christos_75 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Tο πηρα απο το Μετροπολις Πανεπιστημιου 54. Ειχα αρκετα για ολα τα format, pc μου ειπαν την Δευτερα.
GASOL Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Για θεσσαλονικη ξερει κανεις κανενα καταστημα που να κυκλοφορει η εκδοση pc;
christos_75 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 PC αν το βρεις πες μας και μας στην Αθηνα. Δευτερα απο οτι ξερω το pc.
nzeppos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2009 http://kotaku.com/5377625/2k-sports-indicates-nba-2k10-patch-coming-in-two-weeks Framerate and connectivity issues have plagued NBA 2K10 since its release date Tuesday, and 2K Sports have put out word that they are working to put out an update fast and correct multiplayer issues even faster. Many have complained of bad framerate issues that some say render the game almost unplayable, although I myself have not encountered it. That said, some of the problem may involve multiplayer games - which I and many others have found difficult if not impossible to connect to over the past two days. The problems seem mostly to involve the Xbox 360 version. (Clarification. They only involve the 360 version because I forgot the PS3 version is not out yet.) "We're diligently working on a game update for NBA 2K10. Our primary focus is on addressing the framerate issues and online concerns that are being reported," says 2K Sports forum admin SimBaller. "In addition to this, we are planning to address a number of other issues that you have reported to us." The patch 2K Sports plans to roll sounds like it will be available by the end of next week, as that's when SimBaller says he will "be publishing a full list of all the issues fixed in the patch. I'm confident you will be more than satisfied with the changes we are making to every aspect of the game." Players have complained of black screens and freezes. Some complain of a framerate degradation that renders the game almost unplayable. Others say the it drops noticeably during cutscenes and spots in the game where a lot of players are clustered together. I've been playing the game this week and find the framerate drops noticeably - but not to an unplayable degree - when I get into camera angles with a ton of people on the screen - crowd shots after timeouts, huge traffic jams in the lane, that sort of thing. As far as multiplayer, that is its own set of problems. Pasta Padre's sports blog has mentioned troubles on the 2K server involving very problematic lag or the inability to connect to the 2K Sports server which some have experienced over the past two days, myself included. If any of this concerns you, head on over and make yourself heard. But it's definitely not the kind of forum post 2K Sports would rather read in this games launch week.
butcher13 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2009 Το εχει κανενας το παιχνιδι στο ps3 να μας πει αν συνεχιζει να εχει framedrops και μετα το πατσακι; Αν το φτιαξανε το προβλημα να παω να το αγορασω.
myst77 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδιά... επειδή θέλω να κατασταλάξω στο ένα από τα δύο games και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο να τα δοκιμάζω μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για το ποιό από τα nba 2k10 και nba live 10 είναι συνολικά καλύτερο, πιο ολοκληρομένο; ΥΓ το ποστ το έκανα και στο topic του άλλου game
s33k3rgr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδιά... επειδή θέλω να κατασταλάξω στο ένα από τα δύο games και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο να τα δοκιμάζω μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας για το ποιό από τα nba 2k10 και nba live 10 είναι συνολικά καλύτερο, πιο ολοκληρομένο; ΥΓ το ποστ το έκανα και στο topic του άλλου game Εχω και εγω την ιδια ακριβως αποροια μιας και δεν ασχοληθηκα με Basketακια μεχρι τωρα.
nzeppos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Το 2k10 είναι ό,τι πρέπει αν: έχετε όρεξη να μάθετε αρκετά κουμπιά καθώς και συνδυασμούς αυτών έχετε σκοπό να δαπανήσετε αρκετές ώρες στο Association (βλ. αρκετές σεζόν ΝΒΑ με μεταγραφές, draft κλπ) θέλετε να παίξετε καριέρα ενός μόνο παίχτη (βλ. My Player, ένα mode που πραγματικά τα σπάει κι ας έχει κάποια προβλήματα) έχετε ξαναπαίξει μπασκετάκια στο παρελθόν και θέλετε κάτι που να είναι σχετικά περίπλοκο και να πλησιάζει το πραγματικό άθλημα (με άφθονα ρεαλιστικά animations και συστήματα) θέλετε να σπάσετε τα νεύρα σας με αυτά που θα δείτε να κάνει το ΑΙ γουστάρετε να περιμένετε εσαεί τους "gameplay sliders που θα τα διορθώσουν όλα" (προσωπικά τους περιμένω εδώ και 3 χρόνια) έχετε όρεξη να περιμένετε μέχρι το Νοέμβρη, οπότε και -μάλλον- θα δούμε το patch που θα διορθώσει τις ντουζίνες προβλημάτων που έχει το παιχνίδι Το Live10 είναι για όσους θέλουν κάτι πιο ήρεμο, λιγότερο σπασαρχ..κο, περισσότερο arcade (αλλά παρ' ολ' αυτά με ικανοποιητικό βάθος) και ενδιαφέρονται και για το ευρωπαϊκό/παγκόσμιο μπάσκετ λόγω των εθνικών ομάδων που έχει (όπως ο υποφαινόμενος). Η επιλογή είναι δική σας. Εγώ προσωπικά τα παίζω και τα δύο. Στo 2k10 παίζω το My Player σε PC και στο Live10 παίρνω την εθνικάρα μας και μπουμπουνάω από παντού.
deus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 εγώ ψηφίζω nba 2k10 μπορεί να έχει κάποια στραβά αλλά κανένα παιχνίδι δεν είναι τέλειο, με μικρές αλλαγές το φέρνεις εκει που το θέλεις. πρέπει να αφιερώσεις χρόνο για να μάθεις να χειρίζεσαι post game και πρέπει να "παίζεις μπασκετ" για να κερδίζεις τη cpu τουλάχιστον.
polakis21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Κι εγώ ΝΒΑ2Κ10 ψηφίζω...Εύκολα. Σιγά τα λάθη ρε παιδιά. Εγώ παίζω My player σε broadcast camera και δεν κολλάει, το έχω βρει. Και μετά το Patch θα είναι όλα κομπλέ...Μακράν το κορυφαίο sim basket όλων των εποχών!
kingnick 999 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2009 Αν και το live εκανε μερικα βηματα παραπανω φετος με κορυφη γραφικα και καποια ανιμεσιον το nba2k ειναι τουλαχστον μια κλαση πιο πανω .κορυφαια ανιμεσιον , τρομερο gameplay .το my player ωραια προσθηκη. τσεκαρε τα και τα δυο αλλα ειμαι σιγουροσ πωσ και εσυ εκει θα καταληξεις
myst77 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ρε παιδιά... έχουν βγει/προτείνονται sliders για ποιό ρεαλιστικό/σωστό παιχνίδι; πού μπορώ να τους βρω;
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Εχει κανενας αλλος προβλημα με τον ηχο στη διαρκεια του αγωνα?Συγκεκριμενα σε realtek καρτα και ηχεια 5.1 creative το μονο που ακουγεται ειναι η μουσικη και το κοινο. Τώρα που το λες, ενώ ξεκινά κανονικά ο ήχος από (όλα) τα 5.1 μου, ξαφνικά ακούγεται μόνο το κεντρικό ( ; ) και τα υπόλοιπα μουγκαμάρα... Με audigy 4 και win7 μάλλον θέλει το Patchάκι του...
alex_psilos07 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2009 παιδιά πείρα το παιχνίδι σε ps3 την πρώτη μέρα που βγήκε και δυστυχώς έχει παρα πολλά προβλήματα!το "myplayer" mode δημιουργεί κλώνο σου εάν αλλάξεις ομάδα,εάν τελειώσεις την χρονια κολλάει όλο το παιχνίδι και δεν μπορείς να συνεχίσεις και παρα πολλά αλλα!υποτίθεται ότι σε 2 βδομάδες περίπου θα βγει το patch και θα διορθωθούν όλα.στην θέση σας δεν θα άρχιζα καν my player mode γιατί όταν βγει το patch και διορθωθούν αυτά θα πρέπει να το ξαναρχίσουμε.τώρα στην association την 2η χρονια που παίζει κανεις δεν έχει pre-game show στα παιχνίδια και μπαίνει κατευθείαν με jump-ball σε κάθε αγώνα.όσο για το "framerate" είναι και αυτό στην λίστα για φτιάξιμο μέσο του patch.δυστυχώς το παιχνίδι έχει τόσα προβλήματα που χρειάζομαι 15 post για να τα πω όλα!οποιος θέλει κάτι ρωτάει ennoeitai.to καλύτερο είναι να παίζουμε quick game match μέχρι να βγει το patch γιατί μετά θα πρέπει να ksanaarxisoume τα πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.