έχει ξετρελάνει όλους (παρά τις ατέλειες και τα bug του) και όλοι θα περιμένουμε το περίφημο patch πριν βγάλουμε τα τελικά συμπεράσματά μας. Συν τα κλασικά realism sliders...
deus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 στα πολύ θετικά επίσης το animations σε κάθε παιχνίδι βλέπω και από ένα δυο νέα και χαζεύω ειδικά στο post! και το καλύτερο create player mode ever! έχω φτιάξει έναν barkley ακριβώς όπως ήταν στους suns και στη φάτσα και στο πως παίζει.
fkaragian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά εγώ παίζω το παιχνίδι εδώ και 4 χρόνια. Προσωπικά παρατηρώ μια εκνευριστική στασιμότητα από το 7. Είναι νομίζω μια παρόμοια περίπτωση με το Pro και το Fifa...Το Live προσπαθεί, αλλά και πάλι είναι το παλιό γνώριμο Live... Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία 2Κ, ο υπολογιστής σε αναγκάζει ώρες ώρες να παίζεις σαν χαζός και να κάνεις μη ρεαλιστικά πράγματα...Αν επιμένεις να παίζεις ρεαλιστικά, οι 20άρες και οι 30άρες έρχονται για πλάκα... Τα γραφικά του 2K δεν είναι απογοητευτικά, αλλά νομίζω πως είναι επιλογή τους να εστιάζουν στο γήπεδο συνολικά, παρά στο παιχνίδι αυτό καθαυτό. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι δύσκολο προγραμματιστικά να έχουν τόσο "ζωντανό" γήπεδο και παράλληλα οι παίκτες και τα framerates να είναι και ομαλά και όμορφα...Το Live κινείται σε πιο αργούς ρυθμούς και αυτό το βοηθάει στον τομέα της απόδοσης των γραφικών. Όσο αφορά τα bugs, εκτός από κάποιες ακατανόητες αποφάσεις της AI, όπως πχ οι πάσες από κάτω προς τα έξω στο myplayer, εγώ πρόβλημα με framerates δεν κατάλαβα... Πειραματίστηκα αρκετά με τις κάμερες και κατέληξα ότι καλύτερη είναι αυτή που βολεύει τον καθένα. Προσωπικά, οι side με βολεύουν περισσότερο...Σε καμία περίπτωση πάντως η playerlock...Κουραστικότατη και αναποτελεσματική... Το θέμα με το grading είναι λίγο μυστήριο, αφού ο υπολογιστής σε τιμωρεί λίγο αυστηρά κάποιες φορές...Όσοι όμως έχουν παίξει μπάσκετ, μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει ένα γρήγορο αψυχολόγητο σουτ ή μια λάθος άμυνα...Το μεγαλύτερο λάθος για μένα είναι τα φάουλ και τα καλάθια που δέχεσαι από τον αντίπαλο. Δεν είναι κάθε φάουλ λάθος. Κάποιες φορές είναι η μόνη επιλογή και δεν είναι κάτι κακό. Ίσως θα έπρεπε να τιμωρούνται τα φάουλ για βολές ή τα φάουλ χωρίς λόγο...Και θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο μέγιστο όριο στους πόντους που δέχεσαι από τον αντίπαλο, πχ να τιμωρείσαι από τους 7-8 και πάνω... Γενικότερα, έχω κολλήσει τρελά με το myplayer και δεν ασχολήθηκα με πολλά άλλα, αλλά το 2K10 δεν είναι και χειρότερο απ το περσινό για μένα...
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Παιδιά εγώ παίζω το παιχνίδι εδώ και 4 χρόνια. Προσωπικά παρατηρώ μια εκνευριστική στασιμότητα από το 7. Είναι νομίζω μια παρόμοια περίπτωση με το Pro και το Fifa...Το Live προσπαθεί, αλλά και πάλι είναι το παλιό γνώριμο Live... Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ... Αν είχαμε παρόμοια περίπτωση Pro και Fifa, τότε το Live θα είχε ήδη ξεπεράσει κατά πολύ το 2k (όπως το Fifa έχει ξεπεράσει εδώ και 3 χρόνια το Pro, απλώς κάποιοι δεν εννοούν να το καταλάβουν). Τώρα αν με το "το Live προσπαθεί, αλλά και πάλι είναι το παλιό γνώριμο Live" υποννοείς το κλασικό "το Fifa είναι Fifa", σηκώνω τα χέρια ψηλά... Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία 2Κ, ο υπολογιστής σε αναγκάζει ώρες ώρες να παίζεις σαν χαζός και να κάνεις μη ρεαλιστικά πράγματα...Αν επιμένεις να παίζεις ρεαλιστικά, οι 20άρες και οι 30άρες έρχονται για πλάκα... Αυτό είναι απολύτως σωστό, ειδικά αν παίζεις με default sliders από All Star και πάνω. Ωστόσο γίνεται μόνο στα τελευταία δύο 2k. Προφανώς η 2k sports θέλησε να δυσκολέψει το παιχνίδι και να βελτιώσει το ΑΙ (πχ. πιο παλιά δεν έκανε ποτέ προσποίηση και δεν προσπαθούσε να κάνει split out για να βγάλει ελεύθερο σουτ). Στην πορεία όμως κάτι πήγε στραβά... Τα γραφικά του 2K δεν είναι απογοητευτικά, αλλά νομίζω πως είναι επιλογή τους να εστιάζουν στο γήπεδο συνολικά, παρά στο παιχνίδι αυτό καθαυτό. Φαντάζομαι ότι θα πρέπει να είναι δύσκολο προγραμματιστικά να έχουν τόσο "ζωντανό" γήπεδο και παράλληλα οι παίκτες και τα framerates να είναι και ομαλά και όμορφα...Το Live κινείται σε πιο αργούς ρυθμούς και αυτό το βοηθάει στον τομέα της απόδοσης των γραφικών. Τα γραφικά του 2k μόνο απογοητευτικά δεν είναι! Ίσα ίσα που τα θεωρώ εξαιρετικά, τόσο στις κονσόλες όσο και στα PC (ειδικά στα PC!) Αν με τον όρο "γραφικά" συμπεριλάβουμε και τα απίστευτα animations του παιχνιδιού, τότε μιλάμε για οπτικό αριστούργημα. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τα γραφικά του Live συγκρίσιμα με αυτά του 2k. Όσο αφορά τα bugs, εκτός από κάποιες ακατανόητες αποφάσεις της AI, όπως πχ οι πάσες από κάτω προς τα έξω στο myplayer, εγώ πρόβλημα με framerates δεν κατάλαβα... Πειραματίστηκα αρκετά με τις κάμερες και κατέληξα ότι καλύτερη είναι αυτή που βολεύει τον καθένα. Προσωπικά, οι side με βολεύουν περισσότερο...Σε καμία περίπτωση πάντως η playerlock...Κουραστικότατη και αναποτελεσματική... Αν δεν κατάλαβες πρόβλημα με το framerate (ειδικά αφού παίζεις myplayer) τότε πραγματικά σε ζηλεύω. Και πιθανόν όχι μόνο εγώ, αλλά και όλοι εκείνοι που κράζουν ανελέητα για το συγκεκριμένο πρόβλημα που καθιστά το παιχνίδι σχεδόν unplayable. Αν ήμασταν κάποια λίγα άτομα, δεν θα πείραζε. Αλλά φαίνεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία έχει πρόβλημα με το framerate. Όσο για τα bug, αυτά είναι περίπου... απειράριθμα, ωστόσο τα περισσότερα είναι πρακτικά ανώδυνα και φυσικά όλοι περιμένουμε το Patch (με P κεφαλαίο). Το θέμα με το grading είναι λίγο μυστήριο, αφού ο υπολογιστής σε τιμωρεί λίγο αυστηρά κάποιες φορές...Όσοι όμως έχουν παίξει μπάσκετ, μπορούν να καταλάβουν τι σημαίνει ένα γρήγορο αψυχολόγητο σουτ ή μια λάθος άμυνα...Το μεγαλύτερο λάθος για μένα είναι τα φάουλ και τα καλάθια που δέχεσαι από τον αντίπαλο. Δεν είναι κάθε φάουλ λάθος. Κάποιες φορές είναι η μόνη επιλογή και δεν είναι κάτι κακό. Ίσως θα έπρεπε να τιμωρούνται τα φάουλ για βολές ή τα φάουλ χωρίς λόγο...Και θα έπρεπε να υπάρχει κάποιο μέγιστο όριο στους πόντους που δέχεσαι από τον αντίπαλο, πχ να τιμωρείσαι από τους 7-8 και πάνω... Όντως η βαθμολόγηση στο My Player είναι λίγο περίεργη (και πολύ αμφιβάλλω αν θα βελτιωθεί με κάποιο patch) αλλά αν γενικά παίξεις καλά, θα πάρεις και καλό βαθμό.Τώρα αν σε 2-3 φάσεις σε χαντακώσει, έχεις όλο τον υπόλοιπο αγώνα για να ρεφάρεις, δεν έγινε δα και κάτι τραγικό. Αυτό που παρατήρησα πάντως σε όσα παιχνίδια έπαιξα σε PC, είναι ότι η -ανούσια- κριτική που σου κάνει ο 2k insider είναι λίγο διαφορετική από αυτή της κονσόλας. Δηλαδή ενώ στην κονσόλα ΠΑΝΤΑ θα σου βρει και κάτι αρνητικό (πχ. ο αντίπαλος σού έβαλε... 2 πόντους ή έκανες 1 λάθος) στο PC αν δεν έχεις κάνει καμια χοντράδα θα σου πει μόνο καλά λόγια.
fkaragian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Κάτι δεν καταλαβαίνω εδώ... Αν είχαμε παρόμοια περίπτωση Pro και Fifa, τότε το Live θα είχε ήδη ξεπεράσει κατά πολύ το 2k (όπως το Fifa έχει ξεπεράσει εδώ και 3 χρόνια το Pro, απλώς κάποιοι δεν εννοούν να το καταλάβουν). Τώρα αν με το "το Live προσπαθεί, αλλά και πάλι είναι το παλιό γνώριμο Live" υποννοείς το κλασικό "το Fifa είναι Fifa", σηκώνω τα χέρια ψηλά... Ναι έχεις δίκιο...Δεν το έθεσα σωστά...Ήθελα να πω ότι το Fifa έχει καταφέρει να υποσκελίσει το Pro, αλλά τo Live έχει δρόμο ακόμα... Βασικά, έπαιζα Pro από το Playstation 1, τότε που όλος ο κόσμος ασχολιόταν με το Fifa γιατί είχε ομάδες και φανέλες κλπ κλπ...Μετά το 2006, όταν και το Pro έγινε πιο ευρέως γνωστό και το έμαθαν όλοι, ένιωσα ότι η Konami τα είχε παρατήσει και μας κοροιδεύει...Γι αυτό και πέρυσι έδωσα στο Fifa την ευκαιρία του και με κέρδισε! Το Live όχι ακόμα... Βασικά, αυτός ο ανταγωνισμός μόνο προς όφελος μας είμαστε, οπότε εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αλλάζω από Live σε 2Κ και από Fifa σε Pro και τούμπαλην κάθε χρόνο....
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Μα αυτός είναι ο πιο λογικός τρόπος σκέψης. Να παίζουμε πάντα αυτό που θεωρούμε το καλύτερο μπασκετάκι/ποδοσφαιράκι/ραλάκι, ανεξάρτητα από το όνομά του ή από το τι παίζαμε τόσα χρόνια. Κι εγώ συμφωνώ ότι το Live απέχει ακόμα κάμποσο από το να υποσκελίσει το Pro. Έπαιζα Live από το πρώτο παιχνίδι της σειράς (νομίζω γύρω στο 1994, άσχετα αν πρακτικά έχει ιστορία που πάει ακόμα πιο πίσω), όταν όμως είδα το 2k3 τα ξέχασα όλα. Ομοίως θα ξεχάσω και το 2k αν δω πχ. ένα Live12 να σπέρνει. Άσχετα με όλα αυτά όμως, να πω άλλο ένα "ήμαρτον". Δεν δοκίμασε κανένας στην 2k sports να παίξει το παιχνίδι σε Vista ή σε Win7? Δεν είδαν ότι λόγω DirectSound (ή τι στο καλό χρησιμοποιούν για τον ήχο) δεν ακούγεται η μπάλα και αρκετοί άλλοι ήχοι, παρά μόνο σε ορισμένα σημεία του γηπέδου? Τι σκ@τ@ κουβαλάνε στο κεφάλι τους πλέον? Δεν έχουν beta testers και QA? Έλεος, παίζω My Player στο NBA trials (που το γήπεδο δεν έχει καν κερκίδες) και είναι απίστευτη ξενέρα να μην ακούς το σκάσιμο της μπάλας και τα τριξίματα των παπουτσιών στο παρκέ. Φτιάχτε το ρε παιδιά, ήμαρτον.
fkaragian Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Σήμερα έχει συμβεί το εξής παράδοξο. Παίζω τους 6 αγώνες στο camp, με κόβουν, παίζω 5-6 αγώνες στο NBDL στους οποίους για πλάκα ξεχωρίζω και να σου ένας παίκτης με rating μόλις 44 στην βασική πεντάδα των Ορλάντο Μάτζικ....!!!! Και η πλάκα είναι ότι πέρα από κάποια λίγα προβληματάκια στην άμυνα (για τα οποία εγώ ευθύνομαι, αφού έκανα SF με ύψος μόλις 6'6) δεν τερμάτισα με κάτω από Β και έβαζα και 5-6 πόντους συνέχεια...Στην αρχή μου έκαναν 10ήμερο συμβόλαιο, περιμένω να δω αν θα μου δώσουν και κανονικό τώρα...
HankMoody Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Πολλα bugs ρε παιδια, δυστιχως.. Οσο προλαβα να το παιξω σε Pc φιλου, ειδα οτι παραμενει το προβλημα με τους ηχους. Δεν μπορω να καταλαβω, δεν το δοκιμαζουν πριν το βγαλουν στην αγορα...?
nzeppos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2009 Εγώ πάλι έμαθα για ένα καινούριο bug (που φαίνεται πολύ πιο σοβαρό). Με ρώτησε ένας παθόντας φίλος μου και ψάχνοντας είδα ότι το έχουν κι άλλοι και μάλιστα κανένας δεν φαίνεται να βρήκε λύση ακόμα. Πρόκειται για την περίπτωση της δημιουργίας καινούριου παίχτη στο My Player. Αν αφήσεις τα default χαρακτηριστικά και σώσεις, τότε το παιχνίδι συνεχίζει κανονικά. Αν όμως προσπαθήσεις να αλλάξεις το οτιδήποτε, τότε όταν γίνεται το πρώτο -υποχρεωτικό- save, το παιχνίδι κρασάρει! Το συγκεκριμένο bug έχει αναφερθεί πολλάκις τόσο στο επίσημο φόρουμ της 2k sports όσο και σε άλλα site, αλλά δεν εντόπισα κάποιον που να βρήκε λύση. Μάλιστα καθώς έψαχνα βρήκα κι άλλες πολλές λίστες με bugs, την ύπαρξη των οποιων αγνοούσα. Τα περισσότερα από αυτά μάλιστα είναι πραγματικά ηλίθια, σε σημείο να πιστεύω πλέον ότι πραγματικά οι testers του παιχνιδιού ήταν εντελώς ανίκανοι... Ή όντως να εντόπισαν τα bugs αυτά αλλά το management της 2k sports να τους έγραψε κανονικά, προκειμένου να προλάβει την ημερομηνία κυκλοφορίας. Ό,τι και να ισχύει είναι τουλάχιστον τραγικό για μια εταιρία με την ιστορία της 2k sports...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.