nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Nice, ελπίζω να καταφέρω να το δοκιμάσω το απόγευμα. Γιατί πλέον η κατάσταση με τα framedrops στο MyPlayer δεν πάει άλλο, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι... φυσιολογικό για ένα παιχνίδι να κολλάει τόσο πολύ. Για το patch όμως, ελέω μπαναρισμένης κονσόλας, δεν μπορώ να κάνω πολλά. Είπα όμως να ρίξω μια ματιά στο offical forum, μπας και γράφουν τι ακριβώς διορθώνει το patch και ανακάλυψα πολλά posts αγανάκτησης. Κυρίως όσον αφορά το ΑΙ και φοβάμαι ότι για άλλη μια χρονιά θα έχουμε τα ίδια. Στο MyPlayer πάντως έχω αρχίσει ήδη να τα παίρνω στο κρανίο με αυτά που γίνονται. Χθες έχασα αγώνα επειδή στα 2" έβγαλα πάσα στον ψηλό ακριβώς κάτω από το καλάθι και αντί να το βάλει, ο τρελός έδωσε πάσα στο... τρίποντο. Εννοείται έγινε airball και χάσαμε τον αγώνα. Κι άλλα πολλά έχω να σούρω, αλλά επειδή δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την τελική έκδοση στο 360 ενώ περιμένω και αυτή του PC, προς το παρόν θα το βουλώσω. Αν όμως δω να γίνονται όλα αυτά που αναφέρονται στο forum της 2ksports, ε ρε μάνα μου κράξιμο που έχει να πέσει... Διαβάστε λοιπόν και γελάστε, 9/10 posts αναφέρουν bugs, glitches, unstoppable AI κλπ: http://www.2ksports.com/forums/forumdisplay.php?f=178
butcher13 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 οποιος παιξει την τελευταια εκδοση ας μας πει αν συνεχιζει το προβλημα με το frame rate ή αν έχει καμια αλλη διαφορα απο την προηγουμενη εκδοση;
theomj23 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Nice, ελπίζω να καταφέρω να το δοκιμάσω το απόγευμα. Γιατί πλέον η κατάσταση με τα framedrops στο MyPlayer δεν πάει άλλο, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι είναι... φυσιολογικό για ένα παιχνίδι να κολλάει τόσο πολύ. Για το patch όμως, ελέω μπαναρισμένης κονσόλας, δεν μπορώ να κάνω πολλά. Είπα όμως να ρίξω μια ματιά στο offical forum, μπας και γράφουν τι ακριβώς διορθώνει το patch και ανακάλυψα πολλά posts αγανάκτησης. Κυρίως όσον αφορά το ΑΙ και φοβάμαι ότι για άλλη μια χρονιά θα έχουμε τα ίδια. Στο MyPlayer πάντως έχω αρχίσει ήδη να τα παίρνω στο κρανίο με αυτά που γίνονται. Χθες έχασα αγώνα επειδή στα 2" έβγαλα πάσα στον ψηλό ακριβώς κάτω από το καλάθι και αντί να το βάλει, ο τρελός έδωσε πάσα στο... τρίποντο. Εννοείται έγινε airball και χάσαμε τον αγώνα. Κι άλλα πολλά έχω να σούρω, αλλά επειδή δεν έχω δοκιμάσει ακόμα την τελική έκδοση στο 360 ενώ περιμένω και αυτή του PC, προς το παρόν θα το βουλώσω. Αν όμως δω να γίνονται όλα αυτά που αναφέρονται στο forum της 2ksports, ε ρε μάνα μου κράξιμο που έχει να πέσει... Διαβάστε λοιπόν και γελάστε, 9/10 posts αναφέρουν bugs, glitches, unstoppable AI κλπ: http://www.2ksports.com/forums/forumdisplay.php?f=178 δυστηχως ετσι ηταν το ΑΙ και προηγουμενες χρονιες με αποτελεσμα να μου σπασει τα νευρα στο τελος αυτο το κατα τα αλλα καταπληκτικο παιχνιδι και φετος ειναι ο μονος λογος που περιμενω πως και πως το live.οχι οτι αυτο θα ειναι αλανθαστο αλλα 1.βαρεθηκα τα ΙΔΙΑ bugs ΚΑΘΕ χρονο απο το 2κ 2.το live σιγουρα θα εχει αλλα bugs αλλα ειναι πιο playable και σου σπαει λιγοτερο τα νευρα.Μπορει να ακουγομαι υπερβολικος αλλα αυτα που λεω τα καταλαβενει καποιος που εχει φαει καμποση ωριτσα με το 2κ και ειναι καπως advanced παικτης.Στην αρχη ολα οκ φενονται...Ελπιζω να τα διορθωσουν με patch.Αν και περσυ μετα το patch γινοτουσαν κατι αστεια πχ ο S.oneil σπροχνωταν εξω απο την ρακετα απο pointguards!! ελεος
polakis21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Βγήκε από θείο η τελική έκδοση που ανέβηκε και στο abgx. Λένε ότι γίνεται και update που διορθώνει αρκετά το πρόβλημα του framerate. Αντε να το δω το βράδυ και να σας πω...
nzeppos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2009 Πάντως βρε παιδιά τι κακό είναι αυτό με τα updates. Δηλαδή πάει στο καλό, εγώ έχω μπαναρισμένη κονσόλα και δεν μπορώ να κατεβάσω το patch. Κάποιος όμως που για τον τάδε λόγο δεν έχει καθόλου internet, πώς στο καλό θα μπει στο Live για να κατεβάσει τα updates? Για το ίδιο το dashboard η MS έχει προνοήσει και ανεβάζει στο σχετικό site τις αναβαθμίσεις, ώστε να μπορούμε να αναβαθμίσουμε με usb stick. Για τα παιχνίδια όμως τίποτα, κάθε χρόνο μου βγάζει την πίστη να βρω τα εκάστοτε updates.
deus Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 οι 3 πιο σημαντικές ρυθμίσεις στο παιχνίδι ως τώρα είναι: 1. options - controller setup - Turn off Computer Assist from 50 to 0 η άμυνα αλλάζει θεαματικά και το παιχνίδι είναι πιο responsive. 2. cpu sliders 46 inside, medium, long, 3p έλεος τα βάζουν όλα δεν γίνεται. 3. camera key zoom - off (διάβασα ότι αν βάλεις το commentary 0 βελτιώνει τα framedrops)
polakis21 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Έπαιξε κανείς παιδιά την τελευταία έκδοση του θείου να μας πει για τα framedrops?
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Polakis, τώρα την καίω σε δισκάκι και ευελπιστώ να έχω απάντηση εντός 3ώρου (γιατί δεν έχω 360 εδώ). Αν και από όσα έχω διαβάσει στο φόρουμ της 2kspors, πάρα πολύ αμφιβάλλω. Πιο πιθανό να είναι εγγενές θέμα του παιχνιδιού, παρά της συγκεκριμένης leaked έκδοσης. Μακάρι βέβαια να βγω ψεύτης.
frou-frou Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Μην το κάψες άδικα. Τα προβλήματα παραμένουν και θα λυθούν με patch! H Pc version θα μας σώσει.
nzeppos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Καλά σε patch δεν ελπίζω, ένεκα ban. Οπότε κι εγώ έχω εναποθέσει (!) όλες μου τις ελπίδες στην PC version και ειδικά στο steam download. Το έκαψα το δισκάκι πάντως αλλά ακόμα δεν το έχω δει, γιατί σήμερα είναι από εκείνες τις μέρες που... γίνονται όλα μαζί, τα πάντα όλα (με αποκορύφωμα την κατάληξη πριν λίγο σε βενζινάδικο στο πουθενά, να προσπαθώ να βάλω αμόλυβδη από αυτόματο πωλητή και σχεδόν κατάφερα να το γεμίσω με diesel...)
fearwhatnow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Καλά σε patch δεν ελπίζω, ένεκα ban. Οπότε κι εγώ έχω εναποθέσει (!) όλες μου τις ελπίδες στην PC version και ειδικά στο steam download. Το έκαψα το δισκάκι πάντως αλλά ακόμα δεν το έχω δει, γιατί σήμερα είναι από εκείνες τις μέρες που... γίνονται όλα μαζί, τα πάντα όλα (με αποκορύφωμα την κατάληξη πριν λίγο σε βενζινάδικο στο πουθενά, να προσπαθώ να βάλω αμόλυβδη από αυτόματο πωλητή και σχεδόν κατάφερα να το γεμίσω με diesel...) Ακομη στο steam download εμεινες nzeppos? Μπες pc section.Ηδη το παιχνιδι ειναι στα καταστηματα στην Αθηνα και πωλειται απο το απογευμα σημερα.Αν το θες σημερα η gamersgate.com εχει την DD version ετοιμη για download.6.1gb. Το παιχνιδι ειναι σφαιρα στο pc.Ουτε lag ουτε framedrops ουτε τιποτα αλλα προβληματα.
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Χμμμ, κοιτάω εδώ http://www.gamersgate.com/DD-NBA2K10/nba-2k10 αλλά δεν φαίνεται να είναι έτοιμο για download? (λέει "You wont be able to download this product until it is released") Τελοσπάντων, αφού το έχω στο 360 (έστω και με framedrops) ίσως περιμένω πρώτα να δω τι θα γίνει με τα επερχόμενα και απαραίτητα patches πριν το αγοράσω για PC. Γιατί το απίστευτο όσο και ατελείωτο κράξιμο που πέφτει στο forum της 2ksports λίγες φορές το έχω ξαναδεί. Δεν νομίζω να είναι βαλτοί όλοι αυτοί που γκρινιάζουν...
fearwhatnow Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Χμμμ, κοιτάω εδώ http://www.gamersgate.com/DD-NBA2K10/nba-2k10 αλλά δεν φαίνεται να είναι έτοιμο για download? (λέει "You wont be able to download this product until it is released") Τελοσπάντων, αφού το έχω στο 360 (έστω και με framedrops) ίσως περιμένω πρώτα να δω τι θα γίνει με τα επερχόμενα και απαραίτητα patches πριν το αγοράσω για PC. Γιατί το απίστευτο όσο και ατελείωτο κράξιμο που πέφτει στο forum της 2ksports λίγες φορές το έχω ξαναδεί. Δεν νομίζω να είναι βαλτοί όλοι αυτοί που γκρινιάζουν... Σου δινει την επιλογη να το κατεβασεις οταν κανεις εγγραφη και πας στα My games.Ετσι και αλλιως πωλειται ηδη στα καταστηματα στην Ελλαδα οποτε αν θες πας και το παιρνεις πρωι.Επισης η εκδοση για Pc δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που αναφερουν οι κατοχοι x360.
nzeppos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 OK thanks για την πληροφορία. Ωστόσο να μου επιτρέψετε να έχω μια επιφύλαξη για το αν όντως "η εκδοση για Pc δεν εχει κανενα απο τα προβληματα που αναφερουν οι κατοχοι x360". Για το framerate να το δεχτώ. Αλλά το ΑΙ και τα ποικίλα bugs είναι άλλη υπόθεση, ειδικά αφού η έκδοση για PC είναι "απλό" port αυτής των κονσολών. Νομίζω ότι θα περιμένω κάποιον που το έχει παίξει σε 360, να το αγοράσει και για PC και να μας πει τις διαφορές. Μέχρι τότε θα συνεχίσω να παίζω σε 360. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:30 ---------- Νικάω στον τελευταίο αγώνα του MyPlayer (με τα χίλια ζόρια, αφού οι δικοί μου επιμένουν να μην παίζουν άμυνα ούτε για πλάκα) και βλέπω το εξής ωραίο. Τελευταίοι πάντα στην περιφέρεια με 5-10. Κι έχουμε 2-4 εντός και 1-8 εκτός. Τα σχόλια παραλείπονται...
theanob Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Καλημέρα, Μήπως ξέρει κανείς αν έχει φέρει το παιχνίδι κανένα κατάστημα της Αθήνα; Στο internet βλέπω παντού ότι αναμένεται σύντομα και το e-shop έχει σημερινή μέρα κυκλοφορίας αλλά δεν είναι άμμεσα διαθέσιμο σε κανένα από τα καταστήματα του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.