Προς το περιεχόμενο

nba 2k10

three_brothers1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ετοιμάσου να σου 'ρθω κι εγώ στους Τρελούς Μέρμηγκες, γιατί τελείωσα το πρώτο camp, δεν με κράτησε η ομάδα μου, πήγα στο camp των Lakers και στο πρώτο παιχίδι είχα 0/11 σουτ και 8 λάθη... Με 41 rating δεν είμαι για πουθενά.

Δεν υπάρχει το mode, αν συνεχίσω έτσι δεν πρόκειται να αγγίξω το κανονικό παιχνίδι. Κατά τ' άλλα δεν έχω δει μέχρι στιγμής framedrops στα γήπεδα των camp. Πιο πιθανό είναι να φταίει το συγκεκριμένο γήπεδο.

• Απαντ. 326
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το παιχνιδι και φετος εχει πολλα bugs και το cpu ωρες ωρες δεν κοβεται με τιποτα (δεν μπορεις να παιξεις αμυνα με τιποτα). Ο ρυθμος ειναι πολυ καλυτερος φετος και οι κινησεις των παικτων πιο φυσικες. Παρατηρησα οτι κατεβαζοντας την αναλυση στα 720ρ τα framedrops ειναι λιγοτερα. Ελπιζω να μην ειναι η ιδεα μου

Δημοσ.

Ξέρει κανείς τι παίζει και την έκδοση του θείου την βγάλανε από το abgx?

Πέρα από κάποια slowdowns δεν είχε άλλα προβλήματα.

Τεσπα θα περιμένω την έκδοση για Pc.

Δημοσ.

Τελικά το framedrop δεν πρέπει να είναι θέμα του γηπέδου των Mad Ants, μάλλον είναι γενικότερο πρόβλημα του D-League? Γιατί πήγα στους Dakota Wizards και κάνει το ίδιο, τρώει τρελά σκαλώματα. Ούτε κατάλαβα γιατί με έδιωξαν πάντως οι Lakers, στο δεύτερο παιχνίδι έκανα μια φοβερή εμφάνιση με Α+ (14π., 10 ασίστ) και στον τρίτο αγώνα είχα μεν C με κάτι λάθη που έκανα στο τέλος αλλά είχα 16π. και 5 ασίστ.

Ένα άλλο πρόβλημα που έχω παρατηρήσει είναι με τα βήματα που κάνει αρκετά συχνά το ΑΙ σε layup ή κάρφωμα. Αν πάρει την μπάλα σε κόψιμο και αρχίσει το μπάσιμο χωρίς να την σκάσει, πάρα πολλές φορές κάνει εμφανώς 3 βήματα.

Μήπως τελικά δεν είναι η τελική έκδοση αυτή...

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί γίνεται αλλά εμένα μου την έχουν σπάσει τα framedops! Δεν μπορώ να παίξω ανενόχλητος. Το κάνει σε όλα τα γήπεδα. Μόνο στο προπονητικό των Cavaliers (που με πήραν χεχε) δεν το κάνει...

Τί θα γίνει ρε 2k θα βγάλετε κανά πατσάκι να πούμε να το φτιάξετε ή θα σερνόμαστε?

Δημοσ.

Στο δευτερο καμπ δεν υπαρχει περιπτωση να πας στο nba οτι και να κανεις.Μεσο ορο Α+ στο τελευφταιο παιχνιδι και δεν με πηραν,και μεσο ορο στα 5 παιχνιδια Α.

Δημοσ.

Εμ, πες έτσι. Και λέω κι εγώ, τι στο διάολο γίνεται, αφού δεν είχα παίξει και τόοοοοσο άσχημα, πώς με έδιωξαν? Και στους Wizards βέβαια τρώω αρκετό πάγκο, έχουμε ξεκινήσει με 0-3 (μαντέψτε ποιός ήταν ο μοιραίος παίχτης στον πρώτο και τον τρίτο αγώνα...) και δεν μπορώ να σταυρώσω πεντάδα.

Νομίζω καλύτερα που το παιχνίδι σε στέλνει στην D-League, γιατί ούτως ή άλλως με 40-45 rating που πας στο NBA ρε Καραμήτρο, ούτε για Α2 δεν είσαι. Θα μπορούσε όμως να το γράφει κάπου. Σε εμένα, με το που τέλειωσε το τρίτο παιχνίδι με τους Lakers,ξαφνικά βλέπω ότι φοράω τη φανέλα των Wizards! Ούτε καν ο ατζέντης δεν είπε τίποτα, ξέρω 'γω "απέτυχες, σε έστειλαν" και τέτοια...

Έκανα λίγο zoom την default camera του MyPlayer (νομίζω είναι η Turbo?) και νομίζω ότι πάει λίιιιγο καλύτερα. Αλλά και πάλι είναι πολύ σπαστικό. Στο γυμναστήριο του scrimmage δεν κολλάει καθόλου, αλλά σε κανονικό αγώνα, με γεμάτο γήπεδο, φώτα κλπ δεν παλεύεται.

Είδα κι άλλο bug. Κάποια στιγμή είχαν μείνει λιγότερα από 24" για τη λήξη της περιόδου και το ρολόι των 24" μέτραγε κανονικά (πχ. όταν έμεναν 10" για τη λήξη, το ρολόι των 24 έδειχνε 11")

Δημοσ.
Εμ, πες έτσι. Και λέω κι εγώ, τι στο διάολο γίνεται, αφού δεν είχα παίξει και τόοοοοσο άσχημα, πώς με έδιωξαν? Και στους Wizards βέβαια τρώω αρκετό πάγκο, έχουμε ξεκινήσει με 0-3 (μαντέψτε ποιός ήταν ο μοιραίος παίχτης στον πρώτο και τον τρίτο αγώνα...) και δεν μπορώ να σταυρώσω πεντάδα.

Νομίζω καλύτερα που το παιχνίδι σε στέλνει στην D-League, γιατί ούτως ή άλλως με 40-45 rating που πας στο NBA ρε Καραμήτρο, ούτε για Α2 δεν είσαι. Θα μπορούσε όμως να το γράφει κάπου. Σε εμένα, με το που τέλειωσε το τρίτο παιχνίδι με τους Lakers,ξαφνικά βλέπω ότι φοράω τη φανέλα των Wizards! Ούτε καν ο ατζέντης δεν είπε τίποτα, ξέρω 'γω "απέτυχες, σε έστειλαν" και τέτοια...

Έκανα λίγο zoom την default camera του MyPlayer (νομίζω είναι η Turbo?) και νομίζω ότι πάει λίιιιγο καλύτερα. Αλλά και πάλι είναι πολύ σπαστικό. Στο γυμναστήριο του scrimmage δεν κολλάει καθόλου, αλλά σε κανονικό αγώνα, με γεμάτο γήπεδο, φώτα κλπ δεν παλεύεται.

Είδα κι άλλο bug. Κάποια στιγμή είχαν μείνει λιγότερα από 24" για τη λήξη της περιόδου και το ρολόι των 24" μέτραγε κανονικά (πχ. όταν έμεναν 10" για τη λήξη, το ρολόι των 24 έδειχνε 11")

Μην σκας ρε συ.Περιμενε μια εβδομαδα και θα το εχεις στο Pc.Ουτε stuttering,ουτε framedropping και με αποκλειστικους servers για online και σου εγγυωμαι οι pc gamers που ασχολουνται με nba2k ειναι λιγοτερο cheesers απο τους κονσολαδες και θα ευχαριστηθουμε μαλλον και το online.

Δημοσ.

Αυτό περιμένω κι εγώ. Γι' αυτό και δεν πολυασχολούμαι με το παιχνίδι, αλλά παίζω 2-3 αγώνες MyPlayer τη μέρα.

Ουφφ, ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η τιμή για το Steam.

Δημοσ.

το myplayer είναι πολύ καλό και εθιστικό επιτέλους βρήκαν τι να κάνουν με αυτό το πρόσθετο mode ως τώρα ήταν μάπα.

το παιχνίδι είναι πολυ καλό αρκετά έξυπνο AI drive και split βλέπει απο τα αντίπαλα guard πάσες στον αέρα κλπ δεν έχω "μάθει να παίζω ακόμη βέβαια όπως πρέπει εκει που το 2k9 το έπαιζα με κλειστά μάτια τώρα παλι απο την αρχή, ειδικά την τρίπλα εκει που την έβαλαν δεν πάει το κουλό μου με τίποτα.

τον παίχτη μου τον έχω κάνει να μοιάζει με τον michael jordan δεν ασχολήθηκα πολύ βέβαια αλλά έχει ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Παρόμοιο mode είχα λιώσει στο παρελθόν, νομίζω στο 2k3 που έπαιζα αποκλειστικά μονά 3vs3 και 4vs4. Εννοείται έλεγχα μόνο ένα παίχτη. Στην αρχή ήταν πολύ πορωτικό αλλά αργότερα φάνηκε ότι δεν είχε βάθος. Οι συμπαίκτες ήταν εντελώς ζώα και πρακτικά έπρεπε να τους λες εσύ πότε να σουτάρουν και πότε να σου δώσουν την μπάλα.

Το MyPlayer του 2k10 έχει πιάσει το νόημα, γιατί όχι μόνο έχει βελτιώσει αρκετά το ΑΙ (αν και πάλι πολλές φορές κάνουν τα δικά τους, ειδικά στην άμυνα) αλλά έχει δημιουργήσει και όλο το πλαίσιο για να δώσει βάθος στο mode, να δώσει τα κίνητρα να αναπτύξεις τον παίχτη σου κλπ. Επιπλέον έχει και το θετικό ότι συνηθίζει τους χρήστες στην ιδέα του 5vs5 και στον τρόπο που πρέπει να παίζεται, όπου δεν μπορούν απλώς να παίρνουν μια μπάλα και να κάνουν ό,τι γουστάρουν.

Ποιός από μας έχει συνηθίσει σε basketball videogame να παίζει off the ball και να δίνει σκριν εκτός φάσης, να κόβει, να στήνεται για να πάρει πάσα κλπ. Μόνο όσοι έπαιζαν κατά καιρούς teammates (δηλαδή εγώ, που παίζω teammates από την εποχή του TV Sports Basketball της Amiga, για όσους το θυμούνται...) Γιατί μόνο στο teammates μπορείς να ευχαριστηθείς το παιχνίδι με παρέα, χωρίς να τσακώνεσαι συνέχεια με τον άλλο. :mrgreen:

Και πάλι βέβαια το MyPlayer χρίζει βελτίωσης. Θα μπορούσε πχ. να έχει μεγαλύτερη ποικιλία στα drills, να είχε οδηγίες από τους προπονητές στα timeout και άλλα πολλά ψιλοπράγματα που θα έκαναν ακόμα πιο ρεαλιστικό το mode.

Δημοσ.

Πάντως είναι πολύ δύσκολο να πάρεις μεταγραφή σε καλή ομάδα...Κάνω εξαιρετικές εμφανίσεις, έχω βγει 3 σερί φορές MVP και τίποτα. Level 43 είμαι και με το ζόρι ανεβαίνω...

Αλλά πραγματικά παίζεις κανονικό μπάσκετ, όχι μπάτε σκύλοι αλλέστε...

Δημοσ.

Βγήκε, βγήκε!!!!! και είναι region free.

Ελπίζουμε ότι διορθώθηκαν τα λάθη. Κρίμα που δουλεύω και θα το δοκιμάσω αύριο. Περιμένω εντυπώσεις σε σχέση με την προηγούμενη προβληματική έκδοση αν προλάβει κανείς.(nzeppo ακούς) :-D

Δημοσ.

έβγάλαν και patch για το παιχνίδι παρατήρησα μια μικρή διαφορά (έχω την πρώτη version) τα διχτάκια είναι μια χαρά τώρα όπως πέρυσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...